- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте изтъкували това?
Има момче към което изпитвам много силни симпатии. Той си имаше приятелка, с която се раздели, но отново се събраха. Отговора му беше "Те и бащите ни общи работи и за това малко и тъй". Надали го е казал за да ме успокои, защото той винаги е искал аз да ревнувам и е правил всичко възможно. Едва ли е с нея само заради родителите си. С нея е от година и нещо. Какво мислите вие и дали наистина е възможно това? Ако може да ми дадето конкретен отговор върху цитата, според това, какво мислите. Знам, че не познавате момчето, но няма да е зле да си кажете мнението и да предположите нещо. Но моля без да ме нападате. Ако попитам него ще се отклони от темата, както винаги.. Благодаря.![]()
Последно редактирано от sramejlivkaa : 12-06-2013 на 16:47
Нищо не схванах.
Предполагам бащите им са приятели?
Ами дори да е така незнам. Може ли пък да е с нея сямо заради родителите им и то горе доло от една година?
Очевидно семействата им са близки - защото бащите им са приятели, или защото имат общи бизнес интереси (по-скоро второто). Съответно и те двамата са близки. Не знам дали той има силни чувства спрямо момичето, но със сигурност се чувства отговорен за нея/настроението й/щастието й.
Welcome to the Jungle...
Щом този сценарий се е повтарял толкова пъти, очевидно той не е готов за нещо сериозно с нея (явно си търси нова тръпка), но въпреки това държи на нея и има силна (човешка) връзка помежду им. Тя вероятно го обича и затова му прощава забежките. В общи линии това мога да ти кажа като страничен наблюдател, който не познава никой от вас.
Welcome to the Jungle...
Играе си със теб. За него си една опция, която ще използва ако със момичето не се получи.
Аз се сещам за мои лични близки наблюдения (братовчед ми..)
Единствено ми изниква в главата, че може да е с нея, за да избегне по някакъв начин било то бъзиците на един от двамата родители (баща му или нейния) или си мисли, че ако я нарани като я остави, ще се оплаче на баща си, а той следователно ще почне да мели на неговия...
Малко оплетено го написах, ама се надявам да се разбира :д
Първоначално написано от antifashionshit
Не е задължително някой от родителите му да го принуждава или пък той да го приема така. Просто с времето вероятно се е привързал към нея и знае, че колкото и да сгафи, тя винаги ще е готова да му прости и да се съберат (т.е. той няма да остане сам). Ясно, че имаш чувства към него, но не мисля, че точно той е жертвата в описаната от теб ситуация.![]()
Welcome to the Jungle...
Защо тогава ще е с нея заради "Общите работи на бащите им" ако не е той жертвата? Офф незнам както и да е.
Последно редактирано от sramejlivkaa : 12-06-2013 на 16:45
Да, едва ли родителите го принуждават, просто може той така да приема нещата. Може да мисли, че неговата раздяла с нея, ще раздели техните бащи по някъв начин. Знае ли се..
Първоначално написано от antifashionshit
Точно това споменах горе, че той винаги е искал аз да ревнувам. Закачал се е със други момичета пред мене умишлено и какво ли още не. Няма причина да ме успокоява или да се управдава. По логично е да ми каже, че я обича и за това е с нея. Явно е прав за това, което е казал. Той даже не знае, че аз имам чувства към него. Аз просто ей така го попитах ти оправи ли се с твойта. И той ами да пак се събрах с нея те и бащите ни ощи работи и за това малко и тъй.
Добре няма значение усещам, че вече ви дотягам вече. Пък и вие може само да предположите и благодаря все пак.![]()
Последно редактирано от sramejlivkaa : 12-07-2013 на 10:17
щом са били заедно толкова много време той 100% има някакви чувства ..все пак няма да стоиш с някой толкова време без чувства ...според мен не се надявай да се получи нещо между вас
Ами незнам. Аз наскоро четах една тема, която гласеше, че някакво момиче била с приятеля си година и 9 месеца и накрая го зарязала и то на Свети Валентин, като му казала, че никога не го е обичала.
Последно редактирано от sramejlivkaa : 12-09-2013 на 12:00
Не играй втора цигулка. След като се измъква с баща си - да си седи при нея.![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
"Баща ми това, майка ми онова".
Момиче, колкото и да ти се иска да е това - не е.
Никой човек не би жертвал собственото си щастие и свобода, заради когото и да е то.
На мен по-скоро ми се струва, че си резерва, но не друго.
Горкият той - да чука няква мацка, че и баща й да се кефи, че точно той я търкаля... :/
И винаги като иска нещо да каже - "Е, ти щом това няма да го направиш, по-добре да не сме заедно...Помисли си само родителите ни как ще реагират, като се разделим", и да може да й организира як guilt trip всеки път, като иска нещо.
Жив да го оплачеш.
Тя, ако беше някой крокодил или най-злата кучка смяташ ли, че въобще щеше да се занимава?