- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добрия ми приятел май е обърнал резбата
оле оле да наистина тежкия случай ... само дето не знам кое продължава. Да те боли задника от мангалите или да се правиш на заспала патка и да пишеш глупости за човека който те изхранва. Имаш право да ми говориш така само когато започнеш да си изкарваш хляба сам!
наистина чудно гъза ли продължава да те боли? Или цялото тяло след прекарания ден в центъра на бунището където те съдраха точно на мене не ми говори защото ти си човека който се предлага а ако най-сетне срещне някоя твар която да успее до толкова да издразни тя му се изсира точно в гърлото и най-сетне травестита е доволен
Бтв, не ти чета глупостите, ама не е ли яко как толкова старателно отговаряш на едни и същи мои постове от по две думи?
е да яко е как да не е... оригинално даже човече просто не се старая достатъчно гледай да не стигаме до там че да се постарая... белким ти дойде акъла в главата но как като майка ти непрекъснато пише вместо теб то ти и не можеш да четеш приятелю и ти си в този пост все още за да се заяждаш... не да помогнеш
а по темата да той си призна че е,но друго питам аз. Дали трябва повече да не го погледна
"белким"
Tова го чувам от баба ми на село xD.
Не е ли интересно как Бай Ганьо, също като теб, се опитва да внуши, че е културен като изпуска думичката "пърдон" пред Иречек, а всъщност си е селянин?
Едит: Пич, не се хаби... Няма да ме съблазниш с мръсотии, а и не е добре да изневеряваш на мъжа си.![]()
травеститите май и в даскало не ги искат ... чак пък да бъркаш половете.. е да видял си че баща ти е с путка и мислиш че всички са така. Дори и не се опитвам защото вече съм успял така де малко ли те тъклачих на центъра и земи си измий путката следващия път иначе знаеш - няма сос и лайна за вечеря.
Емм да как ще разбереш та както по горе писах - травеститите не ги искат на училище, така де малко ли са те ебали малки и големи... аз да не съм ти роднина че да ме оправят е да аз ги оправям вашите но колкото повече, толкова по ненаситни какво да ти кажа за състрадание чувал ли си? Нали заради него ви оправям жалките задници и путки впрочем айде затвори я твойта защото става течение или поне закърпи че от толкова хуйща от толкова нещо направо си разпорен и ходи се обезпаразити обаче не знам ако го направиш дали ще си още жив.Стига си пренасял вируси и болести заради тебе Чернобил гръмна бе я се успокой слез на земята ти тука не си кралица! Жалкар престани да се натискаш на хората със тоя разпран задник бе че от него само червеи пълзят. От личен опит ли знаеш че като го оправят някой се възбужда? е как няма малко ли си близал на баба си джунглата в която съвсем случайно има нещо дребно, стърчащо и миризливо с което те опикава докато ти го навира. Да точно така това е онова нещо което an7raks не знае как се нарича защото са го изхвърлили долния травестит и сега ти живее в разпорената путка.Да това се нарича кур!
Много интересно знаеш че си хетеро обаче те е страх ад не станеш хомо заради приятелят си
ахахаах ми то тва кво говори тогава ?