.
Отговор в тема
Страница 28 от 48 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1176
    забавно ли ти е

знаеш ли може да е много забавно да те нападна теб , маи само ти остана

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    забавно ли ти е

знаеш ли може да е много забавно да те нападна теб , маи само ти остана
    davai nqmam protiv ina4e da zabavno mi e 4e sporite za ne6to deto e kato prikazka bez krai se nqkoga 6i spre

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    оохохохо какво ще споря аз с няква руса путка 60кг с мокри дрехи дето ми се хвалил, че убил куче ротвайлер с ритник и пиел метан и гейнър... аууууууууууУУУУУууу ......

zna4i e rys li ,s sini o4i li e

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    нали се е покрил като матка в баташките села иди го намери, педалче майна

ne si padam po rysi mom4enca

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    охохо путката пак реши да се направи на матка (уж не е прочел)
    Спокойно гейзър, аз мога да си позволя да не работя цял живот и пак ще имам в пъти повече пари от тебе, така че когато и да решиш да се пробваш ще бъда тук да те унижа както винаги (може пък да сме на смени 4-5 човека, кой знае)

педерокан малее с джете маткии :Д

И като свър6ии бър6ии и дигаи га6тите

Селянина си е селянин ,няма значение с каква кола е

Голям фен Аватара на shades
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    И като свър6ии бър6ии и дигаи га6тите
    опитах да ти разбера езика обаче нещо не успях , мноо е засукан , точно като вълната в гащите ти понеже няяш пари за самобръсначка жилет гледай сега трабантчо насрантчо , по голяма МИШКА от теб няма само много насран паляк като теб може да си отвори устата когато няма кой да му отвърне. реши че щом имам бан и няма да вляза и ще излезеш героя на форума ама не си познал нещо момченце

МИШКААА , кажи ми само едно , тоя трабант закво си го купил , дядо ми караше 25 години жълт трабант той ся е на 67 и вече не го кара, смятаи колко изостанал бахур си ти продаде го за 200лв , абе малка чурко аз за 200лв си купувам няколко пържоли и представям си цял бургас как ти се смее на маняшкия автомобил изработен от отпадъчен материал , кашони листи хартия и т.н. напраи ли си му селски тунинг , лампички озвучение тва онова мухахах я кажи кой пак е селяка знаеш аз мога да предвиждам бъдещето не са ли ти го казвали тирбушон твоето бъдеще чакай да видя ко ще е .......ааа значи до 10 години ще имаш към 300 хиляди поста преди да умреш от инсулт (тва от мноо седене на форума ) , също имаш риск от поява на хемороиди и разширени вени понеже си цял ден на компа ибааахти насрания заек мноо са ти дълги ушите ве ще ги скъсам и ще ги хвърля на котките , простатна нишко карай си трабанта за 5 лв с надутата чалга и са кефи да ти са смеят батките и момичетата , жалкото ти съществуване скоро ще приключи оф да забраих ве момичета като казах , я кажи коя изобщо БИ СЕ КАЧИЛА В КОЛАТА ТИ исках да кажа картона ти тва освен майка ти , която също те нарежда и на нея и е тъпо сина и е да е такъв олигофрен

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    охохо путката пак реши да се направи на матка (уж не е прочел)
    Спокойно гейзър, аз мога да си позволя да не работя цял живот и пак ще имам в пъти повече пари от тебе, така че когато и да решиш да се пробваш ще бъда тук да те унижа както винаги (може пък да сме на смени 4-5 човека, кой знае)
    видяхме кой кого унижи , не си постна снимка на колата понеже нямаш то дори баща ти няма , оф чакаи има ама е опел кадет с матов червен цвят купи го от ортака му който е мангал продължавай да пускаш коли с празни номера да ти се възхиващават......аа никой

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    ахахахаа нали ти казах, ела да те повозя? че ти освен на каруца на друго не си се качвал досега.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Унижен съм онлайн Всъщност забеляза ли, че само ти го твърдиш? (интересно защо, след като каза, че имаш много фенове и фенки тук)

Целия форум ти обясни колко си прост и понеже си малоумен шизофреник решиха да те баннат

ахахахха, ела ми 1 в 1 , педал, много си рус
    Последно редактирано от fire_magic : 11-23-2013 на 12:47

Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    опитах да ти разбера езика обаче нещо не успях , мноо е засукан , точно като вълната в гащите ти понеже няяш пари за самобръсначка жилет гледай сега трабантчо насрантчо , по голяма МИШКА от теб няма само много насран паляк като теб може да си отвори устата когато няма кой да му отвърне. реши че щом имам бан и няма да вляза и ще излезеш героя на форума ама не си познал нещо момченце

МИШКААА , кажи ми само едно , тоя трабант закво си го купил , дядо ми караше 25 години жълт трабант той ся е на 67 и вече не го кара, смятаи колко изостанал бахур си ти продаде го за 200лв , абе малка чурко аз за 200лв си купувам няколко пържоли и представям си цял бургас как ти се смее на маняшкия автомобил изработен от отпадъчен материал , кашони листи хартия и т.н. напраи ли си му селски тунинг , лампички озвучение тва онова мухахах я кажи кой пак е селяка знаеш аз мога да предвиждам бъдещето не са ли ти го казвали тирбушон твоето бъдеще чакай да видя ко ще е .......ааа значи до 10 години ще имаш към 300 хиляди поста преди да умреш от инсулт (тва от мноо седене на форума ) , също имаш риск от поява на хемороиди и разширени вени понеже си цял ден на компа ибааахти насрания заек мноо са ти дълги ушите ве ще ги скъсам и ще ги хвърля на котките , простатна нишко карай си трабанта за 5 лв с надутата чалга и са кефи да ти са смеят батките и момичетата , жалкото ти съществуване скоро ще приключи оф да забраих ве момичета като казах , я кажи коя изобщо БИ СЕ КАЧИЛА В КОЛАТА ТИ исках да кажа картона ти тва освен майка ти , която също те нарежда и на нея и е тъпо сина и е да е такъв олигофрен
    първо не слу6ам 4алга и да има лампи4ки бля бля ма да нямам само него имам и една 124ка 250 дизел ма е ебати ебаната кола .за бана ти жъоб6те не знаех и мдаа зажиснико имам си приятелка .

имаш си приятелка на 12 нали ще видим след 2-3 годинки като и се отворят очичките , ще станеш рогат добитък

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    Унижен съм онлайн Всъщност забеляза ли, че само ти го твърдиш, (интересно защо, след като каза, че имаш много фенове и фенки тук)
    Целия форум ти обясни колко си прост и понеже си малоумен шизофреник решиха да те баннат
    ахахахха, ела ми 1 в 1 , педал, много си рус
    не се чувствам унижен , иначе съм шизофреник , влизам в 2 образа , лош за пред форума , а в деиствителност съм нежен , не се притеснявай ще те положа леко на земята шплент

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    чакам те...?

имаш си приятелка на 12 нали ще видим след 2-3 годинки като и се отворят очичките , ще станеш рогат добитък
    на 20 е, ина4е за6то го имам ами сабирам стари коли мисля си зема и 123ка купе

стари и евтини викаш събираш , цената да е под 300 лв нали тъй 123ката не е за 300лв нали знаеш. може да пробваш със запорожец и да му сложиш бас каса за 300лв , така цената му ще стане 600лв , голям ценител си да знаиш мухах

тва на снимката джеи би ел ли е тва е скъпо оборудване , не си мечтай за него няма да го имаш между другото лапетата ползвахме шестици вместо ш като бяхме 3ти клас , да не си умствено изостанал така ли говориш в реалността , демек сричаш като наелектрезирана змиорка

стари и евтини викаш събираш , цената да е под 300 лв нали тъй 123ката не е за 300лв нали знаеш. може да пробваш със запорожец и да му сложиш бас каса за 300лв , така цената му ще стане 600лв , голям ценител си да знаиш мухах

тва на снимката джеи би ел ли е тва е скъпо оборудване , не си мечтай за него няма да го имаш между другото лапетата ползвахме шестици вместо ш като бяхме 3ти клас , да не си умствено изостанал така ли говориш в реалността , демек сричаш като наелектрезирана змиорка
    spokoino na6te imat lef , djb e da i kolata ot nika e moq az ne si me4taq za ne6to to si me4tae da e moq ako ne vqrvai gledam si ot bs ela da vidi6 ko imam i ko nqmam

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    оппп някой пак насра

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    апаахаххахарахрарххраяяан вмьяажвмьяаняаочмья
    насрах са от смях ЧЕСНТНО !!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми