.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 108
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    вече знаех как да контролирам аз мъжете благодарение на секса.
    Като цяло си ми симпатична, но с това много рязко ми падна в очите.
    Контролирала тя... на баба си хвърчилото контролираш.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^Пантерата ми взе думите от устата.

Мега фен Аватара на babity
    Е, то не е изключено да закрепиш много проблеми със секс, да подбутнеш половинката нанякъде или като цяло да изгладиш някои противоречия... Един, двама да подбутнеш нанякъде - зверски късмет, мек характер. Ама баш всички... слабо!

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не приемайте буквално.Под контролиране не значи че съм получавала дрънкулки и почивки от богати чичковци.То може и аз да не съм се изразила правилно,но под контрол се разбираше по-скоро това че им давах да се разбере че аз не съм от хората,които могат лесно да се хванат на въдицата им и повечето се отказваха още преди да са започнали.Иначе съм далеч от образа на мутреса и никога няма и да се доближа до него.
    П.С. Сега си прочетох поста и осъзнах че точно в обратния смисъл е излязло.Сорка

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    По какъвто и начин да се използва секса освен задоволяване и множене, си е смешно. Неща от рода "Ще ти направя свирка, ако спреш еди-кво-си?" или "Ще правим анален ако..." ... Такива манипулация и изнудвания са крайно безумни както и да го погледнете, независимо какви са целите на момичето - тъпо е да си мисли, че тва между краката и' може да върти света и мъжете по някакъв начин.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Много жалко за мъж, който може да бъде манипулиран така.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    По какъвто и начин да се използва секса освен задоволяване и множене, си е смешно. Неща от рода "Ще ти направя свирка, ако спреш еди-кво-си?" или "Ще правим анален ако..." ... Такива манипулация и изнудвания са крайно безумни както и да го погледнете, независимо какви са целите на момичето - тъпо е да си мисли, че тва между краката и' може да върти света и мъжете по някакъв начин.
    Както се казва "номерът отдавна се изтърка, но опитите продължават".

Жалко е наистина, но манипулацията е в кръвта на жените и много от тях се възползват от това, което им е дал Господ (физически или интелектуално), за да постигнат определени свои цели (от най-дребните до най-сериозните).

Авторката е типична комплексарка с минимален житейски и любовен опит, която не стига, че е излъгана по най-елементарния възможен начин, ами се мъчи да измие собствения си срам с малоумно надуване. Клише отвсякъде, дори самият й ник го показва.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от pure_girl Виж мнението
    Тялото е храм и не бива да позволяваме на някакви нещастници да го оскверняват с присъствието си.
    Според мен нищо трагично не се е случило! Смятам, че вече си готова да продължиш нататък!
    Отърси се от всичко и да не ти пука. Така или иначе животът ти ще продължи. За какво ти е човек като него? По-добре, че няма да имате вземане даване по между си. Трябва да ти кажа, че проблемите не идват от единия секс във връзката, ако ви се бяха задълбочили отношенията щеше да страдаш много повече след раздялата отколкото сега.

Късмет ти желая!

Супер фен Аватара на Cloud9
    Манипулациите за секс не са само женска черта.Колко пъти съм чувала "Ако ме обичаш ще си легнеш с мен" от момчета няма да описвам.Както и преди писах и аз попадала в този капан,но това ме накара да различа после кой иска само секс от мен и кой иска нещо повече.Не е правилно използването от типа "ще ти дам,ако ти ми дадеш нещо в замяна",но ми се струва че в обществото е по-прието мъжете да го правят и да са пичове,а за жените остава ролята на жертвата или лесната.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    До такъв малоумен начин на мислене води "пазенето" след 20те...

Девойко, я се взимай в ръце. На твоите години някои семейства гледат, тя се вайка за единия секс, Боже...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението

Девойко, я се взимай в ръце. На твоите години някои семейства гледат, тя се вайка за единия секс, Боже...
    И какво му е малоумното на начинът ми на мислене.

