- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Честит първи сняг!
Определено не е моя тип време. Предпочитам бурите... Да седнеш до прозореца и да хванеш някоя дебела хубава книга и да четеш и да се наслаждаваш на падащите капки дъжд и гръмотевиците...
PS - Слава богу че са направили това сайтче - http://www.rainymood.com/![]()
Аз обичам и дъжда, и слънцето. Даже слънцето ми е любимото годишно време. Но снегът си има очарование някакво. Чувствам се като на 5.
Виж сега, не го казвай на мен, аз само обяснявам какво вероятно е искал да каже. Не съм била ловец или жертва никога...
Аз съм вегетарианец.Мога да кажа че животът ми значително се подобри откакто отказах месото, вначалото беше много трудно, но после свикнах и месо не съм вкусвал вече от 2 години но неме разбирайте погрешно това не е като да го откажа и вече край, смисал пичове, не е затворническо амии по свое желание и се чувствам много добре
Ям само зеленчуци и плодове плюс разни ваглехидрати но следя една диета на сестра ми тя е малко по-веща от мене и квото каже (и направи) тва
Моя савет е да спрете изцяло месото, хора, вреди ви, четох в нета че спира някакви разни важни функции на мозъка дето ти помагат в взимането на решения и ги забавя и затапява тва е много лошо, по добре спрете отсега докато имате време, колкото по-възрсаттни ставате толкова по трудно е да откажете месото.
Мислете за органите си, пичове
Ех, изпуснала съм цялото весело, докато дойда и спора е свършил.
Само да вметна някои неща,че наистина ми е болна тема, не го започвам отново.
http://vegetarianstvoto.hit.bg/delusions.html -Чети.
Това, че имате изпити и им давате храна, за да оцелеят през зимата и да има какво да стреляте, прави ли убийството по-правилно или болката, която отстреляното животно изпитва? Ако те почерпя със сандвич, значи имам право да те гръмна ли? Страхотна логика.
Не е ли жестоко да си играем на всесилни и да прекратяваме животи?
И не, не си папам месото от рафтовете, направила съм съзнателния избор да не го правя, здравето ми е по-добро от всякога и се чувствам прекрасно. В тази връзка, хората, които ядат месо, но отричат убиването на "храната" си са още по-зле и от ловците, моралисти и принципни само на думи.
Не е проблем да не ядеш месо и в пубертета Мите. Хвърли едно око на линка, който постнах по-горе.![]()
Митко, скрий се...
FuckSmile, на лов се ходи с кучета и ножове... кучетата са обучени да му прекъснат сънната артерия и то умира инстант, за това като се отстреля нещо, по него се пускат кучета, да го умъртвят (а и за да го намерят), ако случайно човек стигне преди кучетата (случвало ми се е) Вадиш ножа и умира за по-малко от секунда..
Ся пак ще почне спор..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Все тая дали е Митко или не.
Искам да ми отговориш на въпросите :д
Казах, че няма да пиша повече по темата, каквото има съм го написал.. мързи ме, спора е безсмислен от време оно, има природозащитници и ловци, винаги се карат, до ся до решение на спора не се е стигнало, няма да сме ние тия дето ще го намерят, просто се научаваме да живеем един с друг и това е..
Dr. Gregory House
Аз не искам да споря, все ми е тая дали ще ти кажа правилните за мен неща, а ти ще си знаеш своето или обратното.
Просто ми е интересно как разсъждаваш.
На лично..![]()
Dr. Gregory House