- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Опитах няколко пъти с миниатюрна капчичка, а моята коса е суха. Е, не се получи. Наложи се къпане.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://vbox7.com/play:04f55784b5
от 4та минута![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
мммм не съм пила такова чудо от годинине помня тогава какво са ме предупреждавали
идеята беше, че съм склонна да вярвам
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз забравих да ви споделя за Биотина. Приемах го месец и малко и го спрях.
Благоприятните ефекти ги забелязах, но забелязах и странични такива.
Дали е било от него, не мога да кажа със сигурност, но щом го спрях на 3тия ден всичко беше окей.
Аз така се включвам малко не на място в темата, обаче предполагам някои от вас искат да си пуснт косата мако по-дълга отколкото е в момента, затова реших да ви споделя нещичко, което може и да сте чували.
Става на въпрос за така наречения 'Inversion method'. Преди седмица видях в YouTube Клип, които разказва за този метод и ако се изпълни както трябва, за една седмица косата пораства с около 1 инч (2.54 см). Методът представлява следното: слагате си зехтин на косата, който предварително сте затоплили в микровълновата. Масажирате в корените и нанасяте до края на косата. След това идва странната частТрябва да стоите с главата надолу за точно 4 минути. Може да седнете на стол и да се наведете (все едно си лакирате ноктите
) и скалпа ви трябва да гледа към пода. След това се изправяте бавно, но наистина БАВНО, за да няма замайване. Това се прави всеки ден за 7 дни. Методът се прави САМО И ЕДИНСТВЕНО веднъж месечно, за да не привикне скалпа.
В началото, когато разбрах за метода, бях ужасно скептична. Все пак ако работеше, нямаше да има плешиви хора, нали? Да, ама не. Работи, със собствените си очи видях, защото го изпробвахВчера ми беше последния ден от метода.
Как разбрах, че косата ми е пораснала? Преди да започна метода си начертах на гърба на един стар потник ето такава скала http://rlv.zcache.ca/hair_growth_pro..._iq3kc_512.jpg, като започнах най-отгоре, на 5 см от най-горния шев на потника, написах 5 см, след това 10, после 15, 20, 25. Преди започването косата ми беше приблизително 2 пръста преди числото 10, а след края на метода косата ми е няколко милиметра СЛЕД чертичката на 10 см. (това се пада около средата на гърба) Също така има едно мъничко късо кичурче коса до ухото ми, което преди започването беше дълго до най-долната (меката) част на ухото, а сега достига малко под бузата ми.
Ех, че дълъг пост се получи.Просто реших да споделя и да помогна на някой, който не е чувал за метода. :3
ps косата ми е естествено права, което изключва възможността от отклонения при измерването.
ps2 методът работи, защото при стоенето надолу с главата прониква кръв до фоликулите на косъма и забързва растежните процеси. Така тялото се "шокира", затова методът се прави не по-често от веднъж в месеца.
Последно редактирано от .Wonder : 11-30-2013 на 11:35
И аз доста четох за този метод, ама ми се видя малко смущаващо да мия косата си всеки ден в продължение на 7 дни![]()
Последно редактирано от .Wonder : 11-30-2013 на 11:41
на мен за 28 дена с 3 см. стимулант,хининова вода,кокосово масло,маска миосотис, витамин А течен,конски витамини, и маска със газ,маз и оцет.като тези всичките неща ги ползвам по различно време едните вечер,другите сутрин, наистина не вярвах че ще има някъв ефект но се уверих че има
Моят коса си расте с около 2 см на месец, за 1 см не бих се подложила на това:Д
Моята също расте с около 2 см на месец, но сега имам идея, за която ми трябва по-дълга коса, а и колкото повече- толкова повече
..а и съм нетърпелив човек![]()
Не знам, аз преди бях много, ама много запалена по това косата ми да стане дълга и здрава, но вече не съм така.Тоест пак полагам грижи, но не съм, като преди. Какво ли не си слагах на косата, всичко което прочитах в интернет го слагах. хД Сега най-важно ми е да съм здрава отвътре и то съответно си проличава и отвън - коса, кожа и т.н. Пия много вода, старая се да се храня добре и тренирам, което също помага за растежа. :Д Даже винаги я суша и често използвам пресата и пак е по-здрава от преди, когато не ползвах. Убедих се, че и най-скъпите продукти да слагаш, ако не си здрав отвътре, няма полза. Гледам да и слагам повече масла и това е. Спрях с маските, защото нямам време или ме мързи. Даже тривитаминола го ползвах точно 2 или 3 пъти и му мина срока на годност вече, само дето го купих. :Д Сега може коледната ваканция да си правя маски, но иначе не. Та не искам да си насилвам косата да расте. :Д Да си расте нормална и здрава и това е.
^^
Само аз ли си мисля, че коса, която е израснала толкова бързо няма да е много здрава...
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Абсолютно съм съгласна. Все пак, ако се замисли човек, полза от скъпи продукти няма, ако здравето е зле.
Hayashi, и аз така си мислех, но не е вярно. Косата ми е по-здрава от всякога, но аз като цяло съм свела топлинната обработка до минимум и се грижа за нея, тоест няма причина да израсте суха и гадна![]()
Последно редактирано от .Wonder : 11-30-2013 на 12:13
Не знам каква ще е, но нещо, което го забързваш, което не е нормално...не мисля, че е добре. Предпочитам да си карам по бавния, но здравословен начин. :д Мисълта ми е, че разбрах, че не са нужни кой знае какви специални грижи за хубава коса. Просто да си живееш нормално, да се храниш нормално. Такива неща. :Д Да си ползваш само един шампоан, балсам или там каквото е това е, другото само ще си дойде. Не са нужни десетки продукти.
Последно редактирано от strawberry88 : 11-30-2013 на 12:19
Последно редактирано от monroe999 : 11-30-2013 на 12:21
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
JoLLiE92.качвала ли си снимка на косата ти в този форум?
момичета качете някоя снимка на косите си