.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Начина по който гледаш на жените и ги оценяваш все едно са стока е отвратителен. Не знам с такова мислене как ще стигнеш по-далеч от one night stand. После пак говори как въпросното момиче от разказа ти била повърхностна
    Не,не ,не аз обожавам жените ,те са прекрасни ,с техните игриви усмивки ,с това как се срамуват понякога да те погледнат,толкова са сладки и красиви ,как се движат ,как те поглежда и ти казва всичко с очите си ,че те желае точно теб в този момент.. Жените са удивителни и аз ги уважавам
    Друго имах предвид ,по тази схема за "оценяване" си го правиш като принцип ,кои неща от жената са важни за теб.Това имах предвид.

fire_magic между другото да ,така се получи хаха ,писах тук и тя почна да ми се обажда и да иска да ме види хаха

Lilanda пиша с грешки,защото първо лежа,второ пиша от таблет и кучето ми непрестанно ме бута и се извинявам за правописните грешки. : )

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от Bruno Виж мнението
    fire_magic между другото да ,така се получи хаха ,писах тук и тя почна да ми се обажда и да иска да ме види

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Сега щастлив ли си с настоящата си приятелка на която всъщност изневери вчера?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си