.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Гръб бицепс гърди и това е като цяло,викаш а?
    Не, че се правя на голямата разбирачка, но незнам защо повечето момчета тренират само горната част на тялото. Аз мисля, че изглежда някакси смешно и несъразмерно.

Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Не, че се правя на голямата разбирачка, но незнам защо повечето момчета тренират само горната част на тялото. Аз мисля, че изглежда някакси смешно и несъразмерно.
    защото повечето се стремят да имат голям гръб и да са като гардероб горди плочки и бицепс, но повечето постигат това с добавки и аз исках да тренирам повечето горната част, но по горе ми дадоха програма 5х5, която изглежда доста добра и ще я пробвам сега ми остава да си направя и хранителния режим за да не се принуждавам и аз да пия добавки

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Това, което казах нямаше нищо общо с добавки. Мисълта ми беше, че не би изглеждало добре накъф огромен гръб с тънки крачета, поне според мен, но няма значение, нямам намерение да си налагам мнението кой както се харесва така да си бъде.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 01-04-2014 на 14:04

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от WildDog Виж мнението
    защото повечето се стремят да имат голям гръб и да са като гардероб горди плочки и бицепс, но повечето постигат това с добавки и аз исках да тренирам повечето горната част, но по горе ми дадоха програма 5х5, която изглежда доста добра и ще я пробвам сега ми остава да си направя и хранителния режим за да не се принуждавам и аз да пия добавки
    Толкова глупости каза, май ми падна IQто с 10 пункта...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Съвсем логичен въпрос. Много от опитните,нацепени трениращи във фитнеса се чудят за същото като теб. Защо някои момчета натоварват само горната част.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си