- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Биатлон и ски бягане
Не си прав! Пише се дистанция! Разстояние между две тела или места.
А що се отнася до размислите на авторката- явно от скоро следиш ски бягане и биатлон. Тур дьо ски е явление,не просто състезание по ски бягане! Както ти каза Юстина Ковалчик има своите шансове най-вече в класическия стил,но не просто защото не и се отдава свободният, а защото този сезон е наблегнала много пъти повече на класиката! Амбициите и са за злато в Сочи на 10 км класически стил! И наясно ли си как би било възможно да изкачват Алпе Чермис в класически стил ???? Никога,ама никога досега не се е случвало,защото е практически невъзможно при денивелация от повече от 400 метра и серпентина за гигантски слалом! Не ти го казвам за да те ядосам или пък да ти се подигравам, просто когато тръгнеш да говориш нещо по добре първо го провери!
уоу, уоу
в интерес на истината никога не съм се замисляла и да, ски бягане не гледам от толкова дълги години.
миналата година на това изкачване, бегачите трябваше да минават на туристически ход, все още ли твърдиш, че е свободен (да, свободен е, но туристическата стъпка напомня повече на класиката)? наистина, моя грешка, но изказването ти беше грубо и непремерено. помислих, че стила се редува, тъй както се редува при другите дисциплини. съжалявам, ако съм те засегнала толкова и съм звучала супер неподготвено и непрофесионално. тва е може би, защото не съм експерт. и не разбирам защо ми се караш за Ковалчик. нали и аз това казах...но плс, за биатлон не ми казвай, че съм била неподготвена, недей. смея да твърдя, че доста разбирам от този спорт. опитай се да опровергаеш това
соу уат?
фишка, плс
ии съжалявам, объркала съм, утре са състезанията, но виждам, че никой не ме поправи
е, явно никой не е гледал
по-добре, че не бяха днес, защото щях да ги изпусна, а няма нищо по-хубаво от това да гледаш live
утре ще карам ски, сега е твърде късно ^^