.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 140

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    защо по-добре не станеш приемен родител?
    О, това не бих си го причинила никога.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    О, това не бих си го причинила никога.
    така ще пробваш да разбереш дали ставаш за това, защо не?

Мега фен Аватара на tori
    така ще пробваш да разбереш дали ставаш за това, защо не?
    Щото се привързваш лесно и после - рев. Освен това и на детето няма да му е особено приятно. Не си представям ако е по-голямо.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Щото се привързваш лесно и после - рев. Освен това и на детето няма да му е особено приятно. Не си представям ако е по-голямо.
    !

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    но е чудесен вариант за по-възрастни хора, които не могат да се грижат много време за деца, но искат да направят добро

Мега фен Аватара на tori
    но е чудесен вариант за по-възрастни хора, които не могат да се грижат много време за деца, но искат да направят добро
    За по-възрастни да, но не бих си причинила подобнонещо на себе си.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    И представи си какво зрелище да е да вървя аз и до мен някво мургаво дете
    Това звучи несериозно и меко казано грозно. Какво зрелище да е толкова?

Иначе имам позната двойка, които осиновиха дете преди година-две от дом в Пловдив. Самото осиновяване става изключително трудно, никой няма да те пусне "да си избереш най-сладкото". Въпросното семейство чакаха от повече от година, за да им се даде право да осиновят, хем са семейни от доста години (тоест осигуряват и майка, и баща на хлапето), могат да си позволят да го издържат, не им липсват пари и прочие. Дадоха им (колко грозно звучи, сякаш епредмет) едно момченце на 5-6 години, циганче. Достатъчно голямо, че да разбира, че е осиновено, преди е живяло в дом и прочие.
    В момента като ги видя, наистина ме радват, детето ги обича безкрайно, те него също. Казва им "мама" и "тати", оценява това, което са направили за него и всячески се опитва да им се отблагодари - старае се в училище, отличник е, спортува и тн.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Иначе ако наистина мислиш, че ще се справиш и не е просто хрумване, те подкрепям с две ръце. Повече от 2 години обикалях по детски домове като доброволец, наистина се отнасят лошо с децата, условията са ужасни и страдат от огромна липса на внимание..просто не им се дава шанс. Ще е хубаво да помогнеш на някое от тях.

anonymous708973
    Guest
    Какво добро?!
    Детенцето да види какво е да си в истински дом и после да го върнат в пълния бардак, за да носи скъсани дрехи и да яде гадна храна, а лелките да му взимат шоколада ли?
    По-добре никога да не си познавал свестен живот отколкото да го опознаеш и после да ти забият шамар в лицето, връщайки те обратно в дупката. Това не е добро, това е егоизъм.
    Още преди години с майка сме го обсъждали - да вземем детенце за Коледа. С какви очи ще го гледам? С какви очи ще оправдая това, че по някаква причина аз съм се родила късметлийка и имам всички тия неща, които за него за върховен лукс, а за мен съвсем нормални? Че мога да бръкна в хладилника и да си извадя шоколад/портокал/филийка с масло, когато пожелая? Че имам еди-каква-си чанта за училище? Че чаршафите ми са здрави, чисти, цветни, красиви, а не бели, тук-таме с лекета и вероятно скъсани? Че имам 5 различни фиби за коса и не ми пука особено, ако изгубя някоя? Че имам компютър, телефон, козметика?

Добро било.
    Идете в някой дом за деца. Трогателно е да учиш детенце в трети клас на таблица за умножение, а то да ти гали косата и да ти обяснява колко си красива, да те пита кога пак ще дойдеш и да ти казва, че иска като твоята плетена лента за коса, която си купил за 2 лв от кварталния магазин.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Какво добро?!
    Детенцето да види какво е да си в истински дом и после да го върнат в пълния бардак, за да носи скъсани дрехи и да яде гадна храна, а лелките да му взимат шоколада ли?
    По-добре никога да не си познавал свестен живот отколкото да го опознаеш и после да ти забият шамар в лицето, връщайки те обратно в дупката. Това не е добро, това е егоизъм.
    Още преди години с майка сме го обсъждали - да вземем детенце за Коледа. С какви очи ще го гледам? С какви очи ще оправдая това, че по някаква причина аз съм се родила късметлийка и имам всички тия неща, които за него за върховен лукс, а за мен съвсем нормални? Че мога да бръкна в хладилника и да си извадя шоколад/портокал/филийка с масло, когато пожелая? Че имам еди-каква-си чанта за училище? Че чаршафите ми са здрави, чисти, цветни, красиви, а не бели, тук-таме с лекета и вероятно скъсани? Че имам 5 различни фиби за коса и не ми пука особено, ако изгубя някоя? Че имам компютър, телефон, козметика?

Добро било.
    Идете в някой дом за деца. Трогателно е да учиш детенце в трети клас на таблица за умножение, а то да ти гали косата и да ти обяснява колко си красива, да те пита кога пак ще дойдеш и да ти казва, че иска като твоята плетена лента за коса, която си купил за 2 лв от кварталния магазин.
    true story
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пловдивския на 6ти септември?

Аз най-често ходех в Асеновградския, който е сравнително по-окаян. Големи са душинки, ти му носиш подарък, то дори не го поглежда, единственото, което иска е да те хване за ръка и да те помоли да ти казва мамо. Ревала съм с тях като малко дете.

И аз съм против временното взимане, изключителна подигравка с детето е. Ще те взема за 2 дена да ти покажа как живея аз, ама не те искам по принцип, та после ще си те върна там, откъдето те взех.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Пловдивския на 6ти септември?
    Ммм, не, някъде около "бул. Марица" се намираше или "Мария Луиза"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си