- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- ПОМОЩ!! БЛОКИРАН ТЕЛЕФОН..
Помогнете.. Имам Samsung Galaxy Ace .. имам го от март месец.. ии тогава съм си сложила някф имейл който си нямам и надпредстава как му е паролата.. Помогнете как да го отблокирам ???? Има ли някакъв начин за Reset? Забравих си паролата за акаунта и при включване ми я иска и ми дава само спешни повиквания без достъп до менюто. благодаря предварително![]()
![]()
![]()
![]()
Ъм, кво речи? Чета ти 3 пъти написаното и това, което разбрах, е че имаш Samsung Galaxy Ace от март месец и си забравила паролата на нещо си. Остава да разберем какво е това "нещо"
Това ми звучи сякаш си забравила паролата на мейла към маркета.
Ъъъ, това май пък е нещо като пин код...или може би код на телефона?!?
Ще е хубаво да уточниш, за да знаем как точно да помогнем![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
И аз нищо не разбрах...
емии сложих шаблон на тела превиших 15 пъти ии са ми иска да го отклчча с емайла ама не знам паролата .. Има ли някакъв Reset ?
Епа задръж Home + Power бутоните и ще се хард ресетне, или от някой комп дай забравена парола на гугъл акаунта ти и си го върни.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Imamm Telefon galaxy poket.. ii myy slojiihh parola po tochno shablon na koiitto trqbwa da NARIISUWASH NQKAKKWA FORRMIICHKA II ttaka q zabrawiihh ne mii puuskka niishttyy samo piishe speshnii obajjdaniiq ii sashttyy ttaka mii izlIZAA reggiistracciiq vv google ii pishe che iiska Pottrebiitelsko Imee ii parolaa....xxx x; Spesshhnii nomeeraa nqkoii ako znaee
MoLq wii ii Blagodarqq predvariitteLnoo..........;x ;x
sashttaatta rabootaa ii prii mene... kkffoo daa prrawqq wee hooraa....MoLq wwii se pomoggnettee..x x;l
Влизай в Recovery Mode http://www.youtube.com/watch?v=t6iffIubz8s и след това даваш на wipe data/factory reset.
^.
Иначе хората, които не познават Android e нормално да не разберат, иначе иска да каже, че е забравила паролата за Samsung account-а си и сега няма достъп до телефона. Пробвай със забравена парола, но ако не успееш, трябва да направиш Hard Reset. Най-добре го дай на някой твой приятел, който разбира от техника.
Моя проблем е същия...Едни фр ми го блокираха и сг аз не си помня нито паролата нито потр. име и нз какво да правя ....помогнете ...телефона ми е : lg optimus l3 duos
Имам SAMSUNG GALAXY Y 55360 и си сложих шаблон на телефона и сега ми иска някакъв акаунт и парола кажете ми кво да правя.![]()
Имам SAMSUNG GALAXY Y и си сложих шаблон на телефона и сега ми иска някакъв акаунт и парола кажете ми кво да правя ??!
И аз имам проблем. Имам Samsung Galaxy Mini 2. Сложих му шаблон, но после го забравих. Излезе ми, че имам твърде много опити за шаблон и ми иска потребителско име и парола, но и двете неща не ги знам. Какво да направя? Пробвах да задържа HOME + POWER, но просто се рестартира и ми излиза пин, пиша го и ми излиза пак същото- потребителско име и парола.
Потребителското име е регистрацията ви в гугъл. Може да се опитате с обикновен компютър да получите нова парола.
Здравейте имам проблен с самсунг покед.Имах шаблон и го забравих .Сега ми иска имал и парола но и тях забравих :д . Имал ли начин да го оправя.
Здравейте имам проблен с самсунг покед.Имах шаблон и го забравих .Сега ми иска имал и парола но и тях забравих :д . Имал ли начин да го оправя.
Здравейте аз имам Samsung Galaxy S Duos невероятен телефон уверявам ви и на него също имам шаблон но когато тръгна да сложа аблон мене след това ми казва да си сложа код който после като си забравя шаблона с него мога да го оправя незнам при другите телефони с марка Samsung не са така много тъпо са ги направили !!!
Здравейте аз имам Samsung Galaxy S Duos невероятен телефон уверявам ви и на него също имам шаблон но когато тръгна да сложа аблон мене след това ми казва да си сложа код който после като си забравя шаблона с него мога да го оправя незнам при другите телефони с марка Samsung не са така много тъпо са ги направили !!!
аз съм с галакси аце и като я въведа 5 пъти грешно ми пише да изчавам 30 секунди и да опитам отново :\
м да стана![]()
Последно редактирано от SecondLife : 12-28-2013 на 09:59
натискате бутоните (за увеличение на звука) (ония по средата) (за включване на телефона)
натискате ги и трите едновременно задържате
телефона ви вкарва в Android system recovery и имате 4 опций
Reboot system now
apply update from sdcard
wipe data/factory reset
wipe cache partition
Избирате ->wipe data/factory reset като натиснете бутона по средата
после ви излиза друго меню там натискате ->yes -- delete all user data
и сте готови