- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
^ е ти това кажи ....Предстоят ми цели 4 години и половина още и не мога да ги карам само на къдраво косище, обичам разнообразието
![]()
прави си плитки, кокчета, някакви други прически, къдри я по различни начини
Ми правя си амааа знаеш ли от колко време не съм се виждала праваПък и както казах не държи на топлинна обработка, така че всички видове маши ги изключи, варианта ми е пяна и дифузер ....
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Yaiza, нека ти споделя моят начин. Много е досадно, но щом държиш можеш да опиташ.![]()
НАЙ-ВАЖНО Е косата ти да бъде хидратирана с маски, масла, спейчета и с каквото можеш! Тогава тя най-много държи на обработка.
1. Къпеш си косата вечерта, сушиш я и лягаш. Това е с цел косата да е напълно изсъхнала!
2. Ставаш сутринта, нанасяш термозащитен спрей (ако ползваш такъв) или масло или т.н.
3. Изправяш я (УАУ)
4. Най-важната стъпка :Д Преди да изляза си слагам шапка и шал. В шала пъхам краищата на косата и така вървя навън докато не стигна до мястото, на което трябва да отида.Свалям шапката и шала и всичко е точно.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
мила знам, че трябва да е напълно изсъхналакакто споделих майка ми е фризьорка и съм се понаучила на някои неща тук-там та знам как да си изпичам косъма, ама проблема не ми е навънка само :Д тука и вътре и вънка въздуха един и същ - 24 градуса, 60 и кусур % влажност на въздуха ...
разбираш, че трудно се носи при такава температура шапка и шал (зависи какви де ама пак) иначе благодаря, че се опита да помогнеш
) На мен въпроса ми беше дали няма някакъв продукт, който да ми свърши работа( въпреки, че само като чета какво пиша ми звучи абсурдно- продукт за задържане на топлината в косъма
ама все пак да питам, може да знаете нещо
)
ОхЕмии .. не знам. Вакса нещо ? Ама едва ли ще помогне много.
![]()
Прецакана си там просто.. много тъпо.
Ами няма как да ти помогнем. Просто се примири и си прави прически, каквито ти казаха по-горе.
Къде живееш? Искам и аз там.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Искаааам!
А там другите жени как се справят с косите си? Можеш да вземеш пример от тях.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Всичките са боядисааанииииа увредена(третирана) по този начин коса по-лесно се поддава на обработка....
Ами просто се приеми такава каквато си :Д Косата ти е такава няма как явно.... :Д)
http://www.youtube.com/watch?v=ajzU6I-NVaY даааааааа егати дължината :ХХХХХХХХХХХХХХХ
^Откраднала ми е роклята! Кучка. На мен ми стои по-добре!
Иначе косата и е хубава, но аз не бих имала толкова дълга коса. То грозно става. Особено пък на някое по-дребно момиченце.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някоя от вас, дами, използвала ли е ВВ крем за коса?
^ вече и такова ли има :O
иначее момичето има страхотна коса ,само дето ми изглежда рядка,но иначе ... <3
За мен максималната дължина, която стои красиво е точно над дупето, надолу вече ми е странно и грозно.
В последно време си нося косата на плитка, не и обръщам много внимание и миналия ден ми се наложи да си я къдря с машата и съм изумена колко ми е пораснала и колко е мекичка.
Друго нещо, което забелязах е колко по-здрава ми е косата, като не ползвам сешоар.
И да се оплача, маската ми за коса не иска да свършва, а вече ми омръзна от нея. Ефекта си ми харесва, но просто ми омръзна. Трябва и да си взимам олио, че това на Макадамия вече привършва. Наши или Макадамия ще е
Хора Fuck (авторката на темата) не ви ли се губи?
^ Да, какво стана с нея ?![]()
Не съм изсушена и изправена, чувствам се все едно излязла по пижама и освен това косата ми била отвратително суха.Много съм нещастна.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Трагедия!
Купих си няк'во долнопробно арганово олио за 4лв. Свръхдоволна съм.
[QUOTE=weheartiit;10929554]^ вече и такова ли има :O
Да, видях го в едно списание, на Орзен е. Пише, че придава блясък, гладкост, възстановява, хидратира, краищата не се заплитали. Интересно ми е дали някой го е използвал вече и какви са отзивите
Какъв е съставът?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en