- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как приемате малко старомодните срещи
знаеш ли е кое винаги ми е било много забавно![]()
хората тъй наречените нови интелектуалци които се навъдиха и които се правят на много интелигентни с изтупаните си дрехи и сакенца , са всъщност обикновени уплашени цървули които мога да ги сложа в джоба си винаги
![]()
в българия нямаме много хора които са интелигентни , малкото които са останали не парадират с това и не се обличат по този калпав начинповечето или емигрираха отдавна , останалите комунистите избиха по лагерите на труда из страната преди години
който е вървял против партията се е считал за моментален враг на държавата
значи аз не мога да разбера защо трябва да ядеш суши като НЕ ТЕ КЕФИ само и само да си модерен и да те мислят за японецзащо трябва да си правиш татус който си слага всеки , че да си модерен
и що тряя да ходиш на театър да те мислят за много културен
![]()
между другото има нещо вярно от статията която постнах за педалите и театъраповечето театралчета нямат нищо общо с реалността , не знаят къде се намират и се друсат по цял ден
гледайте колко актьори и подобни изпукаха от предозиране , не е 1 случай
повечето е направено да ви бреинуошва тъпите тикви
вътре в пиесите да гледате невероятните любовни истории за които да мечтаете , или други пропаганди които се вкарват и по филмите даже
Че можеш да сложиш всички в джоба си, отдавна сме сигурни, как иначе...
ОБОЖАВАМ суши, мога да го ям сутрин, обед и вечер. Харесвам кадърно направени татуси с добра идея зад тях и винаги ми привличат погледа (баналните не ги включвам). Ценя театъра като изкуство изключително много, ценя емоцията, усилията на актьорите. Имаме изключително добър български театър, явно си блял баирите някъде.
Цел на живота ми е с тези три интереса да се направя на модерна и интелектуално, но - най-вече - да ме мислят за японка! Мисията на живота ми! Само заради това ям суши, да знаеш.Те хората трева пасат - абстрахират се от такива прозаични неща като цвят на кожата, черти на лицето, височина, роден език - щом ядеш суши, искаш да си японец! КРАЙ.
Не знам с какви жени общуваш, обаче възгледите ти са изключително ограничени.
И на мен ми писнало от трикрилни гардероба с татуировки и бръснати глави, които се мислят за лоши момчета, които могат да имат всяка жена, че и на всичк отгоре си вярват, че са умни и различни, моля ти се, ама си трая и нищо не казвам, нали? Егати клишето отвсякъде просто, не е истина колко такива има, сякаш по калъп правени.
П.С. Ама да де, аз съм комплексарка и и много те желая, пък ти ме отряза и затова сега си избивам агресията... Пфу, пфу, няма нужда да го споменаваш, то форумът го знае.
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-17-2013 на 09:11