- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не мога да разбера
Как може за една кратка секундичка през мозъка ми да преминат толкова много мисли и образи?! Не мога!
За една милимунда забелязах един човек, оприличих го на друг, „изключих“ света, ухилих се идиотски, направих крачка към този човек, подготвих се да го гушна и да крещя от щастие, разбрах как не е Моето момче, „включих“ отново света, натъжих се и се счупих отново. За не-знам-кой път вече ми се случва.
Обяснете ми, моля ви. Обяснете ми как, по дяволите, се случват такива неща. Обяснете ми.
През мозъка ми са преминали милиарди химични реакции, а цял ден след това се чувствам като парцал.
Излекувайте ме.
Това е кофата, ся ще отнесеш хуленето...
По-добре пускай в лИбов
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Точно щото е кофата си пускам простотиите. Щото душевния боклук тук е на мястото си.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Много хумористи сте се събрали.. не е ли време да си ядете лайната ?
бтв - по правилно е да се каже астрофизик, а не квантов физик. Никога не съм харесвал квантова физика. Теориите са доста, но е трудно да се докажат. Хвани две книжки на Брайън Грийн - например "Елегантната Вселена" беше книга от края на 90те и "Скритата реалност" от '11та. За всяка отхвърлена теория от старата книжка има по 2 нови теории и прекалено малко доказани.![]()
В скоро време съм занемарил четенето от два месеца се каня да прочета нещо на Стивън Хокинг.
О.о сигурно ти е било много конфузно![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (