.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Exclamation ПОМОЩ!! БЛОКИРАН ТЕЛЕФОН..

Помогнете.. Имам Samsung Galaxy Ace .. имам го от март месец.. ии тогава съм си сложила някф имейл който си нямам и надпредстава как му е паролата.. Помогнете как да го отблокирам ???? Има ли някакъв начин за Reset? Забравих си паролата за акаунта и при включване ми я иска и ми дава само спешни повиквания без достъп до менюто. благодаря предварително

Голям фен Аватара на naksdy
    Ъм, кво речи? Чета ти 3 пъти написаното и това, което разбрах, е че имаш Samsung Galaxy Ace от март месец и си забравила паролата на нещо си. Остава да разберем какво е това "нещо"

Цитирай Първоначално написано от blackdevil.. Виж мнението
    ии тогава съм си сложила някф имейл който си нямам и надпредстава как му е паролата
    Това ми звучи сякаш си забравила паролата на мейла към маркета.

Забравих си паролата за акаунта и при включване ми я иска и ми дава само спешни повиквания без достъп до менюто
    Ъъъ, това май пък е нещо като пин код...или може би код на телефона?!?

Ще е хубаво да уточниш, за да знаем как точно да помогнем
    Женско съм! Пикая клекнала...

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    И аз нищо не разбрах...

емии сложих шаблон на тела превиших 15 пъти ии са ми иска да го отклчча с емайла ама не знам паролата .. Има ли някакъв Reset ?

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Епа задръж Home + Power бутоните и ще се хард ресетне, или от някой комп дай забравена парола на гугъл акаунта ти и си го върни.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

ахам мерси ама кои са тези бутони :ДДДД

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

ttaniichkaa
    Guest

Exclamation I azz sam ttaka

Помогнете.. Имам Samsung Galaxy Ace .. имам го от март месец.. ии тогава съм си сложила някф имейл който си нямам и надпредстава как му е паролата.. Помогнете как да го отблокирам ???? Има ли някакъв начин за Reset? Забравих си паролата за акаунта и при включване ми я иска и ми дава само спешни повиквания без достъп до менюто. благодаря предварително
    Imamm Telefon galaxy poket.. ii myy slojiihh parola po tochno shablon na koiitto trqbwa da NARIISUWASH NQKAKKWA FORRMIICHKA II ttaka q zabrawiihh ne mii puuskka niishttyy samo piishe speshnii obajjdaniiq ii sashttyy ttaka mii izlIZAA reggiistracciiq vv google ii pishe che iiska Pottrebiitelsko Imee ii parolaa.... xxx x; Spesshhnii nomeeraa nqkoii ako znaee MoLq wii ii Blagodarqq predvariitteLnoo..........;x ;x

ttaniichkaa
    Guest
    sashttaatta rabootaa ii prii mene... kkffoo daa prrawqq wee hooraa....MoLq wwii se pomoggnettee.. x x;l

Влизай в Recovery Mode http://www.youtube.com/watch?v=t6iffIubz8s и след това даваш на wipe data/factory reset.

Цитирай Първоначално написано от ttaniichkaa Виж мнението
    Imamm Telefon galaxy poket.. ii myy slojiihh parola po tochno shablon na koiitto trqbwa da NARIISUWASH NQKAKKWA FORRMIICHKA II ttaka q zabrawiihh ne mii puuskka niishttyy samo piishe speshnii obajjdaniiq ii sashttyy ttaka mii izlIZAA reggiistracciiq vv google ii pishe che iiska Pottrebiitelsko Imee ii parolaa.... xxx x; Spesshhnii nomeeraa nqkoii ako znaee MoLq wii ii Blagodarqq predvariitteLnoo..........;x ;x
    ^ .

Иначе хората, които не познават Android e нормално да не разберат, иначе иска да каже, че е забравила паролата за Samsung account-а си и сега няма достъп до телефона. Пробвай със забравена парола, но ако не успееш, трябва да направиш Hard Reset. Най-добре го дай на някой твой приятел, който разбира от техника.

hah09
    Guest

Unhappy POMO^T

Моя проблем е същия...Едни фр ми го блокираха и сг аз не си помня нито паролата нито потр. име и нз какво да правя ....помогнете ...телефона ми е : lg optimus l3 duos

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от hah09 Виж мнението
    Моя проблем е същия...Едни фр ми го блокираха и сг аз не си помня нито паролата нито потр. име и нз какво да правя ....помогнете ...телефона ми е : lg optimus l3 duos
    А PUK кода пазиш ли го?

anita_111
    Guest

Unhappy Помощ блокираха ми телефона !!!

Имам SAMSUNG GALAXY Y 55360 и си сложих шаблон на телефона и сега ми иска някакъв акаунт и парола кажете ми кво да правя.

Unhappy Problem s telaa

Имам SAMSUNG GALAXY Y и си сложих шаблон на телефона и сега ми иска някакъв акаунт и парола кажете ми кво да правя ??!

stenchi
    Guest
    И аз имам проблем. Имам Samsung Galaxy Mini 2. Сложих му шаблон, но после го забравих. Излезе ми, че имам твърде много опити за шаблон и ми иска потребителско име и парола, но и двете неща не ги знам. Какво да направя? Пробвах да задържа HOME + POWER, но просто се рестартира и ми излиза пин, пиша го и ми излиза пак същото- потребителско име и парола.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Потребителското име е регистрацията ви в гугъл. Може да се опитате с обикновен компютър да получите нова парола.

Здравейте имам проблен с самсунг покед.Имах шаблон и го забравих .Сега ми иска имал и парола но и тях забравих :д . Имал ли начин да го оправя.

Здравейте имам проблен с самсунг покед.Имах шаблон и го забравих .Сега ми иска имал и парола но и тях забравих :д . Имал ли начин да го оправя.

IceboX.
    Guest
    Здравейте аз имам Samsung Galaxy S Duos невероятен телефон уверявам ви и на него също имам шаблон но когато тръгна да сложа аблон мене след това ми казва да си сложа код който после като си забравя шаблона с него мога да го оправя незнам при другите телефони с марка Samsung не са така много тъпо са ги направили !!!

IceboX.
    Guest
    Здравейте аз имам Samsung Galaxy S Duos невероятен телефон уверявам ви и на него също имам шаблон но когато тръгна да сложа аблон мене след това ми казва да си сложа код който после като си забравя шаблона с него мога да го оправя незнам при другите телефони с марка Samsung не са така много тъпо са ги направили !!!

аз съм с галакси аце и като я въведа 5 пъти грешно ми пише да изчавам 30 секунди и да опитам отново :\
    м да стана
    Последно редактирано от SecondLife : 12-28-2013 на 09:59

натискате бутоните (за увеличение на звука) (ония по средата) (за включване на телефона)
    натискате ги и трите едновременно задържате
    телефона ви вкарва в Android system recovery и имате 4 опций
    Reboot system now
    apply update from sdcard
    wipe data/factory reset
    wipe cache partition
    Избирате ->wipe data/factory reset като натиснете бутона по средата
    после ви излиза друго меню там натискате ->yes -- delete all user data
    и сте готови

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми