- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Поли, aма твоята е гъста и дълга! :Д :/ Ето ми косата днес, след като я накъдрих с ролки (тук вече се отпуснаха къдриците, бях доста по-къдрава :Д): http://prikachi.com/images/61/6861061P.jpg
Последно редактирано от strawberry88 : 12-17-2013 на 17:19
Благодаря!На първата снимка е изправяна с четка и сешоар, а на втората беше идеално изправена с преса, но после 2 дена ходих да плитки и малко се начупи. :Д Естествена ми е някак безформена, не знам. Ще пусна снимка и естествена да видите. Преди ми беше доста по-къдрава, но от 3 боядисвания, изправяне и какво ли не, се простих с къдриците си. ;( Вярно е това, че оценяваме нещо чак когато го няма.
Искам си старата коса обратно, а преди все се оплаквах колко е къдрава. Сега има малко чупки, един-два къдрави кичура отдолу и това е.
![]()
Ягодке,много е хубава! Поли,и твоята! Мнооооого ми харесват.
аз си търся хубав балсам за дъъъълга коса, някакви предложения?
http://prikachi.com/images/980/6861980M.jpg
Косата ти изглежда много гъста. Как я отгледа до тази дължина?
Жълтият на Gliss ми е любимият балсам за коса.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Да питам какъв трябва да е състава на едни хубави кристали за коса?
Изобщо не разбирам от съставки, но знам, че колкото по-малко неща съдържа един продукт, толкова по-добре. :д Аз бих си взела едно био кокосово масло вместо кристали. Даже така ще направя като ми свърши аргановото масло. ^^ Но това си е мое мнение де..
За кристалите, както и за всички други продукти да коса де, знам, че не е хубаво да съдържат силикон.
То не е хубаво, ама ...
Иначе и в Наши има силикон ;/
Био арганово и био кокосово масло имам, и двете не мога да ги ползвам като кристали, защото омазняват страшно, колкото и малко количество да сложа. Даже слагам по следния начин - обръщам бутилката върху ръката си и колкото остане по нея от отвора с размерите на 2 стотинки, после каквото остане по ръката го размазвам хубаво по двете ръце и след това чак прекарвам по косата и пак омазнява, а моята коса е много много суха.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Моите кристали свършват и иска други, но нз какви да бъдат....тези не са лоши, но не съм особено доволна, ама преди година и хабер си нямах от качествена козметика...![]()
Вчера се къдрих с плитки и това е резултатът. От доста време не съм правила домашни маски, но си ползвам маската на Орзен и съм доволна. Краищата са ми за боядисване вече обаче от близо 2 месеца не съм ги боядисвала и все още са лилаво-червеникави. Попаднах на много хубава боя този път. :з
http://media.snimka.bg/s1/2988/032220295.jpg?r=0
Не знаех, че има в Наши. :O Ми нека, прави косата невероятна, не ме интересува!![]()
В Наши има същото, което има в кристалите ми + 6 допълнителни химикала, на които вероятно се дължи ефектът.
Прочетох му съдържанието след първата бутилка когато си мислех, че мога да си взема био арганово масло и ще е същото и стана ко? не.
мисля, че силиконът всъщност не вреди, но не и помага, просто ти дава измамното чувство, че косата ти е по-хубава, отколкото е.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Тц тц.Емии карай. Сега за Коледа ще си подаря кокосово. :Д
Някой да е ползвал това или пък да е чувал нещо?:Д
http://www.enzo.bg/uniq-one/care-reg...i-vidove-kosa/
Силиконите не са вредни за косата. Именно те подреждат и оформят прическата най-добре.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Препоръчаха ми от аптеката арганово масло и си взех едночко. Някакви отзиви за него?