- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Взело е да ми писва
Не е неприлично да правиш леки намеци или да пускаш "мръсни" шеги (нещо двусмислено, което да отключва мръсното им подсъзнание). За да не те приемат само като приятел тва е едно от най-важните неща в главите им да го има съмнението, предположението, че ти искаш да правиш секс с тях. На нас ни е супер трудно да си представим, че правим секс с някой, който сме приели "само като приятел". Не ти казвам да се държиш като разгонен пубер, а само да намекваш.
Иначе за другите неща си голям пич и ако се научиш да си малко тарикат ще имаш успех.
Колкото по-малко ти пука кво ще стане и кво ще си помислят ако..., толкова по-добре.
Последно редактирано от djipsito : 01-08-2014 на 23:53
Първоначално написано от antifashionshit
Радвам се, че има и други, на които да помага тая тема.
Трябва да се малко да се поуспокоя и отпусна отново значи. По принцип си ги пусках намеците (макар и много малко, явно трябва малко повече) ама както казах като се филмирах и изгубих почти всякакво чувство за хумор, най-вече "мръсното". Цялата тая тема с приятелките, хора с които някой излиза, иска да излиза и т.н. ми стана (макар да се пооправя положението сега) много противна и я избягвах. А относно това колко ми пука, ами на мен винаги ми е пукало и предполагам, че това няма как да го променя, но пък нямам проблеми с това убедително да се правя на шматка и да се правя, че ми е все тая. Пускам тази тактика в действие! Само да се появи възможност и съм пръв.
За сега деня се оформя доста готин - чувствам се добре, навън пече слънце, ако и пък взема да науча нещо за престоящите изпити грешка няма да имам.![]()