- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Зодиите-опишете се:)
Аз именно твърдя, че разбирам (и го доказах) от твоята област повече от теб, защото ти каза откровена малоумщина и то няколко пъти. И казах, че бих се обидила ако полуидиот като теб разбира повече от мен от моята област и колко е смешен фактът, че аз въпреки че не уча тея неща, имам по-реална представа и не ръся простотии.
Просто не си интересен. Правиш се на мъж, какъвто очевидно не си, даже някой по-горе ти го каза. Би ли престанал?
както пее поетът :
For all of you who don't like it
You got 2 options
Live with it or die from it
Y'all need to go find a real tall building
Or a nice pretty bridge
And take a leap holmes
'Cause that's all,that's the only solution I got for you
Но ти вероятно няма да успееш и да си го преведеш и това е най-жалкото.ама не, те в чужбина те чакат с отворени обятия, извинявай.
И това беше последното нещо, което пиша на теб, защото не заслужаваш да ти се обяснявам повече като не можеш да разбереш едно и също нещо, което ти обяснявам 5 пъти с различни синоними и си държиш на своето. Сектант.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Shhh... Can you hear it? It's the sound of butthurt...
![]()
the fallacy fallacy
You presumed that because a claim has been poorly argued, or a fallacy has been made, that the claim itself must be wrong.
It is entirely possible to make a claim that is false yet argue with logical coherency for that claim, just as is possible to make a claim that is true and justify it with various fallacies and poor arguments.
Example: Recognising that Amanda had committed a fallacy in arguing that we should eat healthy food because a nutritionist said it was popular, Alyse said we should therefore eat bacon double cheeseburgers every day.
So you actually suppose I shall not understand any of these by chance 'cause I do not understand what you are sayin'? I live with those, do not underestimate I am in fact daughter of a lawyer. I can persuade you to believe in something even if you are not sure yourself. My power is your uncertainty. You are volatile, somewhat clever, with low-intelligent profile though, and hell of a show-off. This conversation has ended point, blank, period.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не е важно дали е истинско , а че изразява насилие, бро.
Благодарение на животновъдството и растениевъдството тая държава е оцеляла ................ не се подигравай поне с баба си и дядо си ................. философ си, добре, ама и философа си папка млекце и кашкавалче от краваря.
Последно редактирано от defender : 12-13-2013 на 11:08
;д май си приличате с овните.
най-добрата ми приятелка е овен
не че вярвам в зодии, но съм забелязала наистина тенденцията, че се разбирам с водолеи и си пасваме като характери
аз харесвах близнаците, но не знам с кои си пасвам, най-вече с другите водни.
не искам да говоря на тая тема, защото се чувствам като патка :Д
не глупост, ми просто не трябва толкова буквално да се възприема и не трябва да се гледа само определената зодия ми и куп други работи.
не ме предизвиквай, аз винаги печеля ;д ако една наука може да е глупост, то всички сме едни глупости, всики спортове, пълна измислица като се замислиш, кво това каране на ски? кат футбола. :Д