- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята глупост..
Хаха можеш да имаш всяка жена ,която поискаш бе стига глупости,постараеш ли се можеш да имаш абсолютно всичко!!
Не казвам ,че е предмет и че ще я купуваш ,жената иска определени неща,даваш ли й ги защо да не е твоя?
Тя примерно има стандарт да изглеждаш добре? Окей това не е толкова трудно ,сменяш дрехите,ходиш 5 месеца на фитнес,сменяш прическата а у и си готов.Тя се интересува от история примерно и ще й бъде приятно да говори с някого за това? Окей и това не е трудно ,даже ще ти стане интересно. Иска внимание ,иска да бъдеш кавалер? - Окей,мил си ,възпитан си с нея,показваш й че тя е най-важната жена в живота ти,даваш й вниманието си,целуваш я за лека нощ, не прибързваш със секса,показваш й че искаш повече,така тя вижда ,че наистина я приемаш като специална за теб и че държиш на нея,обаждаш й се да я чуеш как е ,добре ли е ,яла ли е днес,наспала ли се е,какво й се е случило,когато е болна ходиш при нея ,когато ти каже "Липсваш ми " ,не й казваш "Да и ти ан мен " ,отиваш директно при нея ! Ей такива разни работи ако правиш ,защо да не е твоя дадена жена?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Виж сега, ако говориш за това, че можеш да имаш точно определена като се престориш на това, от което тя има нужда, от чаааааааасти съм съгласна. И то от мнооооого малки части. /that sounded...like shit/
Ако искаш да впечатлиш дадено момиче, можеш до толкова да се вглъбиш в нея, че в крайна сметка да постигнеш точно това, от което тя има нужда. Но за да успееш да видиш от какво има нужда трябва тя да ти позволи. Ако тя не иска да ти позволи, няма да го направи. Колкото и да се правиш на клоун пред нея.
Освен това трябва да сменяш толкова много персонажи, личности, характери, че да успееш да имаш всяка...Физически и психически невъзможно е да успееш да смениш толкова личности.
А и след като си се изградил даден персонаж, трябва да го поддържаш докато си с въпросното момиче..Постоянно. Ужасно трудно е да си личност, която всъщност не си. Рано или късно тя ще разбере..
И още мога да изброявам, ама ме мързи мъъъъъъъничко....![]()
Така ,нямам време да гледам филми,това е теория която аз с мой приятел решихме да изпробваме няколко пъти и се получи,даже един от пътите ,в които използвахме тази теория за жените той беше с това момиче 2 години и повече.Истински е много образно казано ти самият не знаеш какъв си ти всъщност,а за да разбереш какъв си ти трябва доста дълго време да се развиваш като личност и т.н.. Завършил съм психология и с един от колегите пробвахме различни варианти на това как да имаме дадена жена,този е един от най-ефективните.
Ама не е до това да се представяш за друг човек,просто ти харесваш това момиче,красива е ,секси е,забавна е,мисълта за нея просто те кара да се усмихваш и да настръхваш,тоест ти я искаш и трябва да направиш нещо по-въпроса.За да харесаш толкова това момиче,ти трябва да имаш някакви контакти с нея,да си говорил с нея,първо си й приятел,говориш с нея за различни неща,мил си ,внимателен си,тя е тъжна ти я караш да се усмихва и т.н. В един момент това момиче,няма как да не поддаде.
Начина по който гледаш на жените и ги оценяваш все едно са стока е отвратителен. Не знам с такова мислене как ще стигнеш по-далеч от one night stand. После пак говори как въпросното момиче от разказа ти била повърхностна![]()
Бахти филма, какво сега... , писа в тоя форум и те огря? teenproblem ти носи късмет явно.
Не,не ,не аз обожавам жените ,те са прекрасни ,с техните игриви усмивки ,с това как се срамуват понякога да те погледнат,толкова са сладки и красиви ,как се движат ,как те поглежда и ти казва всичко с очите си ,че те желае точно теб в този момент.. Жените са удивителни и аз ги уважавам![]()
Друго имах предвид ,по тази схема за "оценяване" си го правиш като принцип ,кои неща от жената са важни за теб.Това имах предвид.
fire_magic между другото да ,така се получи хаха ,писах тук и тя почна да ми се обажда и да иска да ме види хаха
Lilanda пиша с грешки,защото първо лежа,второ пиша от таблет и кучето ми непрестанно ме бута и се извинявам за правописните грешки. : )
може да е видяла темата и така
все пак първият ти пост беше доста сърцеразбивателен
Сега щастлив ли си с настоящата си приятелка на която всъщност изневери вчера?
Стикса ще преплува колко да го топне, брат.
Т'ва социалните хора сте много жалкиСамо с простотии си губите времето.
Dr. Gregory House
Хаха не ми се вярва да е видяла темата,сайтовете в който влиза са Facebook,Instagram,Youtube,Tmblrдруго не я интересува ,звъня ми защото ме беше видяла преди това и аз й се дърпах и тя ме искаше повече,защото й се правех на недостъпен.Накрая реши,че със секса ще ме върне ,а само ме отблъсна по този начин.
Момичето с което имах някакви отношения приключиха,а и аз не съм на мнение ,че трябва да бъдем моногамни,това са някакви разбирания ,които са ни набити в главите.Бях учил преди години в университета,че полигамноста всъщност е много по-нормално нещо и ефективно.![]()
moral of the story: пускайте теми в teenproblem, за да ви пуснат
първо уж на теб ти разбиваха сърцето, а накрая ти се оказа сърцеразбивача
Не е до секса,това е най-лесното от една жена,аз имах вниманието и 4-5 месеца,имах мислите й,накрая получих и тялото й.Това,че писах тема тук,беше че просто нещо ми стана онази вечер,чувствах се ужасно самотен и тъжен ,исках да говоря с някого и реших да напиша тема тук,просто да говоря с някой,който не е пристрастен и се почувствах наистина доста по-добре,затова наистина благодаря на хората, които писаха и даваха своите мнения и изказваха своите гледни точки.
Не знам колко са ми разбивали сърцето,аз на никоя не съм разбил сърцето,просто аз правя това ,което искам буквално,правя нещата които чувствам ,че желая в този момент,естествено ако имам възможността.Наранявал съм момичета,всеки го е правил не е било никога умишлено.
Голям филм. Топнал си чушката, радвай се.
Ама Лиланда много хубаво ти го обясни - можеш да се престориш на някакъв, но колко време ще бъдеш такъв? Кога "получаваш"/"имаш" една жена? Когато спиш с нея или когато я накараш да те търси посреднощ пияна? Защото тя може да ти даде много повече, може да те качи на седмото небе, да ти даде криле... но това няма да го "получиш" или "имаш" с преструвка.
Въйй ,не можем да се разберем май.
Всеки човек има в себе си 10000000 личности,той само преценява коя да е по-силна в различни моменти ,самите ни реакции ,са рефлекция на тези личности.За да бъда с дадена жена,аз трябва да бъда еди кой си човек,аз го имам този човек като личност в себе си ,както още 100 и просто се старая повече да бъда този човек,естествено и тя не винаги е една ,разбирате ли какво искам да ви кажа.?