Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
И аз съм козирог, ама както виждаш те оставих сам да си ме "хейтиш", без да те обиждам за това, колко неправилна представа имаш дори за буквалното значение на самата дума и откъде произлиза.
Много е просташко да обиждаш хората, още повече момичетата по такъв селски начин. Ако толкова искаш да не търпиш, когото и да било, можеш да му отвърнеш и с по-културен речник, който не те излага така.
Ъм последен коментар и хикса на темата.

На живо никога не бих си позволил да хуля когото и да било по този начин..

Пример; С Инка тука у фороня се тропаме кат психопати, но примерно у фейсбука си пиша с нея и е супер милинка и е доста добър приятел /дава добри съвети/ и аз си се държа с нея добре.
Та мисълта ми е, че у фороня си изливам целия шит върху, които ми падне и не ми пука дали е мъжко, женско, младо или старо.. всички си хейтя, особено като не съм на кеф, а повярвай ми хич не съм на кеф..
Но при све, че съм тук за да се лигавя и хейтя и някой ще ме хейтва така, ем как да не.. ще хейтвам и аз.. нали за това съм тук първоначално..

Както и да е нищо лошо нямам нито към теб нито към другите дами у темата..

Нели точо за сексуален фетишизъм учихме.. и за желание... страст етц.. простотии дет са много интересни..

Байс.