.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 183
    несъм турчин ве човек

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    несили?
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от gtfoAUdiggers Виж мнението
    несъм турчин ве човек
    Митко, а влез си с нормалния профил и стига, че се излагаш!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

оф без да искам бъркам малко докато пиша грамотен съм доста а и брат, сори, но казах че името ми е друго и това ми е първият и единствен профил

Мега фен Аватара на Баща Ти
    ТУРЧИН СИ !

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    ТУРЧИН СИ !
    Или мангал..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

яд че е че си се родил черен ли ве пишлигар, щото аз не съм се, нищо мангалско нито в кръвта ми нито в мене самия има е келеш келешовски ;] и турчин не съм може би пък ви се иска вие да смените религията хейтърчета

Мега фен Аватара на Lilanda
    и турчин не съм може би пък ви се иска вие да смените религията
    Я пак?

не е ли очевидно нищо не схващате тука ;] яд ги е еч са се родили черни турци и затва тапят другите с техния НЕкъсмет

Има разлика между националност и религия, драги.

Бай дъ уей черен турчин в Турция много трудно ще намериш.

МН СИ ПРОСТА МА

Оооо извини ме, умния.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    МН СИ ПРОСТА МА
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

турци = религия, брао бе..

Брат, нз ти по какви жени ходиш, ма една 15 годишна те сложи в малкия си джоб, смятай..
    Dr. Gregory House

Никъде не ме е сложила дебил ;] само виждаш нереални неща братле, осъзнай се

Никое уважаващо себе си момче /да не говорим пък за мъж/ не би тръгнало да обижда отсрещния, при положение че той му говори съвсем човешки. Да не говорим когато отсрещният е момиче. Така че ти трябва да се осъзнаеш, не той.

Никъде не ме е сложила дебил ;] само виждаш нереални неща братле, осъзнай се
    Ти си нереално тъп, ма още по-тъпите кифли от теб и парите, които даже не са твой а са на майка ти и на баща ти, са ти напомпали егото и самочувствието, ма си тотално без покритие, грозен си, женствен си, държиш се като педал, какъвто най-вероятно си, а момичетата не харесват педалите . Обясняваш колко си велик и как се държиш добре с всички, но хулиш момиче, което просто ти обясни, че да си турчин не означава да изповядваш дадена религия, да си мюсюлманин обаче означава..

Прост си като говедо, тъп си, откровено тъп си, и стабилно неграмотен, най-важното нещо в живота ти е да се напиеш в някоя долнопробна чалготека и да свалиш некоя кифла, която бай да уей е с теб, не защото си много як, а защото имаш пари, кифлите обикновено това гледат, ае туй то..
    Ся митко си влезни в истинския профил, че ме дразни да хуля несъществуващи женчовци, путьо.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 11-17-2013 на 19:59
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Никое уважаващо себе си момче /да не говорим пък за мъж/ не би тръгнало да обижда отсрещния, при положение че той му говори съвсем човешки. Да не говорим когато отсрещният е момиче. Така че ти трябва да се осъзнаеш, не той.
    Аз си са уважавам твърде мн, мацинко , затва си отстоявам на интереса милейди, ето виж че не съм зъл, а обикновен човечец, често избухлив, а нз може да не си ми говорила човешки, а на марсиански така че не сам такъв полиглот :* извинявай, бейб

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Ти си нереално тъп, ма още по-тъпите кифли от теб и парите, които даже не са твой а са на майка ти и на баща ти, са ти напомпали егото и самочувствието, ма си тотално без покритие, грозен си, женствен си, държиш се като педал, какъвто най-вероятно си, а момичетата не харесват педалите . Обясняваш колко си велик и как се държиш добре с всички, но хулиш момиче, което просто ти обясни, че да си турчин не означава да изповядваш дадена религия, да си мюсюлманин обаче означава..

Прост си като говедо, тъп си, откровено тъп си, и стабилно неграмотен, най-важното нещо в живота ти е да се напиеш в някоя долнопробна чалготека и да свалиш некоя кифла, която бай да уей е с теб, не защото си много як, а защото имаш пари, кифлите обикновено това гледат, ае туй то..
    Ся митко си влезни в истинския профил, че ме дразни да хуля не съществуващи женчовци, путьо.
    Виждам че и двамата пишете по 1 и същи начин сиг сте с еднакво мислене сори брат ако нещо съм те накарал да се чувстваш зле или съм ти повлиял перманентно на психиката, съжалавям искрени извинения ти поднасям, бих имал и цвете в ръката си, но не си девушка

Аз си са уважавам твърде мн, мацинко , затва си отстоявам на интереса милейди, ето виж че не съм зъл, а обикновен човечец, често избухлив, а нз може да не си ми говорила човешки, а на марсиански така че не сам такъв полиглот :* извинявай, бейб

Виждам че и двамата пишете по 1 и същи начин сиг сте с еднакво мислене сори брат ако нещо съм те накарал да се чувстваш зле или съм ти повлиял перманентно на психиката, съжалавям искрени извинения ти поднасям, бих имал и цвете в ръката си, но не си девушка
    Путкопоклонник
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    ти да не си "мариян жиголото" №2

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Путкопоклонник
    Тва да не го чу от фишарман или се лъжа?
    РАзвях бялото флагче да покажа че съм човечен, но щом не искаш да приемеш, твоя воля бро!! ;]

Тва да не го чу от фишарман или се лъжа?
    РАзвях бялото флагче да покажа че съм човечен, но щом не искаш да приемеш, твоя воля бро!! ;]
    "Бро" Ще викаш ня някой дет ти е на нивото, аз толкова ниско кат теб няма да се снижа.

Путьо.
    Dr. Gregory House

мизерник ;] кви са тия "путьо" виж ква грозна дума после вика че аз съм бил женомразец, ми откъде идва е кретен? от такива като теб? ти откъде си излезнал, БРО?????!??

мизерник ;] кви са тия "путьо" виж ква грозна дума после вика че аз съм бил женомразец, ми откъде идва е кретен? от такива като теб? ти откъде си излезнал, БРО?????!??
    Не съм женомразец, ма ти си путьо, държиш се женствено, това не значи, че мразя жените, просто ти се държиш като такава..
    Мизерник не съм, това, че сам се справям с проблемите; финансови, битови и т.н. ме прави 3 пъти повече мъж от теб, дето всичко ти е на готово, малък обезкосмен глезльо..
    Виж се какъв си женски, държиш се като една жена, ма даже по-зле, то жените са повече мъже от теб, бре.. женчо.
    Кретен също не съм, особено спрямо теб, ти си учудващо неграмотно и малоумно същество.
    От където съм излязъл от там, теб не те интересува, оставаш си същия женствен мухльо със самочувствие без покритие.
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цв. Йовчев е много по-голям путьо
    даже не путьо, а направо путка
    ос-тав-ка за него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си