Странно е,даже много - за мъж е по-възможно, ама жена на 21 да е девствена?! Дори за най-дебелите и грозни жени винаги се намира достатъчно пиян гларус, за да си девствена на 21 трябва да си живяла в някоя пещера...
Aми аз съм доста хубава според мнението на мнозина, но пък за сметка на това не съм никак общителна и водя затворен начин на живот, на всичкото отгоре съм и претенциозна и ето затова така става.
Aми аз съм доста хубава според мнението на мнозина, но пък за сметка на това не съм никак общителна и водя затворен начин на живот, на всичкото отгоре съм и претенциозна и ето затова така става.
Ако станеш малко по-общителна, хем ще имаш по-интересен и разнообразен живот, хем шансът да срещнеш подходящия ще се увеличи многократно.
Ако станеш малко по-общителна, хем ще имаш по-интересен и разнообразен живот, хем шансът да срещнеш подходящия ще се увеличи многократно.
Определено, една от причините, поради които направих тази грешка е моята необщителност. Ще се опитам да се променя...може пък късметът да ми се усмихне.