- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Що е Волен и има ли почва у нас ?
1. Кое според теб е различно мнение? Поради факта че аз изказвам моя собствена позиция, следва това че изразявам мнение.
2. Кое по точно са национализирали че не разбрах? Не пиши неверни работи защото национализация е едно, плащане на държавен данък е съвсем друго. При първото единствен собственик е държавата, която покрива за своя сметка разходите при управлението, а второто е парична печалба влизаща в държавната хазна в зависимост от ползване на определена услуга или предмет който плаща всеки един гражданин.
3. Много ми е интересно откаде всички сте сигурни че няма да изпълни нищо от обещаното до момента, като нито веднъж не е управлявал държавата до сега. Да не би да сте неоткрити таланти далечни роднини на баба Ванга?
Не е нужно да си нострадамус, за да разбереш, когато някой е луд и/или лъже.
Само ще вметна, че целият цирк около летището може наистина да е инсцениран (и, естествено, да е било платено на воленчо, защото той нарича хората там провокатори, но сам е решил да удари униформения полицай и човека и да се държи като боклук отново), но не, за да се очерни неопетняваното досега име на болен, а за да се отвлече вниманието на медиите и на хората от другите неща в държавата за известно време.
А сега до теб - наистина ли искаш шефът на комисията по ЕТИКА в парламента, лидерът на партията, която подкрепяш, този, който е народен представител и кандидат (само в мечтите си) за премиер, да напада полицаи? Да обижда журналисти? Да живее в свой собствен конспиративен свят, където всичко е сороска джихадо-юдейска илюминатска заговорка? Да води за носа слепите овце, които си нямат (убеждавам се непрекъснато) ГРАМ понятие не само от история на България, а и от обща култура? Да е ксенофоб, хомофоб, шовинист и нацист? МИСЛИШ ЛИ, че модерният свят се нуждае от човек като Волен Сидеров?
Сега ще влезне Каролев и ще ви зарине с проценти веееее
Абе да ви кажа. Бих предпочел Воленчо пред СерГЕЙ и Доган, при положение,че те изчезнат и имам резервен билет + 2 милиона сметка в банка на Хавай.![]()
Че ако имаш билет и 2 млн. кво ти пречат Сергей и Доган?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Така по тази тема може да говорим с дни. Първо по въпросите:
Аз до сега не видях нито един свидетел, нито шофьора, нито пострадалия, нито някой полицай да даде интервю по някоя медия какво се е случило. Това не ти ли се струва странно? Относно журналистите - аз лично не съм видял да обиди нито един журналист, че е повишавал тон за това съм съгласен.
За теб е ксенофобия, расизъм и други там подобни защитата на българи от цигани, искане за премахване на джамиите, стремеж към развитие на собствена икономика на държавата, връщане на войската, помоща която е оказал на много хора за операции, за храна, за дърва за зимата(за това не си и чувал защото това не се споменава. Защо ли?), посещението на всички български празници и още много примери. Така ли?
А според теб от какъв човек се нуждае съвременния свят:
1. Една от най-големите мутри още от комунистическо време-Борисов
2. Човек който няма нито един работен ден зад гърба си освен като депутат-Станишев
3. Циганин който се стреми към легално поробване на България-Местан и Касим Дал
4. Човекът който разпродаде България за жълти стотинки-Костов
Или някой нов месия като Бареков-новия Борисов?
Ако ги имаше, те щяха да му дърпат ушите ,както Бойко на Плевльо ,за да не прави много глупости иначе да имам в готовност да се спася от евентуална гражданска и ядрена война щот нали ние ще станем много мощни и ще устояваме на натовските ракети томахуук и самолетите стелт :Д
Добре, всички искаме това, всички обещават това...
Премахването на джамии само ще повиши етническата омраза и разединението .
Та правиш ли си сметка, че е резултатът от крайно националистически действия (нямам предвид пряко Волен) - би довел до разпадане на държавата ( както ЮГОСЛАВИЯ)?
