- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс след усилена физическа активност
Аз не ги правя наведнъж деля си ги на серии по 50..
Носферату 110 кила ги бутам 5х5 не е много, но аз не целя маса пак казвам, релеф > маса.. поне в мойте очите..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
^хубаво че го изяснихме грух
за релеф трябва да праиш кардио , аз го мразя понеже от него се губи много мускули пък и ме мързи , или гледам да се тъпча много след кардиото това пък лошото е че не обичам да ям и трябва да пия други простотии много е сложна тя
иначе 5 по 5 пак ми се струва адски много ама ти си знаеш , то не е важно толкова килограмите ами формата , в смисъл да изпълняваш упражнението правилно не да го усещаш по рамена , да трепериш да усукваш и т.н
всеки се е вманиачил в килограмите тва е пълна простотия ама малко хора ще го разберат![]()
Не ми пука за килограмите, тренирам за релеф, отпуснал съм се последно време, покрай празниците.. но от януари почвам пак усилено.. плуване а-у.. кардио-та.. режими и яки тренировки..
бтл съм с ниско кръвно и след тренировка наистина ми иде някой да ме застреля.. кат ми се вдигне много високо...![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Тия 300 ги сънуваш стабилно. Ако ги делиш на 50 и ги правиш 6 по 50 за целия ден - да. Ама в рамките на 10-15 минути - малко ме съмнява. Познавам момче, дето беше пред Олимпийски игри и пак не правеше по толкова.
Да не говорим, че телосложението ти хич, ама хич не предразполага спортна натура.
Самата аз не съм спортна натура, камо ли да разбирам, обаче дори аз мога да кажа кога нещо е нереално.
Спортувам целенасочено рядко, претоварвам се, съответно мускулна треска и съм като парцал. Няма сила на земята, дето да ме накара да правя секс. Пичът ще е щастливец, ако може да ме гушка, докато гледаме филм и ям като за световно. Че има моменти, в които дори човешкото присъствие около мен ме дразни.
Е Пантерата ли няма да се намеси, г'де не разбира и не е питана.. и ест няма да хейтне..
моме.. лично като се видим, ще видиш .. как се правят 300 лицеви 50х6 за 25 минутки (горе-долу.. щото едновременно между сериите си правя кафе/мия зъби етц) сутрин..
Смисъл за всичко друго можеш да ми спориш, да ме хейтваш, но тука не..![]()
Dr. Gregory House
За теб хейтване, за останалите 3-ма, дето не са съгласни с теб, не е хейтене, а е напълно оправдано.
И кво, персонално ли да ме питат? Исках да отговоря по темата, попаднах на твоя пост и коментирах. Крайно време е в тълковния речник да се добави дефиниция на думата "форум", ако още не съществува.
Не, сериозно, нищо не ти коства да пуснеш една камера докато ги правиш.
Ем правя 1 серия, слагам кафето да се прави.. и си мия лицето...
правя 2ра серия.. и отивам да си измия зъбите..
правя 3та серия и после почивам там нек'во време..
смисъл не ги правя стриктно примерно с 2-3 минути (конкретно определено време) за почивка, ами на рандъм.. та може и за 30 мин да ги правя, но си ги правя..
Преди 4 години чичо ми кат ме видя, че започвам да тренирам етц, ми каза, да правя така сутрин и вечер лицеви.. думите му бяха:
"Гарантирам ти, ня'а да станеш бабанка, но като пипнеш или стиснеш, няма да има грешка.." So far so good..![]()
Dr. Gregory House
Никакъв проблем, само дет, ще е по нататък, да вляза във форма, че както видя по-нагоре съм писал, че съм загубил бая, смисъл празници тъпча се кат свиня и пропускам тренировки, бая.. но пък мех.. подлагам се на бърза физическа промяна, след нова година ще си имаш клипчето, искам само да знам какво ще получа в замяна?
И бтл, пантерке ти един позитивен пост нямаш и вече сериозно вземаш да дразниш.. влизаш и хулиш всички, говориш за неща в които не си компетентна и общо взето само се излагаш..
Казваш "няма да хейтя и 10 реда по надолу сао лайна.."
Dr. Gregory House
Цветомире, язък че имаш Мир в името си.... Голема си пародия.
300 лицеви опори за 25 минути си е напълно реално и не е нужно да си пред олимпийски игри. Доколко Анархи ги прави, не знам, ама и не прочетох откъде тръгна меренето
Dr. Gregory House
аурис царвул тъй като вече ми писна да се обяснявам после като си завърша тренировката ще постна една снимка да видиш колко съм дебел царвул , ама да знаеш много МИЕ ДЕБЕЛ муахахах
Бе остави ги.. те всичките са велики щангисти.. и прочие..
Тука у тоя форум всички са велики; Ебачи, щангисти, свалячи, всички са интелигенти, прочели са по 10 000 книги, всички работят няк'ви високо платени работи, гаджетата са им като от списание и карат коли за по 100 бона.. Момичетата свършват по 30 пъти само от погледа на приятелите си.. А момчетата са нек'ви плейбой дет мацките сао като ги видят и скуиртват..
Ако не си забелязал/а.. така е..
Dr. Gregory House
Не, дотук няма такова нещо. Като изчистиш мазнините, може и да има.
Айде, отвори ми мненията и пак говори. Вече я има тая опция.
Само в последните дни съм дала съвет на мадама как да не я срам да си спи с приятеля, дала съм един чаршаф инфо за английските сертификати, дала съм инфо за изпит по немски, в Козметика и диети всеки ден поствам някакви полезни неща.
Това, че ти пишеш глупости, е съвсем отделна тема.
П.п. Аз ли съм тая, дето пише на съвсем непознато момиче "Много си грозна" и си замаскира селското поведение с Let the drama begin? Май не.
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-05-2013 на 21:25