.
Отговор в тема
Страница 30 от 95 ПървиПърви ... 202627282930313233344080 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 2375
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Защото е безмислено според мен. Разбирам да редуваш двете неща, но заедно...
    Имаш предвид балсам и маска, която се нанася под душа ли? Ако е така, съгласна съм. И аз преди ги редувах, че вкъщи имахме на Миостис.

Обаче най-редовно си слагам по още нещо СЛЕД душа, а балсам не пропускам никога да слагам. Август месец ми се наложи да пропусна веднъж, че бях в хотел и нямаше, е... отвратителна ми беше косата. Обаче от години не съм пропускала.
    А след това си слагам крема без измиване на Макадамия, а на следващия ден си капвам и малко от олиото.

Много се изкушавам да дам 15 евро и да се подстрижа преди да се върна в България, защото косата ми е безкрайно нацъфтяла.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Пантерке, 15 евро е доста добра цена , няма какво да се чудиш. Само внимавай с избора на салон,че...:Д
    Защо не провериш за някой български салон?

anonymous708973
    Guest
    Не е лоша идея, ще потърся.
    15 евро ще е най-евтиният вариант, дори не знам дали ще намеря :д И ще прекарам половин следобед докато обясня на немски как искам да ме подстрижат :Д

О, пробвах катранен шампоан, но не на Милва. Забравих му името, но е на фирма "Медика", много по-добър бил от Милвата.
    Щях да се удуша под душа, ужасно мирише! А цветът също е отвратен :д Ако има ефект обаче, направо съм готова да го пия :д

Град
    Manhattan *
    Ако не се лъжа мисля,че там изсушаването и грижата (маска ) се заплаща отделно:Д
    Така,че.. соленичко е:Д
    Успех с търсенето.

Катраненият шампоан е за омазняващи се корени, нали?
    Ама ефектът като на хумата ли е,защото върху моята коса е потресаващ:Д Резултатът беше суха, сплъстена, сплескана коса:Д

Да, аз имах предвид нормална маска, купена, която се слага под душа. Едно момиче ми обясняваше, че затова се правели така шампоан, балсам и маска в една серия, защото най-добре било да ползваш цялата серия едновременно, а аз не съм слагала балсам на косата си от години - прекалено слаби са ми. Маската някакси е по-интензивна.
    Срещала съм и тук места, на които подстригването струва едни пари, но измиване и изсушаване са отделно и става над двойно. Иначе бива и аз да отида да се подстрижа.. Сигурно ще стане другата седмица.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Че за какво ми е измиване. Мога и сама да се измия :Д

Град
    Manhattan *
    Така е:Д
    И аз не бих платила 10 лв, за да ми измият косата:Д

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Да бе, малка разфасовка. 2 месеца. Голямата ми стига за около 5. А аз искам някаква нова маска спрей, която не се отмива и е 150мл. Мацката, от която си вземах маслото каза, че маската нормалната ще ми е прекалено тежка.
    Има го и 100мл. за 39лв.
    http://prodavalnik.com/arganovo-masl...00ml-i31943973 Поразгледай и профила. Поръчвам си масло за 10ти път от нея и съм много доволна.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Не ми се дават пари за доставка, след като сигурно ще намеря салон тея дни, в който да го има. Не обичам да поръчвам по интернет, не знам защо... лятото си поръчах едни часовници и пича в Еконт така ми се скара, че съм имала само преглед, а не преглед и тест .... :Д
    като гледам тоя профил, очаквах на последната страница да предлагат и бъбрек
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз ползвам балсам на всяко измиване, но слагам 2 пъти, за да има желания ефект.... моя в момента е на нивеа-не е зле, но просто не ми се даваха много пари тогава

Супер фен Аватара на weheartiit
    аз пък си купих шампоан оцветител в цвят орехово кафяв и сега се намазах с него.
    Силно се надявам цвета да стане хубав и равномерен,че такива неща четох ... обаче
    съм крайно любопитна и искам да се видя с друг цвят.
    Направо докато чакам сега се побърквам.

Голям фен Аватара на monroe999
    ооо после пусни снимка преди-след, моля те

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз искам снимка!

Radyna
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    И аз съм фен на този магазин, но съм поръчвала само веднъж. Пратиха ми доста мостри на маски и шампоани. Някой пробвал ли е спрей-маската с арган? Аз мисля да си взема малката опаковка, за да я пробвам, а след това, ако съм доволна - голямата.

Тоника на Билка за косопад върши ли работа

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Цитирай Първоначално написано от donatc Виж мнението
    до колкото знам върши някаква работа и прави косата мека, но не е подходящ за мазна коса, защото ще я омазни повече

http://www.zlatnaribka.com/shampoani...cadamia-100-ml
    http://www.zlatnaribka.com/shampoani...shampoo-250-ml

Някой да има мнения? Май клоня повече към този на Макадамия.

Цитирай Първоначално написано от donatc Виж мнението
    При мен пък нямаше ефект, или по- скоро имаше но обратен, колкото повече си слагах, толкова повече ми падаше, а и се омазняваше по-бързо. Но можеш да пробваш, чела съм много положителни мнения, така че е индивидуално.

е няма толкова прекрасен спрей <3 беше намален в ДМ и реших да го пробвам. Косата ми стана много по-мекичка и се сресва много лесно.

anonymous708973
    Guest
    Оф, 15 евро дръжки. Поне 30 ще ми излезе, и то само подстригване. ГР!

Засега не забелязвам ефект от катранения. Измила съм се веднъж, косата ми отново е на обичайното положение по обичайното време. Ще го използвам още 3-4 пъти и ще преценя.

Мега фен Аватара на babity
    Катранения изсушава ли? 'Щото хининовия ми го прехвалиха мега много. Пробвах и после гребена ми остана в косата, изобщо не успях да се среша и по'ече не повторих. Което ми се случи и с един бебешки, между другото. Да знам дали да си правя експерименти изобщо....

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Катранения изсушава ли? 'Щото хининовия ми го прехвалиха мега много. Пробвах и после гребена ми остана в косата, изобщо не успях да се среша и по'ече не повторих. Което ми се случи и с един бебешки, между другото. Да знам дали да си правя експерименти изобщо....
    п.п. Пантерке, ти боядисваш ли се?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PeaceOfMe Виж мнението
    е няма толкова прекрасен спрей <3 беше намален в ДМ и реших да го пробвам. Косата ми стана много по-мекичка и се сресва много лесно.
    За колко си го взе ? Това е любимата ми серия на Елсев и мисля да го пробвам. По-як шампоан не съм ползвала! ФАВ!
    Намазах си цялата коса със стимуланта и ще поседя дооста. (:
    Аа, и също така мисля да пробвам този шампоан - http://www.aroma.bg/catalog/shampoan...drave-bebe-32/
    И като цяло мисля да се насоча към козметикана на Арома - без парабени и алергени.
    Последно редактирано от katii : 11-17-2013 на 13:17
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на fizzyg
    Не съм писала от 100 години!
    Студеното време определено влияе на косата ми,при вас така ли е? Малко по-трудно я разресвам вече.

Град
    Manhattan *
    защо за бога ми се бели кожата на главата о.О
    Не е пърхот, случва се от време на време, не мога да ви обясня точно как изглежда:Д
    Сега съм решила да си изразходвам всички шампоани в банята, преди да си купя нов. В момента се къпя с Орзен. И преди съм го ползвала, не вярвам да е от него.

Шампоаните за чувствителен скалп дали ще са подходящи за мен? ( ще си купя след като свършат тези,които имам:Д !)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си