.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 831

Hybrid View

Винаги члена има огромно значение за жените ,както дължината така и дебелината.А да не говорим и за подръжката му

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от Levi"s Виж мнението
    Винаги члена има огромно значение за жените ,както дължината така и дебелината.А да не говорим и за подръжката му
    Аз да съм казвал, че няма? Ето ти си поредното доказателство за това, че размера има значение, но не уточняваш колко трябва да е той. Истината е, че повечето жени дори нямат представа колко са 20 сантиметра. Вярно е, че има жени, които могат да поемат толкова, но те са точно толкова редки, колкото и мъжете с такива сантиметри.
    Истината е, че както има хора с 13см, има и жени, които при по-дълбоко проникване от 13 см, в зависимост от позата, ги боли.
    Както и да е, темата е дълга и широка. Аз просто исках да помогна малко на въпросния човек, щото гледам се е стресирал нещо.
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от Levi"s Виж мнението
    всеки е различен за някой нямат за други имат но по принцип един 17 см мисля че жената ще остане доволна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си