.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Тема: !

anonymous895156
    Guest
    Дам, защо националната ни гордост не са медици, инженери или писатели, а са певици, футболисти и някви никви битки (за които даже не сме сигурни, дали наистина са се водили) отпреди 1200 години

anonymous895156
    Guest
    България на три морета! ВЕДНАГА!

anonymous895156
    Guest
    България вън от Европа! Нека станеме като Украйна! Нека ни изнасили Русия още един път!

anonymous895156
    Guest

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ама че плоски мнения и на двете страни
    митко е прав от една страна, но не напълно
    другите са прави, че спорта заслужава уважение (ако съм разбрала правилно), но не напълно...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    -_-

Мите.. осъзнаваш ли, че в Барселона (пример с Х.С.) 90 % знаят за България от Христо?
    Той един вид е прославил страната ни.. и като отиде на шибания им глупав стадион.. целия стадион става на крака?

Искам да видя как ти ще накараш 60-100 хиляди, да станат на крака заради теб..
    Да не говорим, че тези хора даряват доста пари.. щото за него 100 000 лева нищо не са, а за теб и мен са много.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Целта на живота ми не е да съм женен за чалга звезда и да се бия като прасе по боксовите рингове всяка вечер
    Забавно ми е да ми казват кого да уважавам.
    Още по-забавно (то май клони към тъжното) е разни хора, когато никога няма да имат това, което имам аз, и да могат това, което аз мога, да дават експертна оценка за кариерното ми (и не само) развитие Ако самочувствието на нацията ни се крепи на 2 см по-дълъг от предишния рекорд скок дължина и на някакви си футболисти, вкарали три гола преди 20 години и станали четвърти в света... е, много тъжно за нея.
    Ти си мислиш, че с това мислене, надскачаш останалите, които се кефят на Пулев, националния през `94та и т.н.
    Колко жалко, обаче, че не виждаш другата страна на спорта.

каква според теб е другата страна на спорта? (питам, за да видя дали съвпада с моята гледна точка)

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    -_-

Мите.. осъзнаваш ли, че в Барселона (пример с Х.С.) 90 % знаят за България от Христо?
    това е по-скоро тъжно, отколкото повод за гордост, осъзнаваш ли

Супер фен
    -_-

Той един вид е прославил страната ни.. и като отиде на шибания им глупав стадион.. целия стадион става на крака?

Да не говорим, че тези хора даряват доста пари.. щото за него 100 000 лева нищо не са, а за теб и мен са много.
    Като извадя ц4 на стадион ще станат всички.

anonymous895156
    Guest

защо ми е да го правя?
    Това с даряването на пари е глупаво, освен, че нямаш банковите сметки на всички български спортисти, за да ми го докажеш, повечето заможни хора така или иначе даряват пари - било то, за да си вдигнат имиджа, или да изкупят некой грях

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Ти си мислиш, че с това мислене, надскачаш останалите, които се кефят на Пулев, националния през `94та и т.н.
    Колко жалко, обаче, че не виждаш другата страна на спорта.
    Отдавна съм ги надскочил.
    Спортът съществува само в едно измерение, не е 2d или 3d фигура, че да има повече страни

Мега фен Аватара на an7raks
    Гейски, тук не ти говоря за гордост, а за елементарно уважение! Кажи ми какво си постигнал? В какво си станал първи, втори или трети в света? В коя дисциплина си дори в топ 10 в света?

йеее
    говори се за спорт

минавам само да кажа и тук, че съм влюбена, много съм влюбена <3
    http://www.youtube.com/watch?v=0dvPQxMozaA

днес цял ден маратон едно след друго ски бягане и биатлон
    любимците ми се справихааа

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Гейски, тук не ти говоря за гордост, а за елементарно уважение! Кажи ми какво си постигнал? В какво си станал първи, втори или трети в света? В коя дисциплина си дори в топ 10 в света?
    100% не е първи по вкарване на топка в правоъгълник.
    Или вдигане на тежко баси малоумната работа

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    100% не е първи по вкарване на топка в правоъгълник.
    Или вдигане на тежко баси малоумната работа
    А, в какво е? На олимпиада по математика ли е първи в света?

