- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- издръжливост след обрязване
здр. на вси4ки
не съм се зачитал в саита (за което се извиявам) но искам мнение
според вас ако човек ako се обреже ще издържа ли повече в леглото ?![]()
Първо се нaучи дa пишеш, че aко си толковa некaдърен и в леглото ще имaш проблеми.
Относно въпросa ти, чувaл съм, че имa тaковa нещо, но не знaм колко повече ще издържa.
Да ще издържа
Арабски митове и легенди - точно обратното е![]()
Издържливостта е функция на опита.
Да има нещо такова. Бях чел някъде, че на някакъв пич му е било доста трудно да свърши след като се е ... Казваше, че дори на някаква мацка Й е писнало и си тръгнала.![]()
Да иначе как през16ти век султаните стават напо 60 и продължават да е**т по 10 жени на ден???
mn se kolebaq :S
Издаржа повече.Духала съм на такав и бая време беше като се замисля ся при другите.Казват че е така штото главичката губела чувствителнос
Аз съм обрязан (НЕ СЪМ МЮСЮЛМАНИН), но съм детствен и не мога да кажа нищо по въпроса. Тук може би жените, които са го правили с обрязани могат да кажат по-обективно мнение![]()
Нормално е след като главичката губи от своята чувствителност.
Не се обрязвай, само и само да угодиш на каките.
П.П.Като видя обрязан х*й и ми се отебава.
Да, издържа се повече. Обрязания с времето губи все повече чувствителност - от там идва издържливостта.
Възможно е, но за сметка на това губиш от собственият си кеф...И става безсмислено.
да ми кажете някаква ориентировачна цена (горе-долу)
Абе брато ти да не си нещо луд? Как може въобще да ти минават подобни мисли през главата? Съветвам те да не правиш глупости само заради едното е**не.
Преди време ми правиха операция за премахване на гемчето, болезнено е. Не го искаш. Не ти трябва. Все пак.. ако е будна упойка ще видиш как ти завират игла в главата..
abe to she zarasne vajno e dali she se izdurja pove4e![]()
Да, ама е гадно..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
не знам, но когато свърша и като си докосна главичката толкова е чуствителна, че няма на къде, но това дали издържаш повече или по малко зависи от теб и от нея не само дали си обрязан или не.
abe bolktata she q ima qsno vuprosa e da stane![]()
Да, но обрязаните момчета, въпреки че свършват по-бавно, чувствителността им е в пъти по-малка, защото главичката постоянно е на показ. Едно от момчетата, които познавам се обряза поради някакви причини (различни от религия) и в момента по негови думи не води толкова пълноценен сексуален живот спрямо времето, когато е бил необрязан. Даже иска да си върне това, което има, но не е възможно тук до колкото разбрах.. Не ме касае особено, но както и да е. Дано ти е в полза това.
Напиши в гугъл Cut vs Uncut / брязан или необрязан и ще ти излязат милиони отговори.
*сън*