.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Бръчки под очите!!

На 16 съм и забелязвам някакви ситни мимически бръчки под и около очите, които ме влудяват. Даже от тази сутрин има една малко по-голяма под едното, дано да е временно от подуването след ставане. Кажете някакви маски, кремове, които да са за млада кожа и да предотвратяват бръчките. Знам, че тези силните кремове с хиалуронова киселина и др. няма да подействат, защото са за по-зряла кожа. Като цяло околоочният ми контур е доста изтощен, искам да подхраня кожата.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Фини линии са това, не са бръчки.. Използвай някакво хидратиращо кремче, което не е за бръчки и го дръж в хладилника. Слагай си сутрин, действа много освежаващо.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен
    И аз не ти препоръчвам да слагаш крем за бръчки, защото нищо чудно от него да ти се образуват истински бръчки

Мега фен Аватара на strawberry88
    По-добре си слагай чисто кокосово масло под очите. Можеш да си вземеш такова от някой био магазин.

Мега фен Аватара на baby_baby
    тва не са бръчки слагай кокосово масло както казаха по-горе
    Последно редактирано от baby_baby : 12-15-2013 на 15:38

Благодаря, наистина пише много добри неща за кокосовото масло. На Икаров не ми се струва много качествено, сигурно е пълно с химия. По-добре ли е ако взема нещо virgin, например- http://greenshop.bg/product-1624?fil...B%D0%BE&page=2 ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Speedz Виж мнението
    Благодаря, наистина пише много добри неща за кокосовото масло. На Икаров не ми се струва много качествено, сигурно е пълно с химия. По-добре ли е ако взема нещо virgin, например- http://greenshop.bg/product-1624?fil...B%D0%BE&page=2 ?
    Ами това казах ...

На някои от съветите се посмях доста.
    Първо, това наистина не са бръчки, а са фини линии.
    Можеш да слагаш всеки един крем, който да ти хидратирата зоната достатъчно, дори и такъв с хиалуронова киселина. Бих избягвала само ретинол. Ако кремовете предотвратяваха бръчки, дали нямаше да има поне една жена без такива.
    За съжаление едва ли ще станат линиите по-малки, а има предвид, че има момичета, които по принцип си имат по-дълбоки линии. Ако искаш да спрат да се задълбочават подхранвай достатъчно и винаги носи слънцезащитен крем.

Едит: Кокосовото масло също звучи добре. Самата аз не съм пробвала, но зехтинът върши чудеса.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

ами как да предотвратя бръчките в края на всяко око, които се образуват при присвиването на очите (на лявото око от лявата страна и на дясното око от дясната страна)? напоследък забелязвам, че често го правя или дали защото очите често ме болят си ги свивам и започнаха да се образувам маалки, ситни, пресни линийки..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си