Защото мястото на една държава в света зависи в доста голям процент от спорта
    Защото повечето хора не знаят за България от разните научни открития а заради спорта
    Защото също както ученето така и спорта изисква много труд и дисплина в часове в залата
    Така че Мите нищо и никаквите за тебе спортисти носят огромна слава на родината ти независимо от всичко .

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    А, в какво е? На олимпиада по математика ли е първи в света?
    Първо кво означава първи в света?
    Явили се няколко човека или няколко отбора и единия човек или отбор е бил по-добър от другия а другите 7 милиарда който не могат да се състезават кво правят?
    Виж ако от 7 милиарда си най-добрия заслужаваш уважение ама от 100 човека все тая.
    Ще ти дам пример с футболен отбор не гледам футбол по-принцип така че мога да объркам нещо Реал Мадрид преди няколко години беше бит от отбор в 2-ра дивизионна (май така се казваше) обаче станаха шампиони което се води най-добрите, нали?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Защото мястото на една държава в света зависи в доста голям процент от спорта
    Защото повечето хора не знаят за България от разните научни открития а заради спорта
    Защото също както ученето така и спорта изисква много труд и дисплина в часове в залата
    Така че Мите нищо и никаквите за тебе спортисти носят огромна слава на родината ти независимо от всичко .
    Ква слава че можем да вкарваме топка в кръг или правоъгълник ли?
    Или че някакви малоумни футболни фенове се бият като животни?

anonymous895156
    Guest
    банкс, не ме имитирай
    след малко ще изляза с официално изявление

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    банкс, не ме имитирай
    след малко ще изляза с официално изявление
    Не те имитирам това са си мой размисли. Просто споделяме едно мнение.

Футбола не еединственият спорт на планетата земя
    Славата е че по този начин целят народ се гордее и цял свят ви зане държавата . Имча хора които не гледат никакъв спорт но се гордеят със спортистите прославили родината им . Или хайде не гордост а чисто и просто едното уважение .

Супер фен
    Футбола не еединственият спорт на планетата земя
    Славата е че по този начин целят народ се гордее и цял свят ви зане държавата . Имча хора които не гледат никакъв спорт но се гордеят със спортистите прославили родината им . Или хайде не гордост а чисто и просто едното уважение .
    Аз не говоря само за футбола.
    И не говори от името на целия народ аз не се гордея.
    И цял свят не ни знае държавата.
    Уважение заслужават хората който са направили нещо което да бута напред човечеството поне според мен.

Това че не се гордееш или поне не уважаваш спортистите говори много лошо за възпитанието ти .
    Мен кво ме интересува че някой учен от немска лаборатория е спечелил Нобелова награда примерно . Но все пак го уважавам този човек защото по някакъв начин е направил така че да се говори за родината ми в положителна посока .
    За това за целият свят е трудно да се говори но в Европа масово се зане за България .
    Напротив уважение заслужава всеки човек постигнал нещо за положителното развите на дадена държава .
    Руснаците основно ви знаят от волейбола . Григор Димитров също имам доста познати които са чували за него .
    За съжаление за някой учен никой не е чувал.

Супер фен
    Това че не се гордееш или поне не уважаваш спортистите говори много лошо за възпитанието ти .
    Мен кво ме интересува че някой учен от немска лаборатория е спечелил Нобелова награда примерно . Но все пак го уважавам този човек защото по някакъв начин е направил така че да се говори за родината ми в положителна посока .
    За това за целият свят е трудно да се говори но в Европа масово се зане за България .
    Напротив уважение заслужава всеки човек постигнал нещо за положителното развите на дадена държава .
    Руснаците основно ви знаят от волейбола . Григор Димитров също имам доста познати които са чували за него .
    За съжаление за някой учен никой не е чувал.
    Добре ти гордееш и уважаваш ли българските политици и бизнесмени?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си