- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
забавно ли ти е![]()
знаеш ли може да е много забавно да те нападна теб , маи само ти остана![]()
оохохохо какво ще споря аз с няква руса путка 60кг с мокри дрехи дето ми се хвалил, че убил куче ротвайлер с ритник и пиел метан и гейнър... аууууууууууУУУУУууу ......
нали се е покрил като матка в баташките села иди го намери, педалче майна
охохо путката пак реши да се направи на матка (уж не е прочел)
Спокойно гейзър, аз мога да си позволя да не работя цял живот и пак ще имам в пъти повече пари от тебе, така че когато и да решиш да се пробваш ще бъда тук да те унижа както винаги(може пък да сме на смени 4-5 човека, кой знае)
![]()
опитах да ти разбера езика обаче нещо не успях , мноо е засукан , точно като вълната в гащите ти понеже няяш пари за самобръсначка жилетгледай сега трабантчо насрантчо , по голяма МИШКА от теб няма
само много насран паляк като теб може да си отвори устата когато няма кой да му отвърне. реши че щом имам бан и няма да вляза и ще излезеш героя на форума ама не си познал нещо момченце
![]()
МИШКААА , кажи ми само едно , тоя трабант закво си го купил , дядо ми караше 25 години жълт трабант той ся е на 67 и вече не го кара, смятаи колко изостанал бахур си типродаде го за 200лв , абе малка чурко аз за 200лв си купувам няколко пържоли
и представям си цял бургас как ти се смее на маняшкия автомобил изработен от отпадъчен материал , кашони листи хартия и т.н.
напраи ли си му селски тунинг , лампички озвучение тва онова мухахах
я кажи кой пак е селяка
![]()
знаеш аз мога да предвиждам бъдещето не са ли ти го казвали тирбушон
твоето бъдеще чакай да видя ко ще е .......ааа значи до 10 години ще имаш към 300 хиляди поста преди да умреш от инсулт (тва от мноо седене на форума ) , също имаш риск от поява на хемороиди и разширени вени понеже си цял ден на компа
ибааахти насрания заек мноо са ти дълги ушите ве ще ги скъсам и ще ги хвърля на котките , простатна нишко
карай си трабанта за 5 лв с надутата чалга и са кефи да ти са смеят батките и момичетата , жалкото ти съществуване скоро ще приключи
оф да забраих ве
момичета като казах , я кажи коя изобщо БИ СЕ КАЧИЛА В КОЛАТА ТИ
исках да кажа картона ти
тва освен майка ти , която също те нарежда и на нея и е тъпо сина и е да е такъв олигофрен
![]()
ахахахаа нали ти казах, ела да те повозя? че ти освен на каруца на друго не си се качвал досега.
Унижен съм онлайнВсъщност забеляза ли, че само ти го твърдиш? (интересно защо, след като каза, че имаш много фенове и фенки тук)
Целия форум ти обясни колко си прост и понеже си малоумен шизофреник решиха да те баннат
ахахахха, ела ми 1 в 1 , педал, много си рус
Последно редактирано от fire_magic : 11-23-2013 на 12:47
имаш си приятелка на 12 налище видим след 2-3 годинки като и се отворят очичките , ще станеш рогат добитък
![]()
стари и евтини викаш събираш , цената да е под 300 лв нали тъй123ката не е за 300лв нали знаеш. може да пробваш със запорожец и да му сложиш бас каса за 300лв , така цената му ще стане 600лв , голям ценител си да знаиш мухах
тва на снимката джеи би ел ли етва е скъпо оборудване , не си мечтай за него няма да го имаш
между другото лапетата ползвахме шестици вместо ш като бяхме 3ти клас , да не си умствено изостанал
така ли говориш в реалността , демек сричаш като наелектрезирана змиорка
![]()
апаахаххахарахрарххраяяан вмьяажвмьяаняаочмья
насрах са от смях ЧЕСНТНО !!!!!!!!!!!!!![]()