- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастливи ли сте?
Мда.
Наистина е нагласа. На мен не ми харесва да се спирам и да се замислям, постигна ли цел, рядко се наслаждавам на момента, просто избирам следваща и продължавам.
Чувствам се постоянно неудовлетворена, сякаш не давам всичко от себе си, че мога и още. Няма как да съм щастлива при това положение. Наистина си е избор.
Ама от тоя избор... от моята камбанария ми изглежда безкрайно плоско по повод какви неща хората се чувстват щастливи. Гледам и сега чудя "сериозно ли, това ли е, само това ли е нужно?". Мех.
Гроздето е кисело в моя случай.
Защо да не? Мен понякога и красива гледка може да ме направи щастлива. Аз също съм привърженик, че всичко е до момента, не до формулата. Перманентно такова състояние за мен не съществува. А ако идваше с "това, това, това, малко от това и това" щеше да е супер, ама...
А това, че хората различни неща ги правят щастливи, е ясно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Т'ва, че съм щастлива значи ли, че не мога/не трябва да искам нищо повече от себе си? Едва ли. И аз принципно не си отделям време да се поздравя за конкретни успехи, но погледнато като цялостна картинка, а не детайл по детайл, съм щастлива. Знам коя съм, знам че имам тъшаците да си взема каквото си искам... к'во повече, освен мъничко шанс?