- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момиче ...
Здравейте!Първо малко въведение по темата - момче съм на 17 и разбира се харесвам момиче, което е също на 17.Учим в едно и също училище, но различни класове.Тя има 1-2 приятелки от моя клас, и обикновенно като е при тях винаги ми хвърля по едно около, както и аз я заглеждам.Преди година ме добави към приятели във фейсбук, но тогава не ме грабна като визия.Сега обаче имам чувството, че се влюбих в нея, но проблема е, че аз никога не съм говорил с нея, няма и как от изведнъж да я заговоря, мисля че нямаме някакви сериозно общи харесвания, нямам и приятели от нейния клас, чрез които евентуално "да се запознаем" и реално мисията е невъзможна.Незнам как да постъпя.Не съм голям срамежливец, отдавна го нямам това чувство, по скоро се притеснявам от това как ще реагира тя както и нейните приятели/приятелки, с които учим заедно.Много е объркана ситуацията, но много я харесвам и бих искал да си опитам шанса.
Аз пък харесвам много момичета, голям проблем имам.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Последните 2 поста мисля да не ги коментирам
проблема, е че незнам точно как да се запозная, няма да има за какво просто няма нищо общо между нас, чрез което да се запознаем, немога да и пиша в нета и на другия ден да почна да я поздравявам така или иначе на живо голяма разлика няма да има от преди
Не можеш ли да помолиш твоите съученички, които казваш, че са й приятелки, да те запознаят с нея? Или другия вариант е да й пишеш и от там нататък ще си прецениш как да продължиш и изобщо има ли смисъл, като видиш тя как се държи и изглежда ли да проявява някакъв интерес.
Защо пък да не можеш да ѝ пишеш?
Обмислям варианта да накарам приятелките й да ме запознаят с нея по някакъв начин или просто да спомогнат малко този момент и наистина да видя дали има интерес мацката
немога да й пиша, защото просто няма за какво да й пиша, немога да и пиша в чата "здравей аз съм .... искам да се запознаем" реално ние се познаваме достаъчно добре визуално и поименно, но просто нямам приказка с нея, нито някакви допирни точки
Е, всъщност, ако си те е харесала, даже много ще се зарадва, ако ѝ пишеш.И щом като се познавате и след като постоянно е във вашата стая, можеш да идеш при тях и да ги заговориш и трите, например.
Пиши и здравей как си тва онва и ше тръгне разговора
проблема ми е, че ако ме игнорира (имам някакво такова чувство, въпреки че не е кифла) после ще ми е много странно как ще се гледаме нищо, че не сме в един клас![]()
Май ще е най-добре за начало да разпитам приятелката й за нея, дали има някой покрай нея (мисля, че няма и от както я познавам не е имало), а е хубаво момиче, може да е със странен характер, просто не я познавам и не искам да правя изцепки ...
Няма смисъл да му мислиш толкова, това е просто едно „Здравей“?!
просто ми е странно ей така на човек, с когото и дума не съм си казвал да му кажа здравей, сигурен съм че мацката ще остане супер учудена, а ако не ме харесва .. смеха ще е пълен
То няма как всяка която питаш да ти връзва, ще свикнеш и да те режат няма да се притесняваш
да то е ясно, не съм манекен/сваляч и какъвто и да е свикнал съм, но немога просто така да и кажа здравей, може би там ми е проблема
И аз винаги ,когато си харесам някое момиче нямам никой познат ,който да ме запознае с нея. Единствения вариант беше ФБ. Ама ,когато започваш запознанство с чат ,провала е по-вероятен от успеха(поне при мен).![]()
Брат...Нито ще е първата, нито ще е последнатаПък и колкото и да търсиш златна П... няма да намериш
Затова действай ! Ако искаш остави Skype нещо, за да помагам евентуално
![]()
^Ето го големия сваляч, който дава уроци по скайп как да зарибявате мацки!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
След като не си говорил с нея от къде знаеш че нямате общи теми за разговор? Като толкова я искаш се запознай с нея щото накрая ще я изпуснеш....
Уж твърдиш, че не си от срамежливите, ама очевидно си от тях. Какво толкова има да се запознаеш? Никога ли не си се запознавал с някой, с който нямате общи познати? :Д