- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето или семейството е по-важно за вас?
гаджето
семейството
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
тогава щом темата е за всеки индивидуално значи наистина е безмислена анкетата , изобщо не е достоверно
повечето гласували че семейството им е по яко в момента пък може да имат бащи които ги бият каиша като госпожата от по назад
темата трябва да е по принцип за да е вярно![]()
няма как да е по принцип, точно щото има различни видове семейства и различни връзки с гаджета
не е тъпа темата, в смисъл - дава ти поглед върху това как стоят нещата при другите хора
ти, примерно, имаш щастието да се радваш на здраво семейство, докато Milk-whatever (не мога да запомня ника) не е имала тоя късмет
в нейния случай гаджето се превръща в семейната единица, на която може да разчита за подкрепа, без значение че нямат кръвна връзка
кой е казал че аз се радвам на здраво семействоаз това къде съм го казал
![]()
аз съм винаги обективен , в подробности няма да изпадам иначе![]()
гласувах за семейството защото това е правилнобез от значение е какви са моите отношения с моето семейство
не си обективен, субективен си, точно щото казваш, че кръвта вода не ставала
ако не си виждал биологичните си родители никога, кво прайм?
аз примерно съм обективна, щото за мен семейството е най-важно, обаче не го налагам като истина за всички хора
не визирам само родителите ами и деца , братя , сестри![]()
аз съм скаран с много хора но гласувах за семейството , това показва че съм точно обективен![]()
Обявявам Конкурс за най-обективен форумен потребител!
а, цялата рода до 12-то коляно
не съм съгласна
отговорът на въпроса е, че на първо място винаги са онези, които са ти най-близки
а всеки сам за себе си преценява кой влиза в тази категория
лейди на теб кой ти е най близък тогаванека видим дали ти не си субективната
да препдоложим че говориш за гаджето ти , а той ако реши да отиде при друго момиче , ще ти бъде ли все още семейство![]()
Любовта съдържа ли егоизъм?
Да предположим, че баща ми заколи майка ми, пак ли трябва повече на тях (него) да разчитам? Няма смисъл от разни хипотетични ситуации, защото изходите са безброй.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
еми разликата е съществена
Защо кръвната връзка непременно трябва да е на първо място?
Шейдс, хипотетична ситуация, за да не е само примера с гаджето: някой не познава биологичния си баща, майката има сериозна връзка с друг мъж, който е отгледал въпросното дете редом с нея, помагал му е и го е напътствал през годините. Според твоята логика детето трябва да предпочете някого, когото не е виждало и чувало през живота си (или получава по някой лев издръжка на месец и нищо повече) пред човека, който на практика се е превърнал в негов баща, защото, видиш ли, е правил секс с майка му и имат кръвна връзка?
брака за мен е просто фиктивна точка , хванал се някой дебел поп да ви обяви свещенния съюз по изкуствено създадени закони и по закона на бог в който не вярвам и никой не го е виждалтотолна простотия да се уповаваш на брака че някой ще ти е верен
тва са остарели раоти
19heartshapedbox виж по горе че говорех по принцип![]()
аз нямам църковен брак
и не се уповавам в нищо, че някой ще ми е верен - тва са напълно различни неща и не виждам какво общо имат с това кое за мен е по-ценно
питат ме гаджето или семейството - аз казвам семейството, но семейството не е задължително да включва единствено кръвни роднини
а това, че ти не можеш да го схванеш, е единствено твой недостатък
знаеш ли как ми е през оная раота за конституциятааз не обичам да спазвам законите особено много
Що
така ми харесва
Лейди ди , за мен инстинското семейство е по кръвен път , ще дойдеш на мойта но ще е къснотогава ще си станала на 40 и ще си увиснала от всякъде , плачеща увита в под чаршафите сама