.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 198

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_ Виж мнението
    Ако съм те разбрала правилно - под флегми имаш предвид момичетата,които биха отишли на театър или биха прекарвали времето си в по-пасивни занимания. Защо трябва да са страхливки?Защо това трябва да значи,че си стоят в черупката? Пък и крайна сметка,всеки има някаква черупка. От моя гледна точка мога да кажа,че това да обичаш силните усещания,по никакъв начин не пречи от време на време да пробваш по нещо ново,макар и "по-скучно" .
    Така, така, евала, че не започна да му се оправдаваш и да му мечеш, като повечето. Не ми е ясно, защо се обясняват на човек, чието мнение уж не зачитат.
    Човека си има друга нагласа за живота, харесва момичета, които не могат да стоят на едно място и да гледат нещо 2 часа, но могат да прекарат 5 часа в дискотека. А то е пълно с такива момичета, които въобще не биха се запътили към театъра или друго.
    Има и такива, които си падат и по-двете може би, но това, че той не е срещал досега такава е нормално да му наклони везната в тая посока.
    И при мен, повечето хора, които познавам и оценяват изкуството водят по-пасивен начин на живот, а тези, които водят по-активен не посещават театри и прочие. Може и да има "хибриди", може и представите ви за активен и пасивен живот да са по-различни, все тая. Ама като му се обяснявате наистина излиза, че ви е настъпил опашките.

Голям фен Аватара на shades
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Така, така, евала, че не започна да му се оправдаваш и да му мечеш, като повечето. Не ми е ясно, защо се обясняват на човек, чието мнение уж не зачитат.
    Човека си има друга нагласа за живота, харесва момичета, които не могат да стоят на едно място и да гледат нещо 2 часа, но могат да прекарат 5 часа в дискотека. А то е пълно с такива момичета, които въобще не биха се запътили към театъра или друго.
    Има и такива, които си падат и по-двете може би, но това, че той не е срещал досега такава е нормално да му наклони везната в тая посока.
    И при мен, повечето хора, които познавам и оценяват изкуството водят по-пасивен начин на живот, а тези, които водят по-активен не посещават театри и прочие. Може и да има "хибриди", може и представите ви за активен и пасивен живот да са по-различни, все тая. Ама като му се обяснявате наистина излиза, че ви е настъпил опашките.
    ще ти кажа да ти стане ясно и на теб обясняват ми с защото виждат смисъл и ценни неща между редовете ми , четат всичко внимателно , не си мисли че аз не забелязвам това , всичко се анализира от мен

и кой е казал че обичам дискотеки къде съм го написал тва че вися 5 часа в клуб ако трябва да съм честен не ме кефят и клубовете , вътре е пълно с пиянки и селски шматки , в 99% от случаите когато отида в клуб с момиче някой ще ме погледне на криво и трябва да го бия после , някой път фърчат бутилки и т.н. тъпо е не ми се занимава също няма и къде да излезнеш входа е един и полицията може да ме сгащи лесно , тъпо е като цяло може и да има хибриди просто аз не ги виждам , аз виждам праволинейни хора тук , поправете ме ако греша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си