.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 198

Hybrid View

Голям фен Аватара на shades
    Това с среща в театъра е много тъпо , аз трябва да съм пълен цървул да заведа момиче там. Бих го направил само в 2 случая , или ако искам да я отегча от скука и тя да избяга , или ако искам да ме помисли за гей

баба ми обича театъра а тя е на 82 , смятаи

само бабките се кефят на такиа раоти , и псевдо аристократите дето искат да се направят на умни и изискани

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    Това с среща в театъра е много тъпо , аз трябва да съм пълен цървул да заведа момиче там. Бих го направил само в 2 случая , или ако искам да я отегча от скука и тя да избяга , или ако искам да ме помисли за гей

баба ми обича театъра а тя е на 82 , смятаи

само бабките се кефят на такиа раоти , и псевдо аристократите дето искат да се направят на умни и изискани
    Имам лоши новини за теб, щом се срещаш с мацки, които бягат от театъра като дявол от тамян.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Имам лоши новини за теб, щом се срещаш с мацки, които бягат от театъра като дявол от тамян.
    My thoughts exactly.

тори , абе не са много лоши новините , то и мен да ме заведат тям бих избягал

момичетата са си нормални не се безпокой ти за мен театъра е за флегматични хора , ама все трябва да ги има и тях за да работи обществото ни , няма да има иначе на кой да се присмиваме

Мега фен Аватара на 102
    няма да има иначе на кой да се присмиваме
    Докато ти си тук, винаги ще има на кой да се присмива човек.

Мега фен Аватара на tori
    тори , абе не са много лоши новините , то и мен да ме заведат тям бих избягал

момичетата са си нормални не се безпокой ти за мен театъра е за флегматични хора , ама все трябва да ги има и тях за да работи обществото ни , няма да има иначе на кой да се присмиваме
    Всъщност театъра е вид изкуство, което далеч не бих определила като скучно и флегматично. Странни са ми подобни дефиниции. Защо да се подиграваш на хора, които го харесват? То е все едно да се присмиваш на хора, които ходят на фото изложби, на картинни изложби, на кино, на концерти и прочее мероприятия.

Всъщност театъра е вид изкуство, което далеч не бих определила като скучно и флегматично. Странни са ми подобни дефиниции. Защо да се подиграваш на хора, които го харесват? То е все едно да се присмиваш на хора, които ходят на фото изложби, на картинни изложби, на кино, на концерти и прочее мероприятия.
    киното има филмови и звукови ефекти , високоплатени актьори , милиони бюджет. какво има театъра , петима цървула гримирани в лилав меикъп сори ма не го разбирам

на концерти и на изложби не ходя също но най тъпото ми е театъра тва е занимание за нърдове и гиикове, не ми се сърдете просто това е моето мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си