- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Никоя не иска да тръгне с мен ...
Преди известно време се разделих с едно момиче и и казах много лоши неща . Обичах я но,не тя мен . Тя ми беше казвала някой тайни , който " случайно" изспуснах - минало и заминало . Тя също е такова . Но много гадно стана че,момичетата почнаха да ме отбягват и явно не им харесвам вече .....![]()
какво бих могъл да направя ?
Разкриваш тайните на момичетата и се държиш женски. Как очакваш някой да те хареса?
Оправи си правописа. И ако си трол, не ти се получава.
като ти гледам аватара всичко ми става ясно.
Вземи се пробвай с момченцата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Държиш се като женски полов орган, клюкариш и си фен на Justin Bieber , разбира се, че няма да те харесват
Добре аз ще се опитам , да ти дам некои друг съвет без да взимам за мезе.
Първо тоя аватар , просто на секундата го махай, след тва - в телефона ти му триеш всичките песни на бибер, снимки, клипове и квото друго имаш - всичко в коша и го забравяш тоя.
Почни да се държиш като мъж , а не като момченце! което значи да спреш да се лигавиш - ако просто си обичаш лигавенето , ще се лигавиш само пред приятели не през мацките.
Горе прочетох , че си споделял на мацка - ГРЕШКА !!! Когато си в някаква компания с някои от твойте приятели които са по-добре с момичетата - можеш да видиш че те говорят много , но в разговора с момичето не издават почти нищо важно за тях.
Мъжете издават тайните си само на момичета/жени на които държат , и между другото това е един от начините за сваляне (няма да изпадам в подробности защото има и момичета тука).
Друго което забелязах , че не си разбрал - момичетата не са ти приятели! Проумей го мой човек , и не им търси приятелството - не ти трябва. И нещо друго важно не може да си приятел с едно момиче 1-2-5 години , тя да те знае наизуст каква си шматка (извинявам се за израза) и след това да те види като нещо повече от нейния най-добър приятел момче - което преведено значи мъжката п*тка която и ходи след гъза.
Надявам се да бях полезен , разбирам че някои от нещата може да ти изглеждат странни , но това е моя опит.
^ че като ни споделят някоя тяхна уж "тайна" ни карат да се чувстваме по-специални за тях и по-лесно могат да ни вкарат в леглото![]()
Пак ли ти бе трол(марс)?
Нали знаете, че е трол? Не се вързвайте.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
не е трол, просто не може да пише....едвам го разбрах.Помня, че в друг раздел беше пускал тема за това как да си готин и да да приличаш на джъстин бобъра...е нямаш право да се оплакваш сега.