.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 440

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    xxaaxxaa az ba6ta mi deto go pratix v bolnica ne my se izvinix kamoli na tebe xaxxaxaxa i ako sudi6 po izkazvaniqta mi da lape sum s neizjivqno detstvo ti zapovqdai v bs znai6 i adresa ,moi pita6 opeldjiqta det 6te6e da go robyva6 xaxoaxoixaixa 6to za stoka sum
    не си ли ти на снимката , тва да не е баща ти като млад

знаеш ли кво ти предлагам , улесни ме , в неделя има голяма вероятност да пътувам до бургас , вземи телефона ми от ангерфис аз с него съм говорил и звънни да се уговорим къде да ти отвъртя канчето даже съм болен , ще те бия болен , чу ли съсирек

тва е някакво героиство че си пребил баща си , собствения ти родител ли ти малоумен ли си

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    тва е някакво героиство че си пребил баща си , собствения ти родител ли ти малоумен ли си
    нищо лично към трабанта, ама и аз си помислих същото, като го прочетох.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    нищо лично към трабанта, ама и аз си помислих същото, като го прочетох.
    ba6ta mi ne e stoka ai 4e sam go otpisal kato 4ovek

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    не си ли ти на снимката , тва да не е баща ти като млад

знаеш ли кво ти предлагам , улесни ме , в неделя има голяма вероятност да пътувам до бургас , вземи телефона ми от ангерфис аз с него съм говорил и звънни да се уговорим къде да ти отвъртя канчето даже съм болен , ще те бия болен , чу ли съсирек

dai si oredime naprao sre6ta kam kolko si v bs kaji mqsto i 4as da doida i gotovo, ako pyskax moi snimki 6tqxa sa mnogo poi4e ot edna i az ne go smqtam za nikaf ba6ta pratil sum go kam propasta , ko iska6 dai si nomera na LS
    Последно редактирано от trabi_bs : 12-19-2013 на 15:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си