- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс - преди или след връзката?
SpiritInBlack, тя ти пуска на първата среща? К'во ти пуска - пропуск ли? Щото май взаимно си се чукате и колкото е тя "нещо си" толкова и ти. Така че ако гледаш на нея с някакви очи, то гледай на себе си по същият начин
Малко вметка - мои познати наскоро се събраха и се поизчакваха близо месец. Не беше нито супер скоро, нито пък дълго. Но се оказа, че се разочароваха нещо. Сега като ги гледам са някакви странни щото са си казали, че си почиват малко - т.е. са разделени. Ама то ако не се изговори "проблема", няма да се реши от само себе си.
то тая дето ше ви пусне на първата среща си личи отдалече (че ше ви пусне на първата среща)
в тоо ред на мисли, не виждам за кво се занимавате с такива in the first place
па после да разправате "ми то тея жени са деба курвите"
такива търсите - такива намирате
Пропуск за златната пещера? Или ще си бере златни ябълки? Или че едното му празнене е връх на необходимостта? Точно за това казах да не слагаме двойни стандарти ако може. Щото колкото секс прави/иска мъжа, толкова и жената. Не разбирам защо трябва да се разделят чисто физиологично. Колкото е тъпо една жена да е била с 20, толкова е тъпо и мъж с да е спал с 20.
Самоцитирам се...
...защото ми се струва наистина, че хората започнаха да омаловажават секса и да го гледат просто като акт, а не нещо носещо удоволствие. И за някой е по-важно да знае с колко си бил, правиш ли свирки, правиш ли анален...
Май и аз не мога да се изкажа както трябва, имаше една теми за курви и Пантерата мисля че беше споменала, че може да си девствена и пак да си курва. Щото имах съученичка, която се вардеше да стане на 18, за да не е курва като всички останали, междувременно беше лапала на две момчета от класа (в спортния салон) :д и извън него - не знам още колко.
Аз се чудя дали директно задават въпроса с бройката? Смисъл излизал си 2-3 пъти с момиче, харесвате се и решавате да позадълбочите. И тук ли е момента да я питаш дали се е чукала с двама или с двадесет, за да прецениш каква е?
Случи ми се наскоро да кажа, че съм на 23 и не ми повярваха и гледаха като идиоти и сигурно ако кажа, че съм била само с двама пак така ще гледат. Ама иначе трябва да им се намира златната среда на някой - на тях да им е удобно, с колко и как.
Някакво чувство за собственост имат като че ли повечето български мъже. И ако си правила нещо - да речем секс в кола, те ще искат секс в камион с тебе... Пфу.
Абсолютно вярно. Не го гледат като акт, обаче. Гледат го като дар; като нещо, което единствено специалния трябва да получава (въпреки че специалния носи много лица, тъй като той съществува според различни circumstances - желания/период от живота/нужда/етц).
Може би наистина съм глупаво 15 годишно лапе (въпреки че минах възрастта "отдавна"). Може би, смятам, че курва не е жена, която пуска на първата среща, нито пък с колко е спала. Наивна съм, сигурно, задето вярвам, че бройката нe определя качествата нa характера ти, нито интелигентността ти.
Не се изразих добре. Исках да кажа, че в повечето случаи не си струва да се занимаваш с момиче, което пуска на първа среща.
Тук защитавам двойния стандарт в мъжка полза, съжалявам :д
Е, то като цяло(поне за мен) не си и струва да се занимавам с момчета, които се опитват да ме вкарат в леглото на първа среща. Такива не бих ги толерирала. Така че - каквото търсиш, такова намираш.
А това изречение е толкова вярно, че не знам колко точно погрешно сте го разбрали, че да го оспорвате. Колко от вас са имали сериозна връзка, с човек, с когото са се чувствали незадоволени в секса? Не си го представям - абе, аз си обичам Пешо/Иванка много, нищо, че нещо ни куца в леглото - да бе, няма проблем, само дето рано или късно, това ще окаже влияние във връзката и ще доведе до нейния финал.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 12-24-2013 на 16:02
Няма как да няма двойни стандарти. Ако няма да се почувствате обидени, ще ви обясня защо.
Това, че (хипотетично) съм спала с момче на първа среща, за мен означава единствено, че ми се е правило секс. Защо ли?
Защото:
а) безинтересна? така ли? Аз безинтересна личност свързвам такава без хобита/интереси/постижения и т.н. Откъде този, с когото съм спала, ще знае дали имам такива след единия секс?
б) Това, че съм спала с някого на първа среща не означава, че ще тичкам подир него и след това, обяснявайки му всичко за себе си и живота си, че да ме прави лесна. Няма да му вися на врата. Всъщност, дори не смятам, че бих го потърсила повторно в близкото бъдеще. //освен ако сексът ми е харесал и ми се прави още :Д
Да, допуснала съм го в интимния си живот веднъж. Това не му дава безплатен пас и за личния ми такъв.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 12-25-2013 на 13:47
Стигнах до заключението, че няма голямо значение кога ще стане, стига помежду двамата да има истинска химия и наистина да си пасват. Не ми се е случвало да правя секс с някого на първа среща, но не мисля, че трябва да е решаващ фактор нито за това дали едно момиче е к*рва, нито за това как трябва да се гледа на нея, камо ли дали двамата ще имат хубава връзка. Да имаш щастливи и стабилни взаимоотношения зависи от адски много неща и, честно казано, се убедих, че макар да е важен, сексът не е от най-първите. Специалното изчакване е тъпотия, ако е заради разни псевдо морални съображения, но самото чакане при определени обстоятелства, ако се налага, въобще не убива желанието, а напротив - засилва го. Според мен, когато двама души наистина, ама наистина много си подхождат, е малко като щракването на ключ в ключалка, няма как да не се получи помежду им и често къде къде по-сериозни фактори не ги спират, камо ли кога са правили секс.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Съгласен съм. Има го това и е важно. Но не бива секса да се поставя на пиедестал, защото това също ще доведе до финал на една връзка. Секса с Пешо/Иванка е страхотен, всичко останало е супер, ама това положение не може да продължи вечно. И когато свърши еуфорията, важни стават много други неща. Говоря само за сериозни връзки и под сериозни разбирам за цял живот. Защото докато сме млади имаме шанса да мислим за бъдещето си. Ако целта не е това, ми то няма значение кога започне секса - на първа среща или на десета.