.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 241

Hybrid View

Голям фен Аватара на shades
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

Аз не ги правя наведнъж деля си ги на серии по 50..

Носферату 110 кила ги бутам 5х5 не е много, но аз не целя маса пак казвам, релеф > маса.. поне в мойте очите..
    за релеф трябва да праиш кардио , аз го мразя понеже от него се губи много мускули пък и ме мързи , или гледам да се тъпча много след кардиото това пък лошото е че не обичам да ям и трябва да пия други простотии много е сложна тя

иначе 5 по 5 пак ми се струва адски много ама ти си знаеш , то не е важно толкова килограмите ами формата , в смисъл да изпълняваш упражнението правилно не да го усещаш по рамена , да трепериш да усукваш и т.н
    всеки се е вманиачил в килограмите тва е пълна простотия ама малко хора ще го разберат

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    за релеф трябва да праиш кардио , аз го мразя понеже от него се губи много мускули пък и ме мързи , или гледам да се тъпча много след кардиото това пък лошото е че не обичам да ям и трябва да пия други простотии много е сложна тя

иначе 5 по 5 пак ми се струва адски много ама ти си знаеш , то не е важно толкова килограмите ами формата , в смисъл да изпълняваш упражнението правилно не да го усещаш по рамена , да трепериш да усукваш и т.н
    всеки се е вманиачил в килограмите тва е пълна простотия ама малко хора ще го разберат
    Не ми пука за килограмите, тренирам за релеф, отпуснал съм се последно време, покрай празниците.. но от януари почвам пак усилено.. плуване а-у.. кардио-та.. режими и яки тренировки..

бтл съм с ниско кръвно и след тренировка наистина ми иде някой да ме застреля.. кат ми се вдигне много високо...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си