.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80
    Аз съм координатор в Ейвън от почти година. През една кампания имам бонуси от по 100-200 лева и на горе. Минималната сума за поръчка която трябва да пусна е 110 лева но за това пък вземам 33%

Мега фен Аватара на tori
    И трябваше да изровиш тема от преди година и горница, за да ни кажеш?! Благодарим за така нужната ни информация, ще знаем за следващия път.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    А знаете ли други марки подобни на Ейвън И Орифлейм? (Пак с каталози и поръчки) Искам да разгледам и да стана представител на нещо ново .

Сещам се за Amway, TianDe и Mary Kay.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от veronchety Виж мнението
    Може да не се печелят милиони, но спокойно можеш да си докарваш на месец минималната заплата...
    хахаха глупости

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    А знаете ли други марки подобни на Ейвън И Орифлейм? (Пак с каталози и поръчки) Искам да разгледам и да стана представител на нещо ново .
    LR, малко по-скъпи са им нещата, но за сметка на това са и по-качествени. Пролетта опитаха да ме зарибят, но не ми се занимава, а и трябва да се инвестират стотина лева в началото. Доколкото разбирам има доста възможности за развитие, след определен процент ти дават рекламна кола и т.н. Самият факт, че ни "посрещнаха" двама мъже, които правят добри пари (иначе не биха се захванали) е показателен, поне по моите представи очаквах някакви лелки...
    http://www.lrworld.com/bg/

Тианде.
    Hilary_ познавам хора, които преспокойно вадят по няколко хиляди на 3 седмици от Орифлейм.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от choparkopar Виж мнението
    LR, малко по-скъпи са им нещата, но за сметка на това са и по-качествени. Пролетта опитаха да ме зарибят, но не ми се занимава, а и трябва да се инвестират стотина лева в началото. Доколкото разбирам има доста възможности за развитие, след определен процент ти дават рекламна кола и т.н. Самият факт, че ни "посрещнаха" двама мъже, които правят добри пари (иначе не биха се захванали) е показателен, поне по моите представи очаквах някакви лелки...
    http://www.lrworld.com/bg/
    ОО да! Имат страхотни парфюми. Една моя приятелка работеше в салон и там често разглеждах техни каталози.

neti_pa
    Guest
    Здравейте, момичета. Работя с компания, която има задължителни поръчки месечно в рамките на 20лв, когато имате структура и искате да получавате бонус оттова. Влизате във фирмата с 20лв. 50лв или 80лв, но за тези пари получавате стартер сет набор от 20 или 100 или 150 парфюмни проби и набор от каталози. За повече инфо www.parfisimo.com, както и тук https://www.facebook.com/Parfisimo. Обърнете внимание особенно на това. Защо фм http://parfisimo.com/Warum-FM.jsp, и защо http://parfisimo.com/Warum-DuftMagie...-Parfumler.jsp. Маркетинговия план, каталозите с продуктите са в долната част на сайта.Изтеглете си ги, прочетете си ги на спокойствие и ако искате да работим заедно ще е супер. Имаме и онлайн презентации, бинари, всяка седмица от 21.00часа. в понеделник и сряда. Ако имате интерес, пишете ми да ви пусна линка за стаята. Безплатно е! Хубав ден на всички!

www.parfisimo.com
    Последно редактирано от neti_pa : 11-18-2013 на 13:05

Хаха, късмет!

neti_pa
    Guest
    И на вас. Когато Ви свърши "марковата "тоалетната вода за 150лв., заповядайте да си купите парфюм с 3 пъти по-висока концентрация, натурални етерични масла и 70% по-ниска цена. За доказания произход да не говорим, понеже пристигат директно от завода в Полша на фирмата, която създава парфюмните композиции за фирми като Giorgio Armani, Gucci, Bvlgari, Christian Dior, D&G, Hugo Boss, Paco Rabane, Lacoste, Versace, Givenchy, Mexx, Escada, Thierry Mugler, Paris Hilton, Chanel, и т.н.. Над 90% от най-продаваните в света парфюми са създадени от DROM Fragrances International KG със седалище в Мюнхен, защото нали се сещате, че нито Парис Хилтън, нито Paco Rabane, нито ... имат лаборатории за парфюмни композиции. Те просто шият, носят, рекламират, обличат, събличат, ... , продават маркови парцали и козметика.

http://parfisimo.com/images/why/drom-vip-clients.jpg

http://www.bayern-international.de/e...bh-co-kg-1704/

http://www.drom.com

Колежката Hayashi ако имате други въпроси с радост ще Ви отговорим.

С пожелания за усмихнат и успешен ден.
    www.parfisimo.com

Вярвайте си! Изобщо защо си решила да се изявяваш в точно тази тема при положение, че няма нищо ощо?

neti_pa
    Guest
    Тема: Дистрибутор на Avon & Oriflame

И понеже Avon си затвориха неочаквано офиса във Франция, а от една година има данни, че ще ...

http://www.investor.bg/novini/346/a/...anciia,159583/

или потърсете в Google "Марките, които ще изчезнат през 2013 г."

