.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Banned
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    broken_hearted явно вече е любимия идиот на форума! Щом започнахме и за пример да го даваме Дано да чете, хайвана!
    Нито съм идиот нито путка. Не разбирам защо сте се настроили всички толкова срещу мене като реално нищо не съм ви направил

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Никой не харесва путките. Питай Стелчето, тя ще ти каже най-добре

Чшшш братле, направо ни изядоха.

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Ахахаха, заформя се голям съюз тука, Takaki Tono & broken_hearted, неочаквано добра комбинация.

Град
    София
    Интересен съюз. Псевдо-гангстер-схемаджия-теарикат и ревлива, самосъжаляваща се, мрънкаща путчица.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Може пък да си намери ново допълнение в групата.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Интересен съюз. Псевдо-гангстер-схемаджия-теарикат и ревлива, самосъжаляваща се, мрънкаща путчица.
    Може да станат гей двойка
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ааа втория също е бияч, бе! Все пак ще бие 6 години по-голям от него мъж, който като за капак скоро се е върнал от мисия в Афганистан
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    София
    А, да, вярно.
    Това за мисията съм го пропуснал хаха. Иначе бой кантар няма, ама в конкретния случай, мисля, че Холи ще ги пръсне и двамата.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    А, да, вярно.
    Това за мисията съм го пропуснал хаха. Иначе бой кантар няма, ама в конкретния случай, мисля, че Холи ще ги пръсне и двамата.
    Чети малко темата "Тя си има друг" - всичките 5 страници (до момента) си струват!!!

хах, по мое мнение търси внимание. не обръщай внимание. крейзи бичес колкото щеш
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Лигла.Тегли по една майна и не се занимавай повече :Д

Цитирай Първоначално написано от Takaki Tono Виж мнението
    Хаха няма 1v1 брат, тва не е лига или нещо такова. Шом си толкова силен да заплашваш, че ще чупиш ръце и крака, ше се справиш и 3V1- 4V1
    ей, лайненце, така някой ден ще свършиш или потрошен от бой, ако случиш на трениращ и му се изрепчиш и те сбара само или с още 1-2ма или ще свършите в реанимацията намушкани или разпрани с нож...

хубаво е когато се правиш на мъж, а ти определено не си, ами си 1 малък педал нищо че гледам че си на 21г... да се изправиш сам срещу проблема ти и да го решиш сам. разбирам че имаш нужда от 4-5-100 аверчета, защото сам си неспособен. а който си го търси, ще си го намери, е не ти пожелавам все пак да те шият някой ден в спешна помощ защото си голям отворко...

виж сега лек, ти освен че си леке, ами си и много просто човече и личи че нямаш опит с жените и ще ти кажа защо.
    ако имаше щеше да разбереш от пръв поглед каква е ситуацията, а именно тя е такава, тая тъпа путка твойта бившата сега е с нов, и като цяло изобщо не и пука за теб, видяла е обаче че ти имаш още някакъв интерес към нея и естествено курвето е решила да използва това че си и бивш като нейн плюс. тъпите скапани курвета често правят така.
    карат новия си приятел да ревнува от бившия, вкарват филми и набиват яко схеми и интриги между старо гадже и ново гадже. в твоя случай просто те използва, първия път ти е казал че не я интересуваш изобщо и да не я занимаваш, а след това като се е усетила как може да те използва ти е писала дъра бъра... сладникави истории...

изключително гейска постъпка, по принцип и лапешка, е да се караш с момче което не познаваш заради някаква твоя тъпа бивша курветинка, която те манипулира и в крайна сметка нищо няма да имаш с нея. единствено ще намажеш проблеми...
    има едно правило и то е че бившите са си бивши и само малките педалчета и циганите (и двата вида ги мразя) решават проблема си по начин по който се хвалиш че можеш да използваш.
    Последно редактирано от igaydarov : 06-24-2014 на 16:26

Към автора разбий и сърцето , а вие земете най-накрая се сбийте!

igaydarov СИПИ МУУ !!!

Иначе най-вероятно мадамата е пратила смс на всички свои абонати... успокой се вече, лапе ! Държиш се като на 14

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Еебаси направо хем се смях яко, та чак до степен да ми стане тъпо, че тая темичка не съм я чел по - рано, имаше достатъчно много бисери, които да ми оправят настроението.. обаче от друга страна в мен възникна един такъм мъничък екзистенциален въпрос - защо винаги нещо, което вече не е твое, не го притежаваш, го прави супер сладникаво и привлекателно, а когато е твое не му придаваш никаква важност и внимание .. ами не знам, ама супер наранимата и жалка путчица си наистина, аз на 1вата страница все още се чудих що хората толкова те "хранят", дори бях готов да те защитя, ама след онова 4/5 vs 1 и тия гейски, граничещи до малоумието изказвания ми дойдоха в повече.. оттам живо ме заинтригува от къде накъде ти се правиш на големия отворко само на думи, делата къде са ? направо вземи и си промени мааалко съзнанието, понеже ти е късно, но може да се поправи .. айде и викай ВИС 2 да ти помагат някога с някой с 28 см ръка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си