Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
Съдбата обича смелите. И тва не е глупост. Прекалено много се съобразяваш, тва ти е грешката, тва е и е било и моя грешка. Трябва да си мислиш, че си по-готин от тях. Изразявай себе си и преди съм го казвала тук във форума. Ти си ти! Момичето, което ще е до теб трябва да те приема и да те харесва такъв.

Мисли кое е правилно за теб и как искаш да са нещата и ги прави. Като сбъркаш, другия път ще пробваш по друг начин. Трябва да си гъвкав, а не силен. Според момичето... Има момичета, които са пердета, не ги бърка дори директно да им кажеш, че искаш да ги чукаш. И ще ти се получи. Има момичета, с които трябва да не си настъпателен, а да го даваш кротко и бавно.

Трябва да се държиш така, все едно искаш да спиш с тях. Да ти личи, да пръскаш тестостерон, ама без да прекаляваш и да стигаш до там, че да те наричат простак. Дори да не бързаш да си лягаш с тях, те трябва да знаят, че би ги чукал или че искаш да ги чукаш (зависи колко те кефи момичето, някои едва ли ще ги искаш след тебе). Та тва плюс вниманието ще оправи нещата.
Хаха този коментар направо ме разби, и всякакви представи за прилични отношения с някого. Но тук си права да, опитвам се да угодя на останалите повече, от колко на самия себе си. Като цяло аз винаги си се държа както бих се държал винаги, не си променям държанието пред определени хора и не ме притеснява да бъда себе си. Значи по-агресивен подход ще трябва да има от моя страна и ще стана малко "по-зает" и не винаги на разположение, защото явно за това ставам даденост. Такъв ми е характера, обичам да помагам и никога не бих отказал ако мога да направя нещо за някой, колкото и малко да е то.