.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: Аборт

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Една приятелка направи аборт, но не съм запознат със самия процес. Тежка тема, не съм искал да я разпитвам.

Лично съм толкова против аборта, че не е истина. Готов съм сам да гледам детето, стига въпросната дама да успея да я убедя да не направи аборт. Знам, че е тежко, но бих го направил. Решението винаги бих оставил тя да направи, но би бил след много дълъг разговор.
    Е, добре де, ама ако не сте заедно, каква семейна среда осигуряваш на детето? Дете не се гледа с издръжка от х пари.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Е, добре де, ама ако не сте заедно, каква семейна среда осигуряваш на детето? Дете не се гледа с издръжка от х пари.
    Ще дам всичко от себе си за да има възможно най-добрия живот, какъвто бих могъл да му осигуря. Това, че си сам родител, не означава, че детето ти не може да има пълноценна семейна среда. Пари ще намеря, не са такъв проблем.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Добре де, а ако сте заедно, пък не си пасвате, каква семейна среда осигурявате?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    И двамата ще направим големи компромиси за да може детето да има семейната среда, която му е нужна.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И двамата ще направим големи компромиси за да може детето да има семейната среда, която му е нужна.
    Не става така Поне не завинаги, човекът винаги си иска своето и ако не си пасвате, рано или късно проблемите ви ще станат големи, а тва не е здравословна среда за дете.
    Винаги може да го гледате заедно и без да живеете заедно.

Но една такава ситуация е прекалено хипотетична, за да можем да изговорим всички варианти.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на tori
    Понякога това не е достатъчно. Имам предвид, че се появяват проблеми, скандали и прочее простотии, които детето ги вижда/усеща, особено като по-голямо.

По темата: Принципно мъжа също би трябвало да има думата, но цялостното решение като решение, да го взема майката. Все пак бащата няма да го разкрачат и да му ровичкат из вътрешностите, също и няма него да го боли като ражда.
    Възмущавам се от случая, който разказа babity. Малко ми е странно що за жена би позволила на когото и да е да заплашва живота на нероденото и дете. Виж, ако я е принудило безпаричие и подобни глупости - окей, така разбирам, но да я завлече в лекарския кабинет...

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Понякога това не е достатъчно. Имам предвид, че се появяват проблеми, скандали и прочее простотии, които детето ги вижда/усеща, особено като по-голямо.
    Така е, но това няма да ме накара да се откажа, а ще ме накара да се трудя по-усърдно в иглаждането на отношенията с хипотетичната си жена.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Зат'ва не трябва да има дете. Нещо, което има нокти, но е зависимо от кръвообращението ми, не е човек.

Соната, интересно ми е какви са доводите ти Против аборта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си