- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- I'm Back!
тва беше сарказъм , който въобще не усети , заеби![]()
мноо си изсъхнала и не ми се занимава с тебе , вземи понаучи малко флирт ще се излагаш занапред , в смисъл единствените мъже с които ще се уреждаш са шматки без самочувствие по 60кгтип геймарче
![]()
Изсъхнала значи фригиднасъщо така спекъна
ти си такова олицетворение , и ако ще те направи по спокойна не си само ти оттук , а много голям процент момичета
тва си го обяснявам понеже рядко излизате отвкъщи и сте свикнали да си пишете само на компаточно като емотата по филмите
![]()
Бтв, чак сега се усетих, че си написал "жабке". Може ли моля да не ми казваш така? Запазено е за един човек.
Окей, да кажем просто, че не си свикнал на езика ми. Айде, темерутеста съм малко.
аз не съм влизал тука от половин година ве моцарт
ся що от наизуст![]()
плюс тва влизам да троля и да се смея на простотиите и наредбите си , а останалите се вземат прекалено на сериозно със съветите си на пораснали и т.н.
тва е разликата между мен и другитетака че ще съм ти крайно благодарен и няма да те нападна ако НЕ МЕ сравняваш с останалите
аи със здраве
значи просиш си го изкалян от улично куче кашкавалимах и друг профил тъпако
плюс тва аз знам кога съм регистриран , за кво ми го показваш това
много си глупав обаче
ДОБРЕ , на акъл съм 15 годишен , реалната ми възраст е малко по различнагледам да не я коментирам много понеже хората се плашат
ай да се успокоиш малко , да не се опитваш да се напраиш на батка пред останалите
много хора минаха по твоя път и след това или спряха да пишат , или съжеляват до края на дните си
с мен никой дося не е излязъл на глава , НИКОЙ НЕ МЕ Е ЗАТАПИЛ НИКОЙ НЕ МЕ Е МЛЪКНАЛ , тва трябва да ти говори достатъчно с кого се захващаш , разбра ли , ЛайнатаЛайнарктика
Оп , извиняваи , то беше СперматаГъзартктика , тва кво значи тоя ник ве , че си вкарваш спермата в гъза ли
Ибахти извратения
Ща изритам в лицето с калните ми боти , дебела котко с бълхи
Я кажи как вкарваш вътре в гъза
Питам понеже твоята приятелка путкана меджик искаше съвет как да се забрамени сам в гъза и реших да му помогна със съвет
Изцвъркаш кондома в които се празниш или напрао с клизма цвъркаш съдържимото в гъза
![]()
![]()
Последно редактирано от LeagueofShadows : 11-20-2013 на 23:11
Е, добре. Но само ако ми купиш туй. Толкова невероятен външен вид вади. <3