.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 198

Hybrid View

На мен ми е по интересно щом не иска да контактува с момичета който се интересуват от изкуство и които искат да научават нови неща тогава какви са му критериите ?

Голям фен Аватара на shades
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    На мен ми е по интересно щом не иска да контактува с момичета който се интересуват от изкуство и които искат да научават нови неща тогава какви са му критериите ?
    кефят ме енергични момичета , не флегма , също така смелчаги които са готови да пробват нови неща , не ме кефят страхливки които си стоят в черупката по цял ден

общо взето това е

Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    кефят ме енергични момичета , не флегма , също така смелчаги които са готови да пробват нови неща , не ме кефят страхливки които си стоят в черупката по цял ден

общо взето това е
    Ако съм те разбрала правилно - под флегми имаш предвид момичетата,които биха отишли на театър или биха прекарвали времето си в по-пасивни занимания. Защо трябва да са страхливки?Защо това трябва да значи,че си стоят в черупката? Пък и крайна сметка,всеки има някаква черупка. От моя гледна точка мога да кажа,че това да обичаш силните усещания,по никакъв начин не пречи от време на време да пробваш по нещо ново,макар и "по-скучно" .

Голям фен Аватара на shades
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_ Виж мнението
    Ако съм те разбрала правилно - под флегми имаш предвид момичетата,които биха отишли на театър или биха прекарвали времето си в по-пасивни занимания. Защо трябва да са страхливки?Защо това трябва да значи,че си стоят в черупката? Пък и крайна сметка,всеки има някаква черупка. От моя гледна точка мога да кажа,че това да обичаш силните усещания,по никакъв начин не пречи от време на време да пробваш по нещо ново,макар и "по-скучно" .
    да бих пробвал всичко ново , ще отида на театър ако решат да ме заведат , ама няма да се изкефя честно , това преживяване ще ми е като да включа пералнята или да измия чиниите искате обективно мнение , ето го

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си