.
Отговор в тема
Страница 3 от 14 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 329
    Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    За мен секса е функция на любовта, така че явно след.
    +1

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    SpiritInBlack, тя ти пуска на първата среща? К'во ти пуска - пропуск ли? Щото май взаимно си се чукате и колкото е тя "нещо си" толкова и ти. Така че ако гледаш на нея с някакви очи, то гледай на себе си по същият начин

Малко вметка - мои познати наскоро се събраха и се поизчакваха близо месец. Не беше нито супер скоро, нито пък дълго. Но се оказа, че се разочароваха нещо. Сега като ги гледам са някакви странни щото са си казали, че си почиват малко - т.е. са разделени. Ама то ако не се изговори "проблема", няма да се реши от само себе си.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Джеки Чан, кво се обаждаш ? Ако не можеш да се аргументираш, спри да лаеш. Някви хомо наклоннности имаш, обърни се към баща си .
    Аз ли не мога да се аргументирам ,бе, минет цигански?
    Ще не взема да те засека някъде, аз тебе... :*

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    SpiritInBlack, тя ти пуска на първата среща? К'во ти пуска - пропуск ли?
    Съгласна съм аз с него. Пропуск е.
    Много малко момчета успяват да се абстрахират, евала за което.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Съгласна съм аз с него. Пропуск е.
    Пропуск за какво?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на tireheb
    то тая дето ше ви пусне на първата среща си личи отдалече (че ше ви пусне на първата среща)
    в тоо ред на мисли, не виждам за кво се занимавате с такива in the first place
    па после да разправате "ми то тея жени са деба курвите"
    такива търсите - такива намирате

Град
    у нас...
    Пропуск за златната пещера? Или ще си бере златни ябълки? Или че едното му празнене е връх на необходимостта? Точно за това казах да не слагаме двойни стандарти ако може. Щото колкото секс прави/иска мъжа, толкова и жената. Не разбирам защо трябва да се разделят чисто физиологично. Колкото е тъпо една жена да е била с 20, толкова е тъпо и мъж с да е спал с 20.

Самоцитирам се...
    Айде и аз да се изкажа. След известни лични разсъждения, стигнах до заключението че в живота ми явно има огромно значение секса. Който каквото да говори, все пак всички сме различни. Но някак си не гледам толкова външният вид - просто да е привлекателен за мен, нито парите - защото съм държала винаги на самостоятелност и сме 50/50 по сметките, дори нещо като пушене бих приела... но секса е друго.
    ...
    Та се замислих аз, че ако не си допадна с някой на чисто сексуално ниво, в продължение на времето чувствата замират, колкото и гадно да звучи. Докато иначе бих направила малък компромис (разбира се и ако той е склонен - примера с пушенето, просто да не пуши в мое присъствие да речем и да си дъвчи дъвки :д).
    ...защото ми се струва наистина, че хората започнаха да омаловажават секса и да го гледат просто като акт, а не нещо носещо удоволствие. И за някой е по-важно да знае с колко си бил, правиш ли свирки, правиш ли анален...
    Май и аз не мога да се изкажа както трябва, имаше една теми за курви и Пантерата мисля че беше споменала, че може да си девствена и пак да си курва. Щото имах съученичка, която се вардеше да стане на 18, за да не е курва като всички останали, междувременно беше лапала на две момчета от класа (в спортния салон) :д и извън него - не знам още колко.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Така че ако гледаш на нея с някакви очи, то гледай на себе си по същият начин
    Мда.

Като цяло не се обиждам от постта му, обаче. На половината форум му липсва качеството да вижда отделни гледни точки. Липсва му желанието и Спирита е част от тази групичка.

Град
    у нас...
    Аз се чудя дали директно задават въпроса с бройката? Смисъл излизал си 2-3 пъти с момиче, харесвате се и решавате да позадълбочите. И тук ли е момента да я питаш дали се е чукала с двама или с двадесет, за да прецениш каква е?

Случи ми се наскоро да кажа, че съм на 23 и не ми повярваха и гледаха като идиоти и сигурно ако кажа, че съм била само с двама пак така ще гледат. Ама иначе трябва да им се намира златната среда на някой - на тях да им е удобно, с колко и как.
    Някакво чувство за собственост имат като че ли повечето български мъже. И ако си правила нещо - да речем секс в кола, те ще искат секс в камион с тебе... Пфу.

Град
    София, България
    ...защото ми се струва наистина, че хората започнаха да омаловажават секса и да го гледат просто като акт, а не нещо носещо удоволствие. И за някой е по-важно да знае с колко си бил, правиш ли свирки, правиш ли анален...
    Абсолютно вярно. Не го гледат като акт, обаче. Гледат го като дар; като нещо, което единствено специалния трябва да получава (въпреки че специалния носи много лица, тъй като той съществува според различни circumstances - желания/период от живота/нужда/етц).

Може би наистина съм глупаво 15 годишно лапе (въпреки че минах възрастта "отдавна"). Може би, смятам, че курва не е жена, която пуска на първата среща, нито пък с колко е спала. Наивна съм, сигурно, задето вярвам, че бройката нe определя качествата нa характера ти, нито интелигентността ти.

