.
Отговор в тема
Страница 36 от 95 ПървиПърви ... 263233343536373839404686 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 2375
    ^ е ти това кажи .... Предстоят ми цели 4 години и половина още и не мога да ги карам само на къдраво косище, обичам разнообразието

Голям фен Аватара на monroe999
    прави си плитки, кокчета, някакви други прически, къдри я по различни начини

Ми правя си амааа знаеш ли от колко време не съм се виждала права Пък и както казах не държи на топлинна обработка, така че всички видове маши ги изключи, варианта ми е пяна и дифузер ....

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Xaxa, аз и обичам, и мразя да ми я пипат. Тоест не някой да почне да ми я роши, а да я гали, да си играе с нея, да ми плетат плитки и т.н.
    Преди обичах и се чудех на хората, които не обичат, ама те се оливат... Нарочно идват и ми дърпат косата и я рошат, особено малки деца или тъпи роднини от мъжки пол, които нямат коса и не знаят какво е.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от Yaiza Виж мнението
    Ми правя си амааа знаеш ли от колко време не съм се виждала права Пък и както казах не държи на топлинна обработка, така че всички видове маши ги изключи, варианта ми е пяна и дифузер ....
    напълно и искрено ти съчувствам... аз вече рядко се изправям, обаче от влажното време каквато и да ми е косата, е и бухнала и всяко косъмче стърчи...

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Yaiza, нека ти споделя моят начин. Много е досадно, но щом държиш можеш да опиташ.
    НАЙ-ВАЖНО Е косата ти да бъде хидратирана с маски, масла, спейчета и с каквото можеш! Тогава тя най-много държи на обработка.

1. Къпеш си косата вечерта, сушиш я и лягаш. Това е с цел косата да е напълно изсъхнала!
    2. Ставаш сутринта, нанасяш термозащитен спрей (ако ползваш такъв) или масло или т.н.
    3. Изправяш я (УАУ)
    4. Най-важната стъпка :Д Преди да изляза си слагам шапка и шал. В шала пъхам краищата на косата и така вървя навън докато не стигна до мястото, на което трябва да отида. Свалям шапката и шала и всичко е точно.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Yaiza, нека ти споделя моят начин. Много е досадно, но щом държиш можеш да опиташ.
    НАЙ-ВАЖНО Е косата ти да бъде хидратирана с маски, масла, спейчета и с каквото можеш! Тогава тя най-много държи на обработка.

1. Къпеш си косата вечерта, сушиш я и лягаш. Това е с цел косата да е напълно изсъхнала!
    2. Ставаш сутринта, нанасяш термозащитен спрей (ако ползваш такъв) или масло или т.н.
    3. Изправяш я (УАУ)
    4. Най-важната стъпка :Д Преди да изляза си слагам шапка и шал. В шала пъхам краищата на косата и така вървя навън докато не стигна до мястото, на което трябва да отида. Свалям шапката и шала и всичко е точно.
    мила знам, че трябва да е напълно изсъхнала както споделих майка ми е фризьорка и съм се понаучила на някои неща тук-там та знам как да си изпичам косъма, ама проблема не ми е навънка само :Д тука и вътре и вънка въздуха един и същ - 24 градуса, 60 и кусур % влажност на въздуха ... разбираш, че трудно се носи при такава температура шапка и шал (зависи какви де ама пак) иначе благодаря, че се опита да помогнеш) На мен въпроса ми беше дали няма някакъв продукт, който да ми свърши работа( въпреки, че само като чета какво пиша ми звучи абсурдно- продукт за задържане на топлината в косъма ама все пак да питам, може да знаете нещо )

Град
    София
    Ох Емии .. не знам. Вакса нещо ? Ама едва ли ще помогне много.
    Прецакана си там просто.. много тъпо.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ами няма как да ти помогнем. Просто се примири и си прави прически, каквито ти казаха по-горе.

Къде живееш? Искам и аз там.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Къде живееш? Искам и аз там.
    На Канарските острови

Искаааам!
    А там другите жени как се справят с косите си? Можеш да вземеш пример от тях.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Всичките са боядисааанииии а увредена(третирана) по този начин коса по-лесно се поддава на обработка....

Ами просто се приеми такава каквато си :Д Косата ти е такава няма как явно.... :Д )

http://www.youtube.com/watch?v=ajzU6I-NVaY даааааааа егати дължината :ХХХХХХХХХХХХХХХ

^Откраднала ми е роклята! Кучка. На мен ми стои по-добре!

Иначе косата и е хубава, но аз не бих имала толкова дълга коса. То грозно става. Особено пък на някое по-дребно момиченце.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Някоя от вас, дами, използвала ли е ВВ крем за коса?

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ вече и такова ли има :O
    иначее момичето има страхотна коса ,само дето ми изглежда рядка,но иначе ... <3

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    За мен максималната дължина, която стои красиво е точно над дупето, надолу вече ми е странно и грозно.
    В последно време си нося косата на плитка, не и обръщам много внимание и миналия ден ми се наложи да си я къдря с машата и съм изумена колко ми е пораснала и колко е мекичка.
    Друго нещо, което забелязах е колко по-здрава ми е косата, като не ползвам сешоар.
    И да се оплача, маската ми за коса не иска да свършва, а вече ми омръзна от нея. Ефекта си ми харесва, но просто ми омръзна. Трябва и да си взимам олио, че това на Макадамия вече привършва. Наши или Макадамия ще е

Хора Fuck (авторката на темата) не ви ли се губи?

Град
    София
    ^ Да, какво стана с нея ?

Не съм изсушена и изправена, чувствам се все едно излязла по пижама и освен това косата ми била отвратително суха. Много съм нещастна.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на babity
    Трагедия!

Купих си няк'во долнопробно арганово олио за 4лв. Свръхдоволна съм.

[QUOTE=weheartiit;10929554]^ вече и такова ли има :O

Да, видях го в едно списание, на Орзен е. Пише, че придава блясък, гладкост, възстановява, хидратира, краищата не се заплитали. Интересно ми е дали някой го е използвал вече и какви са отзивите

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    звучи ми като пълна глупост

Какъв е съставът?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми