Никое уважаващо себе си момче /да не говорим пък за мъж/ не би тръгнало да обижда отсрещния, при положение че той му говори съвсем човешки. Да не говорим когато отсрещният е момиче. Така че ти трябва да се осъзнаеш, не той.
Аз си са уважавам твърде мн, мацинко , затва си отстоявам на интереса милейди, ето виж че не съм зъл, а обикновен човечец, често избухлив, а нз може да не си ми говорила човешки, а на марсиански така че не сам такъв полиглот :* извинявай, бейб
Първоначално написано от AnarchyBoy
Ти си нереално тъп, ма още по-тъпите кифли от теб и парите, които даже не са твой а са на майка ти и на баща ти, са ти напомпали егото и самочувствието, ма си тотално без покритие, грозен си, женствен си, държиш се като педал, какъвто най-вероятно си, а момичетата не харесват педалите . Обясняваш колко си велик и как се държиш добре с всички, но хулиш момиче, което просто ти обясни, че да си турчин не означава да изповядваш дадена религия, да си мюсюлманин обаче означава..
Прост си като говедо, тъп си, откровено тъп си, и стабилно неграмотен, най-важното нещо в живота ти е да се напиеш в някоя долнопробна чалготека и да свалиш некоя кифла, която бай да уей е с теб, не защото си много як, а защото имаш пари, кифлите обикновено това гледат, ае туй то..
Ся митко си влезни в истинския профил, че ме дразни да хуля не съществуващи женчовци, путьо.
Виждам че и двамата пишете по 1 и същи начин сиг сте с еднакво мислене сори брат ако нещо съм те накарал да се чувстваш зле или съм ти повлиял перманентно на психиката, съжалавям искрени извинения ти поднасям, бих имал и цвете в ръката си, но не си девушка