- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Имаш предвид балсам и маска, която се нанася под душа ли? Ако е така, съгласна съм. И аз преди ги редувах, че вкъщи имахме на Миостис.
Обаче най-редовно си слагам по още нещо СЛЕД душа, а балсам не пропускам никога да слагам. Август месец ми се наложи да пропусна веднъж, че бях в хотел и нямаше, е... отвратителна ми беше косата. Обаче от години не съм пропускала.
А след това си слагам крема без измиване на Макадамия, а на следващия ден си капвам и малко от олиото.
Много се изкушавам да дам 15 евро и да се подстрижа преди да се върна в България, защото косата ми е безкрайно нацъфтяла.
Пантерке, 15 евро е доста добра цена , няма какво да се чудиш. Само внимавай с избора на салон,че...:Д
Защо не провериш за някой български салон?
Не е лоша идея, ще потърся.
15 евро ще е най-евтиният вариант, дори не знам дали ще намеря :д И ще прекарам половин следобед докато обясня на немски как искам да ме подстрижат :Д
О, пробвах катранен шампоан, но не на Милва. Забравих му името, но е на фирма "Медика", много по-добър бил от Милвата.
Щях да се удуша под душа, ужасно мирише! А цветът също е отвратен :д Ако има ефект обаче, направо съм готова да го пия :д
Ако не се лъжа мисля,че там изсушаването и грижата (маска ) се заплаща отделно:Д
Така,че.. соленичко е:Д
Успех с търсенето.
Катраненият шампоан е за омазняващи се корени, нали?
Ама ефектът като на хумата ли е,защото върху моята коса е потресаващ:Д Резултатът беше суха, сплъстена, сплескана коса:Д
Да, аз имах предвид нормална маска, купена, която се слага под душа. Едно момиче ми обясняваше, че затова се правели така шампоан, балсам и маска в една серия, защото най-добре било да ползваш цялата серия едновременно, а аз не съм слагала балсам на косата си от години - прекалено слаби са ми. Маската някакси е по-интензивна.
Срещала съм и тук места, на които подстригването струва едни пари, но измиване и изсушаване са отделно и става над двойно.Иначе бива и аз да отида да се подстрижа.. Сигурно ще стане другата седмица.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Че за какво ми е измиване. Мога и сама да се измия :Д
Така е:Д
И аз не бих платила 10 лв, за да ми измият косата:Д
Има го и 100мл. за 39лв.
http://prodavalnik.com/arganovo-masl...00ml-i31943973 Поразгледай и профила. Поръчвам си масло за 10ти път от нея и съм много доволна.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Не ми се дават пари за доставка, след като сигурно ще намеря салон тея дни, в който да го има.Не обичам да поръчвам по интернет, не знам защо... лятото си поръчах едни часовници и пича в Еконт така ми се скара, че съм имала само преглед, а не преглед и тест .... :Д
като гледам тоя профил, очаквах на последната страница да предлагат и бъбрек![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз ползвам балсам на всяко измиване, но слагам 2 пъти, за да има желания ефект.... моя в момента е на нивеа-не е зле, но просто не ми се даваха много пари тогава![]()
аз пък си купих шампоан оцветител в цвят орехово кафяв и сега се намазах с него.
Силно се надявам цвета да стане хубав и равномерен,че такива неща четох ...обаче
съм крайно любопитна и искам да се видя с друг цвят.
Направо докато чакам сега се побърквам.![]()
Тоника на Билка за косопад върши ли работа
http://www.zlatnaribka.com/shampoani...cadamia-100-ml
http://www.zlatnaribka.com/shampoani...shampoo-250-ml
Някой да има мнения? Май клоня повече към този на Макадамия.
е няма толкова прекрасен спрей <3 беше намален в ДМ и реших да го пробвам. Косата ми стана много по-мекичка и се сресва много лесно.
Оф, 15 евро дръжки. Поне 30 ще ми излезе, и то само подстригване. ГР!
Засега не забелязвам ефект от катранения. Измила съм се веднъж, косата ми отново е на обичайното положение по обичайното време. Ще го използвам още 3-4 пъти и ще преценя.
Катранения изсушава ли? 'Щото хининовия ми го прехвалиха мега много. Пробвах и после гребена ми остана в косата, изобщо не успях да се среша и по'ече не повторих. Което ми се случи и с един бебешки, между другото. Да знам дали да си правя експерименти изобщо....
За колко си го взе ?Това е любимата ми серия на Елсев и мисля да го пробвам. По-як шампоан не съм ползвала! ФАВ!
Намазах си цялата коса със стимуланта и ще поседя дооста. (:
Аа, и също така мисля да пробвам този шампоан - http://www.aroma.bg/catalog/shampoan...drave-bebe-32/
И като цяло мисля да се насоча към козметикана на Арома - без парабени и алергени.![]()
Последно редактирано от katii : 11-17-2013 на 13:17
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Не съм писала от 100 години!
Студеното време определено влияе на косата ми,при вас така ли е? Малко по-трудно я разресвам вече.![]()
защо за бога ми се бели кожата на главата о.О
Не е пърхот, случва се от време на време, не мога да ви обясня точно как изглежда:Д
Сега съм решила да си изразходвам всички шампоани в банята, преди да си купя нов. В момента се къпя с Орзен. И преди съм го ползвала, не вярвам да е от него.
Шампоаните за чувствителен скалп дали ще са подходящи за мен? ( ще си купя след като свършат тези,които имам:Д !)