.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    SomethingFresh, възхищавам се на хора, като теб, които не се примиряват с положението си, а се борят и правят следващата крачка напред, още повече, че си момиче изисква се много сила и воля за такова нещо, евала. Помни - няма значение колко често падаш, винаги нещо по пътя ще те спъне, от значение е само това дали ще се изправиш след всяко падане или ще предпочетеш да лежиш на земята, само напред, малката. ;]

Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
    SomethingFresh, възхищавам се на хора, като теб, които не се примиряват с положението си, а се борят и правят следващата крачка напред, още повече, че си момиче изисква се много сила и воля за такова нещо, евала. Помни - няма значение колко често падаш, винаги нещо по пътя ще те спъне, от значение е само това дали ще се изправиш след всяко падане или ще предпочетеш да лежиш на земята, само напред, малката. ;]
    Искрено съм благодарна за признанието, никога не съм била човек, който се предава и се надявам никога да не съм Оценявам коментара и ти желая всичко всичко най- добро занапред ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си