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Аз ли не мога да се аргументирам ,бе, минет цигански?
    Ще не взема да те засека някъде, аз тебе... :*
    Споко, някой път ще ти вкара оупенер в мола дали да купи прасе или гугутка на баба си и ще се засечете...

anonymous708973
    Guest
    Не се изразих добре. Исках да кажа, че в повечето случаи не си струва да се занимаваш с момиче, което пуска на първа среща.
    Тук защитавам двойния стандарт в мъжка полза, съжалявам :д

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Секс на първа среща? Абсурд.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не се изразих добре. Исках да кажа, че в повечето случаи не си струва да се занимаваш с момиче, което пуска на първа среща.
    Е, то като цяло(поне за мен) не си и струва да се занимавам с момчета, които се опитват да ме вкарат в леглото на първа среща. Такива не бих ги толерирала. Така че - каквото търсиш, такова намираш.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Според мен пък сексът е едно от НАЙ-ВАЖНИТЕ неща, за които трябва да помисли човек, ако търси сериозна връзка.
    А това изречение е толкова вярно, че не знам колко точно погрешно сте го разбрали, че да го оспорвате. Колко от вас са имали сериозна връзка, с човек, с когото са се чувствали незадоволени в секса? Не си го представям - абе, аз си обичам Пешо/Иванка много, нищо, че нещо ни куца в леглото - да бе, няма проблем, само дето рано или късно, това ще окаже влияние във връзката и ще доведе до нейния финал.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 12-24-2013 на 16:02

Мега фен Аватара на babity
    А ако Прекрасния наистина няма какво повече да ми предложи, а ми се прави секс?

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    А това изречение е толкова вярно, че не знам колко точно погрешно сте го разбрали, че да го оспорвате. Колко от вас са имали сериозна връзка, с човек, с когото са се чувствали незадоволени в секса? Не си го представям - абе, аз си обичам Пешо/Иванка много, нищо, че нещо ни куца в леглото - да бе, няма проблем, само дето рано или късно, това ще окаже влияние във връзката и ще доведе до нейния финал.
    Точно.
    И не говорим за връзка, в която единия има някакъв проблем, който не му позволява да прави секс. Говорим за взаимоотношения между двама човека, които имат възможността постоянно да се виждат и да правят секс.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Няма как да няма двойни стандарти. Ако няма да се почувствате обидени, ще ви обясня защо.

демек ако пуска на първа среща е курва тъй ли това женската завист няма граница това че не харесваш някого достатъчно че да се отпуснеш не значи че и другите са като теб , без късмет недей подвежда хорицата тъй гадно

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Няма как да няма двойни стандарти. Ако няма да се почувствате обидени, ще ви обясня защо.
    Въобще не се чувствам обидена, само ви казвам к*р на двойния ви стандарт.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    демек ако пуска на първа среща е курва тъй ли това женската завист няма граница това че не харесваш някого достатъчно че да се отпуснеш не значи че и другите са като теб , без късмет недей подвежда хорицата тъй гадно
    Друго искаше да каже. Ако едно момиче спи с момчето на първа среща, тя е лесна и безинтересна. Пантерката това се опита да каже.

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Въобще не се чувствам обидена, само ви казвам к*р на двойния ви стандарт.
    Абсолютно.

А що една жена трябва да се прави на недостъпна и интересна? А мъжа в случая какъв е, щото тя жената не си прави сама секса - значи и той е лесен и безинтересен, хах.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Друго искаше да каже. Ако едно момиче спи с момчето на първа среща, тя е лесна и безинтересна. Пантерката това се опита да каже.
    изобщо не съм съгласен , случвало ми се е и изобщо не са ми безинтересни безинтересни стават когато се дърпат с години

не давам втори шансове и не влача особено много Който е безгръбначна медуза да ходи да ги гони , аз момичета не гоня

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Това, че (хипотетично) съм спала с момче на първа среща, за мен означава единствено, че ми се е правило секс. Защо ли?

Защото:

а) безинтересна? така ли? Аз безинтересна личност свързвам такава без хобита/интереси/постижения и т.н. Откъде този, с когото съм спала, ще знае дали имам такива след единия секс?

б) Това, че съм спала с някого на първа среща не означава, че ще тичкам подир него и след това, обяснявайки му всичко за себе си и живота си, че да ме прави лесна. Няма да му вися на врата. Всъщност, дори не смятам, че бих го потърсила повторно в близкото бъдеще. //освен ако сексът ми е харесал и ми се прави още :Д

Да, допуснала съм го в интимния си живот веднъж. Това не му дава безплатен пас и за личния ми такъв.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 12-25-2013 на 13:47

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Стигнах до заключението, че няма голямо значение кога ще стане, стига помежду двамата да има истинска химия и наистина да си пасват. Не ми се е случвало да правя секс с някого на първа среща, но не мисля, че трябва да е решаващ фактор нито за това дали едно момиче е к*рва, нито за това как трябва да се гледа на нея, камо ли дали двамата ще имат хубава връзка. Да имаш щастливи и стабилни взаимоотношения зависи от адски много неща и, честно казано, се убедих, че макар да е важен, сексът не е от най-първите. Специалното изчакване е тъпотия, ако е заради разни псевдо морални съображения, но самото чакане при определени обстоятелства, ако се налага, въобще не убива желанието, а напротив - засилва го. Според мен, когато двама души наистина, ама наистина много си подхождат, е малко като щракването на ключ в ключалка, няма как да не се получи помежду им и често къде къде по-сериозни фактори не ги спират, камо ли кога са правили секс.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    абе, аз си обичам Пешо/Иванка много, нищо, че нещо ни куца в леглото - да бе, няма проблем, само дето рано или късно, това ще окаже влияние във връзката и ще доведе до нейния финал.
    Съгласен съм. Има го това и е важно. Но не бива секса да се поставя на пиедестал, защото това също ще доведе до финал на една връзка. Секса с Пешо/Иванка е страхотен, всичко останало е супер, ама това положение не може да продължи вечно. И когато свърши еуфорията, важни стават много други неща. Говоря само за сериозни връзки и под сериозни разбирам за цял живот. Защото докато сме млади имаме шанса да мислим за бъдещето си. Ако целта не е това, ми то няма значение кога започне секса - на първа среща или на десета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си