.

Виж резултатите на анкетата: Хлопа ли му на Митето дъската или само един пирон се е разковал?

Гласували
9. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • категорично да

0 0%
  • категорично нЙЕ

1 11,11%
  • митко е неразбран гений, и като всеки неразбран гений е мислен за луд

6 66,67%
  • митко е ексцентричен

0 0%
  • митко просто има странни възприятия

1 11,11%
  • не си пие редовно хапчетата

1 11,11%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Aleksandra_93
    И простичка даже.Няма как да сам феик на собственото си аз.За раздвоение на личнноста чувала ли си?Това че вие сте шизуфреници няма как да го обсадя.Не ми се иска само, да се карам с разни пикли.Сигорно си на не повече от 18.Иначе китаиски не чета, пак и не ме интересува.Не говоря с хора, на които пижките са им като лажици.И не не е мит.

Цитирай Първоначално написано от Aleksandra_93 Виж мнението
    И простичка даже.Няма как да сам феик на собственото си аз.За раздвоение на личнноста чувала ли си?Това че вие сте шизуфреници няма как да го обсадя.Не ми се иска само, да се карам с разни пикли.Сигорно си на не повече от 18.Иначе китаиски не чета, пак и не ме интересува.Не говоря с хора, на които пижките са им като лажици.И не не е мит.
    Изпростяла си ти от много лапане на пишки. Мозъка ти вече е придобил формата на пишка и реагира само при вида на пишка или назоваването на думата "пишка". През останалото време бълва безсмислени мъчнотии като тези по-горе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си