За съжаление деомографската криза е в такъв мащаб, че вече идея си нямам как може да се излекуваме..
Да изселваме циганите ли? Докато сме в ЕС и Европа , па и където и да , докато ООН съществува... не знам как ще се случи промяна. Можем да ги интегрираме, ама това става с много пари и СИВО ВЕЩЕСТВО, което вече у младите българи - няма.. Съсипването на образователната ни система вече показва своите рожби на новото поколение за тези 20 години, че просто няма за кво говорим
Предложете как може да се случи дадено нещо, да тръгнем към по добро.
В много държави се забрани строежа на джамии, кокто и проповедите в съществуващити.
Проблема с циганите за мен е много лесен. Без майчинство ако няма трудов стаж. Спиране на помощите в случай на непосещаване на детска градина и училище. Отнемане на децата в случай на липса на нужните условиа занормален живот.
кво викаш? днес в "тази сутрин" е гостувал тоя/тоя от франция, отделно по бтв чухме няколко свидетели (чията самоличност не беше разкрита от съображения за сигурност)
освен това, доколкото ми е известно, българският съд не работи с интервюта по тв7, а със съдебни дела и процеси
като не ти разбира малката картунка 'що се обаждаш ;/освен това, доколкото ми е известно, българският съд не работи с интервюта по тв7, а със съдебни дела и процеси
Да ама при нас има над 1 милион турци..
колегите ми студенти тури и българи са 50 на 50 % там където уча
Съгласен съм на 100% за тези мерки за циганите, ще имат полза, макар и много бавна... Мислиш ли,че няма да се вдигнат на протести, че няма да започнат безредици, че ще започнат да ходят на училище, че детските градини ще ги издържат безплатно, че ще спрат сякак да се размножават, че няма да се удвоят кражбите и престапноста, че полицията ще си върши работата, че Волен ще устоява на всички мафиотски босове и организации, че няма да има предатели..
Проблемът не е прост.
Но и аз съм съгласен с мерките за спирането на помощите... сега всичко е в тяхна полза..
обаче отнемането на деца от родителите.... колко домове ще трябва, знаеш ли -вкарваш го на фантстика..
Последно редактирано от klimatronik : 01-09-2014 на 20:04
Да ама при нас има над 1 милион турци..
колегите ми студенти тури и българи са 50 на 50 % там където уча
Съгласен съм на 100% за тези мерки за циганите, ще имат полза, макар и много бавна... Мислиш ли,че няма да се вдигнат на протести, че няма да започнат безредици, че ще започнат да ходят на училище, че детските градини ще ги издържат безплатно, че ще спрат сякак да се размножават, че няма да се удвоят кражбите и престапноста, че полицията ще си върши работата, че Волен ще устоява на всички мафиотски босове и организации, че няма да има предатели..
Проблемът не е прост.
Но и аз съм съгласен с мерките за спирането на помощите... сега всичко е в тяхна полза..
ХАХАХАХАХА, тва къде го чу? Сериозно, за коя държава става въпрос? Северна Корея? Знаеш ли какво ще стане с България в момента, в който го направи? Международна изолация, изключване от ЕС, ООН, нато и за каквото се сетиш, враждебно настроени съседски страни + целия мюсюлмански свят, атентати на грам, половин милион български мюсюлмани, които имат наложена забрана върху това, да изповядват религията си.
Е, поне ще си останете сами с лудия волен и всекидневно ще преговаряте това, колко велика е България, и колко добре си живеете тук.
Интересно ми е, какво му е лошото на исляма? Защо да не е новата световна религия (а той много скоро ще стане и вече не може да се направи нищо)? Нали знаеш, че всеки има право да избира религията си? И не ми давай примери със саудитска арабия, където има религиозна полиция и ти режат гърлото, ако не казваш "алах акбар" три пъти на десет минути. Ние (западняците и европейците като цяло) сме на много по-различно ниво от тях.
Последно редактирано от dimitar., : 01-09-2014 на 20:01