И какво му е малоумното на начина ми на мислене?

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Както се казва "номерът отдавна се изтърка, но опитите продължават".

Авторката е типична комплексарка с минимален житейски и любовен опит, която не стига, че е излъгана по най-елементарния възможен начин, ами се мъчи да измие собствения си срам с малоумно надуване. Клише отвсякъде, дори самият й ник го показва.
    Защо да съм излъгана, като през цялото време знаех, че ме играе, казах защо го направих и казах, че не съм очаквала след това да се привържа към нещастника с малката пишка.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И какво му е малоумното на начина ми на мислене?
    'Щото казваш, че си знаела какво ще стане и въпреки това си разочарована именно от очаквания резултат.

Сто човека ти го казаха, единия секс няма да ти промени живота.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Точно такива изказвания ме накараха да си легна с първия идиот. \
    И понеже някой си ти се смее, че на 21 си девствена ти реши да го направиш с "първия идиот". Еми сори, ти си идиотката в случая.

Горе главата! Боклуци бол.... затова има кошчета
    Трии номера, блокрай, игнорирай и продължи напред

anonymous708973
    Guest
    'Щото казваш, че си знаела какво ще стане и въпреки това си разочарована именно от очаквания резултат.

Ох, бе.
    Мадамата каза, че е очаквала да я зареже, не е очаквала да се привърже и да й е кофти. :д

Защо да съм излъгана, като през цялото време знаех, че ме играе, казах защо го направих и казах, че не съм очаквала след това да се привържа към нещастника с малката пишка.
    Това:

нещастника с малката пишка
    Те малките прашки правят най-големите бели.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ох, бе.
    Мадамата каза, че е очаквала да я зареже, не е очаквала да се привърже и да й е кофти. :д
    Значи не познава себе си и собствената си емоционалност.

Авторке, приеми мненията в темата като градивна критика, горе главата и следващия път не се давай на разни селски Дон Жуановци.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Точно такива изказвания ме накраха да си легна с първия идиот. И какво е толкова фантастичното?
    Странно е,даже много - за мъж е по-възможно, ама жена на 21 да е девствена?! Дори за най-дебелите и грозни жени винаги се намира достатъчно пиян гларус, за да си девствена на 21 трябва да си живяла в някоя пещера...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на shmatarok
    ... или просто да очакваш Него, истинския Принц на бял кон.

Имам такава приятелка. Иначе е много приятно да се излиза с нея, щури купони все стават, ама освен да се понатиска с някой, друго не прави. А като я питам защо си се пази толкова, еми просто си чака специалния. И то с такова нетърпение, че чак ми става мъчно понякога.

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Странно е,даже много - за мъж е по-възможно, ама жена на 21 да е девствена?! Дори за най-дебелите и грозни жени винаги се намира достатъчно пиян гларус, за да си девствена на 21 трябва да си живяла в някоя пещера...
    Aми аз съм доста хубава според мнението на мнозина, но пък за сметка на това не съм никак общителна и водя затворен начин на живот, на всичкото отгоре съм и претенциозна и ето затова така става.

Цитирай Първоначално написано от juniorcho0 Виж мнението
    Горе главата! Боклуци бол.... затова има кошчета
    Трии номера, блокрай, игнорирай и продължи напред
    Мерси, пич!

Aми аз съм доста хубава според мнението на мнозина, но пък за сметка на това не съм никак общителна и водя затворен начин на живот, на всичкото отгоре съм и претенциозна и ето затова така става.
    Ако станеш малко по-общителна, хем ще имаш по-интересен и разнообразен живот, хем шансът да срещнеш подходящия ще се увеличи многократно.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Ако станеш малко по-общителна, хем ще имаш по-интересен и разнообразен живот, хем шансът да срещнеш подходящия ще се увеличи многократно.
    Определено, една от причините, поради които направих тази грешка е моята необщителност. Ще се опитам да се променя...може пък късметът да ми се усмихне.

Стискаме палци.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си