- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- КАМПАНИЯ "АНТИ-ХЕЙТ"
несили?
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
оф без да искам бъркам малко докато пишаграмотен съм доста а и брат, сори, но казах че името ми е друго и това ми е първият и единствен профил
![]()
яд че е че си се родил черен ли ве пишлигар, щото аз не съм се, нищо мангалско нито в кръвта ми нито в мене самия има е келеш келешовски ;] и турчин не съм може би пък ви се иска вие да смените религията хейтърчета
не е ли очевидно нищо не схващате тука ;] яд ги е еч са се родили черни турци и затва тапят другите с техния НЕкъсмет
Има разлика между националност и религия, драги.
Бай дъ уей черен турчин в Турция много трудно ще намериш.![]()
турци = религия, брао бе..
Брат, нз ти по какви жени ходиш, ма една 15 годишна те сложи в малкия си джоб, смятай..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Никъде не ме е сложила дебил ;] само виждаш нереални неща братле, осъзнай се
Никое уважаващо себе си момче /да не говорим пък за мъж/ не би тръгнало да обижда отсрещния, при положение че той му говори съвсем човешки. Да не говорим когато отсрещният е момиче. Така че ти трябва да се осъзнаеш, не той.![]()
Ти си нереално тъп, ма още по-тъпите кифли от теб и парите, които даже не са твой а са на майка ти и на баща ти, са ти напомпали егото и самочувствието, ма си тотално без покритие, грозен си, женствен си, държиш се като педал, какъвто най-вероятно си, а момичетата не харесват педалите. Обясняваш колко си велик и как се държиш добре с всички, но хулиш момиче, което просто ти обясни, че да си турчин не означава да изповядваш дадена религия, да си мюсюлманин обаче означава..
Прост си като говедо, тъп си, откровено тъп си, и стабилно неграмотен, най-важното нещо в живота ти е да се напиеш в някоя долнопробна чалготека и да свалиш некоя кифла, която бай да уей е с теб, не защото си много як, а защото имаш пари, кифлите обикновено това гледат, ае туй то..
Ся митко си влезни в истинския профил, че ме дразни да хуля несъществуващи женчовци, путьо.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 11-17-2013 на 19:59
Dr. Gregory House
Аз си са уважавам твърде мн, мацинко, затва си отстоявам на интереса милейди, ето виж че не съм зъл, а обикновен човечец, често избухлив, а нз може да не си ми говорила човешки, а на марсиански така че не сам такъв полиглот :* извинявай, бейб
Виждам че и двамата пишете по 1 и същи начин сиг сте с еднакво мисленесори брат ако нещо съм те накарал да се чувстваш зле или съм ти повлиял перманентно на психиката, съжалавям искрени извинения ти поднасям, бих имал и цвете в ръката си, но не си девушка
![]()
Dr. Gregory House
мизерник ;] кви са тия "путьо" виж ква грозна дума после вика че аз съм бил женомразец, ми откъде идва е кретен? от такива като теб? ти откъде си излезнал, БРО?????!??
Не съм женомразец, ма ти си путьо, държиш се женствено, това не значи, че мразя жените, просто ти се държиш като такава..
Мизерник не съм, това, че сам се справям с проблемите; финансови, битови и т.н. ме прави 3 пъти повече мъж от теб, дето всичко ти е на готово, малък обезкосмен глезльо..
Виж се какъв си женски, държиш се като една жена, ма даже по-зле, то жените са повече мъже от теб, бре.. женчо.
Кретен също не съм, особено спрямо теб, ти си учудващо неграмотно и малоумно същество.
От където съм излязъл от там, теб не те интересува, оставаш си същия женствен мухльо със самочувствие без покритие.![]()
Dr. Gregory House
Цв. Йовчев е много по-голям путьо
даже не путьо, а направо путка
ос-тав-ка за него!