Първоначално написано от Ivaaaaa или мамо? не си го представям...сякаш никога няма да бъде майка :Д а защо не искаш собствено? Защото трябва да съм обвързан и да търпя и майката
Първоначално написано от EinGutesKind Защото трябва да съм обвързан и да търпя и майката значи наистина не ти пречи, че ще е чуждо и мислиш, че ще го обичаш безусловно? а имаш ли претенция за етнос, раса?
Първоначално написано от Ivaaaaa значи наистина не ти пречи, че ще е чуждо и мислиш, че ще го обичаш безусловно? а имаш ли претенция за етнос, раса? Да е циганин педал иска
Първоначално написано от Ivaaaaa значи наистина не ти пречи, че ще е чуждо и мислиш, че ще го обичаш безусловно? а имаш ли претенция за етнос, раса? Щом сега чуждите деца ги обожавам, представям си ако е мое <3 за претенция - разбира се, че искам българче
Първоначално написано от EinGutesKind Щом сега чуждите деца ги обожавам, представям си ако е мое <3 за претенция - разбира се, че искам българче упс, стъпи накриво -.- ебавам се, тъпо е това, което каза, но ти си знаеш
Първоначално написано от Ivaaaaa упс, стъпи накриво -.- ебавам се, тъпо е това, което каза, но ти си знаеш Даже ако ми дадат да избирам, ще си избера най-сладичкото и миличкото <3
Първоначално написано от EinGutesKind Даже ако ми дадат да избирам, ще си избера най-сладичкото и миличкото <3 а защо не искаш по-мургаво дете?
Първоначално написано от Ivaaaaa а защо не искаш по-мургаво дете? По много причини, ама най-главните са, че семейството и приятелите ми няма да го приемат и ще бъде винаги дискриминирано, ако израсне в не-мургава среда ...
Първоначално написано от EinGutesKind Даже ако ми дадат да избирам, ще си избера най-сладичкото и миличкото <3 Защото останалите, по-грозни, дребни, свити и неразговорливи не заслужават нечия любов колкото и сладките и милите? Освен това има ли не-сладко дете?
Първоначално написано от tori Защото останалите, по-грозни, дребни, свити и неразговорливи не заслужават нечия любов колкото и сладките и милите? Освен това има ли не-сладко дете? Заслужават, но ще я получат другаде. И да - има покъртително ужасни деца :S
Първоначално написано от Ivaaaaa упс, стъпи накриво -.- ебавам се, тъпо е това, което каза, но ти си знаеш еми земи си ти циганче ..
Твое е само това, което си изял и изпил!
Първоначално написано от TrollFaace еми земи си ти циганче .. аз по принцип не искам деца
Правила