- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- к'во иска ТАЯ...?
Никой не харесва путките. Питай Стелчето, тя ще ти каже най-добре![]()
Ахахаха, заформя се голям съюз тука, Takaki Tono & broken_hearted, неочаквано добра комбинация.
Интересен съюз. Псевдо-гангстер-схемаджия-теарикат и ревлива, самосъжаляваща се, мрънкаща путчица.![]()
Може пък да си намери ново допълнение в групата.![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
А, да, вярно.
Това за мисията съм го пропуснал хаха. Иначе бой кантар няма, ама в конкретния случай, мисля, че Холи ще ги пръсне и двамата.![]()
хах, по мое мнение търси внимание. не обръщай внимание. крейзи бичес колкото щеш
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
iska seks
ей, лайненце, така някой ден ще свършиш или потрошен от бой, ако случиш на трениращ и му се изрепчиш и те сбара само или с още 1-2ма или ще свършите в реанимацията намушкани или разпрани с нож...
хубаво е когато се правиш на мъж, а ти определено не си, ами си 1 малък педал нищо че гледам че си на 21г... да се изправиш сам срещу проблема ти и да го решиш сам. разбирам че имаш нужда от 4-5-100 аверчета, защото сам си неспособен. а който си го търси, ще си го намери, е не ти пожелавам все пак да те шият някой ден в спешна помощ защото си голям отворко...
виж сега лек, ти освен че си леке, ами си и много просто човече и личи че нямаш опит с жените и ще ти кажа защо.
ако имаше щеше да разбереш от пръв поглед каква е ситуацията, а именно тя е такава, тая тъпа путка твойта бившата сега е с нов, и като цяло изобщо не и пука за теб, видяла е обаче че ти имаш още някакъв интерес към нея и естествено курвето е решила да използва това че си и бивш като нейн плюс. тъпите скапани курвета често правят така.
карат новия си приятел да ревнува от бившия, вкарват филми и набиват яко схеми и интриги между старо гадже и ново гадже. в твоя случай просто те използва, първия път ти е казал че не я интересуваш изобщо и да не я занимаваш, а след това като се е усетила как може да те използва ти е писала дъра бъра... сладникави истории...
изключително гейска постъпка, по принцип и лапешка, е да се караш с момче което не познаваш заради някаква твоя тъпа бивша курветинка, която те манипулира и в крайна сметка нищо няма да имаш с нея. единствено ще намажеш проблеми...
има едно правило и то е че бившите са си бивши и само малките педалчета и циганите (и двата вида ги мразя) решават проблема си по начин по който се хвалиш че можеш да използваш.
Последно редактирано от igaydarov : 06-24-2014 на 16:26
igaydarov СИПИ МУУ !!!
Иначе най-вероятно мадамата е пратила смс на всички свои абонати... успокой се вече, лапе ! Държиш се като на 14![]()
Еебаси направо хем се смях яко, та чак до степен да ми стане тъпо, че тая темичка не съм я чел по - рано, имаше достатъчно много бисери, които да ми оправят настроението.. обаче от друга страна в мен възникна един такъм мъничък екзистенциален въпрос - защо винаги нещо, което вече не е твое, не го притежаваш, го прави супер сладникаво и привлекателно, а когато е твое не му придаваш никаква важност и внимание .. ами не знам, ама супер наранимата и жалка путчица си наистина, аз на 1вата страница все още се чудих що хората толкова те "хранят", дори бях готов да те защитя, ама след онова 4/5 vs 1 и тия гейски, граничещи до малоумието изказвания ми дойдоха в повече.. оттам живо ме заинтригува от къде накъде ти се правиш на големия отворко само на думи, делата къде са ? направо вземи и си промени мааалко съзнанието, понеже ти е късно, но може да се поправи .. айде и викай ВИС 2 да ти помагат някога с някой с 28 см ръка!