- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето или семейството е по-важно за вас?
гаджето
семейството
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
всички момичета в един момент губят атракция , подобно както при нас мъжете ако приятелката ви стане дебела в един момент ще ви кефи лище почнат скандалите и ще се дразните на най малкото и ще я дъмпнете. при жените загубата на интерес не идва толкова от външният вид колкото от други фактори , но е същото
аз съм на принципа чукам и ги оставям сами да им мине интереса което се случва в един момент както казах , И ТАКА няма драма
![]()
Демек само, ако се еба със синът си мога ще мога да имам пълноценна/силна връзка с мъж и да кажа, че е по-добър от майка ми, примерно? ДНК, сеш се хахаха...
Дори животните, които имат биологично, първосигнално съзнание не зачитат ДНК-то/роднинските връзки.
Естествено, че в случаи като моят (а моят е от леките, честно казано) ще предпочетеш някой с когото сте доброволно заедно, пред някого, когото нито си искал - нито той теб (и не става въпрос за нежелано дете, а за нежелана личност!).
Цървули ли са, да речем, момичета изнасилвани от бащите си (със знанието на майката), които слагат приятелят си на първо място? А такива случаи, ако почна да ти показвам ще паднеш от стола...
ти животно ли си че даваш такъв примерние хората сме малко по интелигентни от катерица , тва мислех че го знаеш
ти трябва да си много наивно момиче , или в момента просто да си праиш вятър на устата ако твърдиш че с мъжа ти ще остареете заедно на 80 и ще сте напълно моногамни , просто мога да ти се изсмея![]()
докато детето от двама ви ще останесхвана ли или пак да повторя
![]()
това че твоето семейство е боклук , не ти дава правото да хулиш останалите роднински връзки и да наричаш тази връзка слаба
когато го изпиташ , тогава ела да обсъдим , става ли , мила![]()
Защо делите гаджето от семейството? Имам предвид гаджето е част и от семейството, и приятелите. Поне аз така приемам нещата, защото приятелят ми закусва/обядва/вечеря вкъщи, спи ми в леглото със дрехите, има си чехли, редовно киснем пред компютъра ми, дори като ядем всички заедно с майка ми си "крадат" храна от чиниите и такива работи. Често казва, че знае повече кое къде се намира у нас, отколкото у тях. Помага ми да разчиствам, да готвя, пише си домашните у нас. Освен това телефона и лаптопа му се свързват със рутера ми автоматично, което пак е знак за "вкъщи". За две години и половина той е станал неделима част от семейството. Също е и приятел - знае толкова много неща за мен, странности, проблеми и още не е избягал.
Ако все пак става на въпрос за някой, който ей така минава през живота ти и нямате тоя късмет да станете близки със семействата си, все пак избери семейството. Гадже винаги можеш да смениш, другото - не съвсем.
няма значение колко сте близки , любовта и тази фалшива привързаност са просто химикали в мозъците ви , които като спрат да се отделят и ще се разделите. при семеините отношения е по друго , там е истинската обич , уважение , и много други![]()
чувствате се влюбени за да сте заедно прекалено дълго че да направите поколение , след теб ще дойде следващата , след него следващия![]()
Чакай малко - ти не ми говориш за чувства и емоции, а за ДНК и как ни е заложен от природата рефлекс да предпочитаме семейството си - че заради ДНК-то семейните отношения са такива. На което аз казвам - булшит.
Ти скачаш да обясняваш как всеки е длъжен да обича семейството си. Всеки, който не го вярва е, к'во беше? Цървул? Аз ти обяснвам, че не е така - има всякви случаи, не казвам "мразете семействата си". Цитирай ми къде съм хулила и говорила за слаби връзки?
Еби му майката и ограничените хора - дори не схващат какво се опитваш да кажеш, а си го слагат на егото и ти се обясняват като второкласници...
Ако ти кажа, че има гладни хора ти сигурно ще кажеш "При мен не е така, ония си измислят, щото са цървули..."
Ходи ся да обичаш майка си и си направете едно дете - тамън няма да не разпространяваш аутисткото си ДНК извън семейството си.
първо ти си истинска дама с речник на тираджия![]()
второ на тебе не ми се обяснява нищо понеже наистина не ми пука кво ще си помислишти дори не схвана цялостната идея , говориш за кръвосмешение , това аз къде го казах
точно тогава се получват генетичните дефекти за което ти няма как да знаеш понеже предпочиташ да пишеш булшит по цял ден по форумите
![]()
Ахахаха! :Д
Ми, нали само семейството си можеш да обичаш - аз просто ти давам хубава алтернатива как да ебеш с чувства.
обич между приятели не си ли чувала , между мъжевиж се колко си елементарна и първосигнална само
ще ти дам пример да се усетиш понеже си зле
когато мъж почине , по твоята логика на погребението му само жените които са имали сексуално влечение към него ще плачат , а мъжете и приятелите му няма да плачат защото не може да има обич между хора от един полако има обич значи са гей
Муахаха я кажи с кво се занимаваш като професия
камариерка или
![]()
Не, с баща ми си бяхме страхотни приятели... Точно съм против злобата, искам да не сме толкова ограничени. Съответно дадох примери, че е хубаво да се замислите какво точно кара човек да се чувства по даден начин преди да го съдите и етикирате. И мога да призная, че съм много навина/глупава да смятам, че някой (дори един човек!) може да го осъзнае - първосигнално и огранично общество сме и това е...
Ми, научи се да изразяваш и да съставяш текст, и ще има шанс хората да разберат какво точно искаш да кажеш. Аз оставам с впечетлението, че си на стероиди/метадон/хероин или си аутист от написаното.![]()
аз мислех точно това да те питам , ти да ме свържеш с твоя дилър за да го пребия , как може да дава на хората такава лоша стока ще пречука някой![]()
Яко.![]()
мислех че темата се отнася за кое е по силно ПО ПРИНЦИП , не при всеки отделно , ако е така това е ретард
това е като да пусна тема в момента ДЕБЕЛИ СТАВАТЕ ЛИ ОТ ЯДЕНЕ НА ПИЦА , половината които не тренират ще гласуват с ДА , другата половина които извършват усилена физическа дейност ще гласуват с НЕ![]()