а за Oriflame можете да прочетете коментарите на останалите участници във форума. Аз Ви предлагам страхотна алтернатива на горните две фирми, със маркетингов план в пъти по-добър. А партньор на фирмата FM Group e немската фирма Drom, която е създадена 1924 година с годишен оборот от над 100 милиона евро, която създава около 100 парфюмни композиции на ден за над 400 клиенти от цял свят.

Поздрави
    www.parfisimo.com

Мега фен Аватара на tori
    neti_pa
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Благодарим за така нужната ни информация, ще знаем за следващия път.
    Айде стига се рекламирахте, така или иначе никой няма да ви се върже да купува боклуци от вас. Отделно дето самата идея да купуваш козметика по каталог, без да помиришеш или изпробваш върху китката си, е глупава.

Честно казано аз не си избирам крема за лице по аромата, но това е тема на друг разговор. Иначе да, престанете с тея явни реклами - така отблъсквате евентуалните си клиенти повече.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

neti_pa
    Guest
    Това с отблъскването на клиентите не го разбирам. Ако гледате реклама за презервативи, да не би да спряхте секса. Или реклама на кисело мляко и да се отвратихте от млечните продукти.

НИЕ НЕ ПРОДАВАМЕ. НИЕ ГРАДИМ МРЕЖА ОТ СЪТРУДНИЦИ. Защото, когато утре започнете работа като търговски представител във фирмата Х за великата заплата от 1000лв. и ви кажат да търсите клиенти за китайските им продукти, ще си спомните за бизнес възможноста, която ви предлагаме сега. Предлагаме ви опита на много преди нас. Точка.

Има огромна разлика между продавачка и лидер в мрежа от дистрибутори и клиенти. Кое избирате? Мрежа или Щанд?

Поздрави,
    FM Group - Петя Атанасова, дистрибутор №: 24008735
    www.parfisimo.com

Пуснете си реклама по телевизията. Това не ви е сайт за обяви.
    Ако вие бяхте истинска бизнесменКА едва ли щяхте да се рекламирате по възможно най-отблъскващия начин във форум за тинейджъри.

neti_pa
    Guest
    Когато бях на 18 и аз казах НЕ на МЛМ-а. Години след това осъзнавам каква грешка съм направила. Просто този, който ми представи идеята беше посредствен в това която правеше. Както казва Ранди Гейдж. От 100 човека само 1-2 са лидери, останалите са просто пълнеж. Желая Ви успех в начинанията. За останалите добре дошли в екипа. Предлагаме обучение от специалисти в областта на МЛМ, как да градите мрежи, а не щандчета.

Шах и мат.

Auf Wiedersehen

Голям фен Аватара на gugenceto2
    А сега може ли да продължим темата БЕЗ реклами моля? http://www.lrworld.com/bg/ предполагам, че е добър вариант.

Цитирай Първоначално написано от neti_pa Виж мнението
    Просто този, който ми представи идеята беше посредствен в това която правеше.
    Това Ви е грешката отново. Съзнавате ли, че при този вид маркетинг индивидът със своето усещане за света, своето представяне, своята същност - продава продукта и кара нови хора да се запленят от тази идея, те всъщност са запленени от човека, който ги кани. При МЛМ водещото е личното чувство, очакването на поръчката, консултирането, изпробването, усещането, че сякаш си купуваш от приятел, а не от магазина. Мрежовият бизнес определено не се прави от нагли персони, които ми обясняват как трябва да поръчам минимум за 20лв този месец.
    п.с. Освен това говорите изключително снизходително за козметиката, принизили сте я до обикновен бизнес, а продажбата на козметика е нещо много повече, продавате красота, продавате щастие.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    bulgariq
    здравейте имам въпрос и ще ви бъда мн благодарна ако ми отговорите ....до сега не съм била дистрибутор и сега ми предлагат да стана на орифлейм но ми ми казаха че като попъля нужните документи трябва да пратя и копие от лична карта ...та искам да питам редно ли е да ми искат копие от лична карта .....при тези от вас които са се занимавали с орифламе искали ли са ви копие от лична карта ?

Искат на всички. Можеш да я занесеш сама в офис на Орифлейм и да си я вземеш веднага.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от dimsito94 Виж мнението
    здравейте имам въпрос и ще ви бъда мн благодарна ако ми отговорите ....до сега не съм била дистрибутор и сега ми предлагат да стана на орифлейм но ми ми казаха че като попъля нужните документи трябва да пратя и копие от лична карта ...та искам да питам редно ли е да ми искат копие от лична карта .....при тези от вас които са се занимавали с орифламе искали ли са ви копие от лична карта ?
    да,ама ми го направиха направо в офиса

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Тианде.
    Hilary_ познавам хора, които преспокойно вадят по няколко хиляди на 3 седмици от Орифлейм.
    Със сигурност тези хора са повече от дистрибутори във фирмите и не са там от 1-2 месеца ..

Там всички са "дистрибутори" и всичко си зависи от теб. Моя приятелка за една година постигна ниво от около една малка заплата всеки 3 седмици, докато една друга мацка, която е там от няколко години, прави наистина няколко хиляди. Аз лично не се занимавам достатъчно сериозно, не каня нови хора и поръчвам само за себе си.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове